همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

داداش من حتي يه چيز يك دلاري هم نميتونم بخرم با ده دلارم در ضمن من با چيلتر شكن سايفون و سرور آمريكا با سايت ايكس باكس رو لپ تاپ امتحان كردم ولي بهم ميگه اكانتتو فوري شارژ كن بعد مشخصات credit card ميخواد نميدونم چه كنم واقعا؟؟؟

دوستان راهی هست که کنسول رو خاموش کنیم ولی دانلود ادامه داشته باشه
من یه بازی می خوام دانلود کنم نمیشه که کنسول همش روشن باشه اینجوری که زود از بین میره

دوستان راهی هست که کنسول رو خاموش کنیم ولی دانلود ادامه داشته باشه
من یه بازی می خوام دانلود کنم نمیشه که کنسول همش روشن باشه اینجوری که زود از بین میره

تو settings قسمت power ٬ دستگاه رو بذارید رو حالت instant on بعد هر وقت که turn off console رو بزنید دستگاه میره تو حالت sleep و به دانلودشم ادامه میده

داداش من حتي يه چيز يك دلاري هم نميتونم بخرم با ده دلارم در ضمن من با چيلتر شكن سايفون و سرور آمريكا با سايت ايكس باكس رو لپ تاپ امتحان كردم ولي بهم ميگه اكانتتو فوري شارژ كن بعد مشخصات credit card ميخواد نميدونم چه كنم واقعا؟؟؟

با ساپورت صحبت کن

با اون که میری فکر نکنم فایده داشته باشه
با خود وی -- ان باید بری
من همین 2-3 روز پیش خرید کردم مثه آب خوردن
اصلا باورم نمیشد انقدر راحت باشه :d

این آپدیت های اعضای Preview رسما روانی کننده هست :| اولش که آپدیت داشبورد جدید اومد 1.2 گیگ بود، بعدش دو تا آپدیت 500 مگی داد، الان هم یه آپدیت 3.5 گیگی :| یعنی این چند روز به جای بازی کردن فقط دارم آپدیت میکنم. اولین کاری که بعد از تموم شدن آپدیت انجام میدم هم اینه که از این Preview کوفتی میام بیرون :دی قشنگ 70% حجم اینترنتم تو این یک سالی که کنسول گرفتم، صرف آپدیت خود کسول یا بازیها شده.

اساتید محترم x1 میخوام بدونم مشکلی برا خرید بازی ندارید بازی های وان راحت گیر میاد مثل ps4 ؟؟؟؟
واسه بازی های آنلاین چطور راحت میشه با این نت ایران بازی کرد ؟؟؟؟
قیمت کنسول بدون کینکت چنده ؟؟؟؟
من خودم 360 داشتم ولی یه اشتباه کردم رفتم 4 خریدم الانم خیلی به سرم زده برم 4 رو بفروشم و وان بخرم

این آپدیت های اعضای Preview رسما روانی کننده هست :| اولش که آپدیت داشبورد جدید اومد 1.2 گیگ بود، بعدش دو تا آپدیت 500 مگی داد، الان هم یه آپدیت 3.5 گیگی :| یعنی این چند روز به جای بازی کردن فقط دارم آپدیت میکنم. اولین کاری که بعد از تموم شدن آپدیت انجام میدم هم اینه که از این Preview کوفتی میام بیرون :دی قشنگ 70% حجم اینترنتم تو این یک سالی که کنسول گرفتم، صرف آپدیت خود کسول یا بازیها شده.

من زدم کنسل کردم اعصابم نکشید
رفتم پاک کردم برنامشو
چه باو هر روز هر روز

بچه ها من یه مشکل عجیب دارم.

وقتی یه اکانت درست میکنم و گیمر تگ میسازم مثلا با اسم ali3245 وقتی ساخت اکانت تموم میشه یهو گیمر تگم تغییر میکنه میشه tigerasss313 یا یه اسم دیگه.....واقعا نیاز به کمک دارم. الان میذم تو سایت xbox.com با اکانت ساین این میشم میزنه گیمر تگ tigerasss313 و نمیتونم گیمر تگی که خودم ساختم رو ببینم.
ممنون میشم کمک کنید.

سلام به همگی، كسي از اينترنت ايرانسل واسه دانلود بازي از ايكس باكس استفاده ميكنه ؟ من هرچي ميخوام دانلود كنم ارور ميده ! تنظيم خاصي داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or