milad xbox
کاربر سایت
کسی جواب منو نمیده؟؟سلام
بازیgears of warنصب کردم حجمش 44.4گیگه هست.بعد برای بازی5.4گیگ اپدیت اومد .اپدیتو انجام دادم ولی هنوز حجم بازی 44.4گیگه .ایا این اپدیته سیو شده ؟
کسی جواب منو نمیده؟؟سلام
بازیgears of warنصب کردم حجمش 44.4گیگه هست.بعد برای بازی5.4گیگ اپدیت اومد .اپدیتو انجام دادم ولی هنوز حجم بازی 44.4گیگه .ایا این اپدیته سیو شده ؟
سلام. بله سیو شده، مشکلی نیست.کسی جواب منو نمیده؟؟
برید تو بازی اگر آپدیت نخواست یعنی رفته جای فایل های قبلیکسی جواب منو نمیده؟؟
سلام و خسته نباشید دوستان ما تو خونه 2 تا xbox one داریم حالا ما مشکلی که با این دو تا دستگاه داریم اینه که نمیشه با دسته بازی سی دی رو خارج کرد یا اجکت کنیم فقط با خود دکمه کنسول سی دی ها رو در میاریم لطفا اگر این قابلیت رو داره و کسی میدونه چظور با دسته سی دی رو در بیاریم لطف کنه به ما هم بگه با تشکر
دوستان من چطوری میتونم گیمرتگ تغییر بدم واسه این نیاز به پول هست یا نه؟ کسی میتونه راهنمایی کنه یا کمکی کنه
همون یکبار هم باید پول بدییکبار مجانی میتونی. دفعه دوم پولی
نه، مجانی میشههمون یکبار هم باید پول بدی
کلا اگه بخوای عوضش کنی باید 5$ مثه اینکه بدی
user و pass ـه شما رو میگیره، با اکانت شما (روی کنسول خودش) میره تو setting و my home xbox رو میزنه، بعدش میتونه با پروفایل خودش بازی های شما رو دانلود کنه و بازی کنه.در مورد لایسنس زدن یه سوال داشتم (لطفا کسی نگه برو http://forum.bazicenter.com/thread88653/ چون تاپیکش خوابیده کلا:d)
1-من اکانت خودم ر به فرد x بدم بعد این مراحلی که http://forum.bazicenter.com/thread88653/ هست ر انجام بده؟ یعنی طرف user و pass اکانت من ر میگیره بعد با اکانت من (روی کنسول خودش)میره همین مراحل که نوشته شده ر انجام میده یا باید با اکانت خودش این مراحل ر انجام بده ؟
خیلی ممنونuser و pass ـه شما رو میگیره، با اکانت شما (روی کنسول خودش) میره تو setting و my home xbox رو میزنه، بعدش میتونه با پروفایل خودش بازی های شما رو دانلود کنه و بازی کنه.
1- فقط همون یه نفری که لایسنس شما رو زده.خیلی ممنون
یه چند تا سوال دیگه:d:
-بنده مثلا dlc های بازی fh2 ر خردیم چند نفر همزمان میتونن این dlc ها ر از روی اکانت من رایگان دانلود کنن
-یادم برای Ps3 اینطوری بود که شما هر آیتمی که خریدی(نه اکانت) میتونی به 2 نفر بدی مثلا من dlc های fh2 ر به x میدم بعدش dlc های bf4 هم به y میدم؟ توی x1 عملی هست؟
-گلد و ea access هم شیر میشه ؟
- بازی هایی که تو لیست دانلودم هستن چی اون ها هم میتونن با این روش شیر بشن؟
خیلی ببخشید اینا تازه یادم اومد:d