همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

نه، مجانی میشه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
والا من بیش از 100 بار تلاش کردم که عوض کنم ولی نشده
نمیدونم شاید یه راه خاصی داشته باشه من بلد نیستم

- - -ویرایش - - -

3- بله (تا اونجایی که اطلاع دارم، البته فکر کنم باید گزینه share gold رو هم بزنید.)
نه نمیخواد
همینجور که گلد شارژ بشه توی اکانت، اون کسی که هوم زده هم گلد واسش شیر میشه روی اکانتش
اون دکمه هوم ماله وقتیه که بخوای کلا روی کنسول بین چندتا اکانت شیر کنی

والا من بیش از 100 بار تلاش کردم که عوض کنم ولی نشده
نمیدونم شاید یه راه خاصی داشته باشه من بلد نیستم
- - -ویرایش - - -
نه نمیخواد
همینجور که گلد شارژ بشه توی اکانت، اون کسی که هوم زده هم گلد واسش شیر میشه روی اکانتش
اون دکمه هوم ماله وقتیه که بخوای کلا روی کنسول بین چندتا اکانت شیر کنی
اون یک باری که اون بنده خدا گفت منظورش همون بار اولی هست که اکانت رو میسازی و خودش یه اسم میذاره و میتونی یه بار عوضش کنی. بعدش دیگه پولیه. :)
----
آها همون میگم یه home gold ـی چیزی دیده بودم. :d;)

سلام به همه دوستان گیمر.من یه مشکلی دارم با ایکس بکس لایو و اونم اینکه من یه هفته پیش یه گیفت کارت ایکس باکس لایو خریدم که بتونم باهاش خرید کنم.ولی وقتی میخوام خرید کنم به من پیغام میده credit card بزن در صورتی که 10$ توش الن هست هم با ایکس باکس وانم نشون میده هم تو سایت ماکروسافت.اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.راستی اگه نیاز به گفتگوی بیشتر میتونم شماره تلفن همراهمو هم pm کنم.

سلام به همه دوستان گیمر.من یه مشکلی دارم با ایکس بکس لایو و اونم اینکه من یه هفته پیش یه گیفت کارت ایکس باکس لایو خریدم که بتونم باهاش خرید کنم.ولی وقتی میخوام خرید کنم به من پیغام میده credit card بزن در صورتی که 10$ توش الن هست هم با ایکس باکس وانم نشون میده هم تو سایت ماکروسافت.اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.راستی اگه نیاز به گفتگوی بیشتر میتونم شماره تلفن همراهمو هم pm کنم.
هیلتر شکن روشن باید باشه

sent with LG G4

با خود سایت ایکس باکس + یه --- شکن که ماله ریجن اکانتت هست استفاده کن
بعدشم حواست باشه هزینه ات + مالیان بیشتر از اون 10$ نباشه

من دارم یه ایکس باکس وان دسته دوم میگیرم.
قابلیتی هست که من ایکس باکس رو کاملا ریست کنم؟ انگار نو شده باشه. اما تو هاردش بازی هست و نمیخوام هاردش پاک شه.
میشه همچین کاری کرد؟

من دارم یه ایکس باکس وان دسته دوم میگیرم.
قابلیتی هست که من ایکس باکس رو کاملا ریست کنم؟ انگار نو شده باشه. اما تو هاردش بازی هست و نمیخوام هاردش پاک شه.
میشه همچین کاری کرد؟
میشه بله
همین گزینه هست تو تنضیمات که برمیگردونه به تنضیمات اولیه
منتهی اکانتی که روش هست و بازی های رو میاره بالا بپره دیگه بازی ها نمیان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or