همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خیلی مسخرست! خیلی!!! یک برنامه نویس کور و کچل هم میتونه طوری برنامه بنویسه که موقع آپدیت بشه بازی رو کمپینش رو رفت

الان من چه خاکی تو سرم بکنم باید چهار روز وایسم این آپدیت تموم بشه؟ رو هر بازی هم هنوز نیومده کلی آپدیت هست مسخرشو در اوردن
بستگی به بازی داره ! وقتی که یه مقدار بازی آپدیت میشه گزینه ready to start زیر عکس بازی میاد . اونموقع میشه رفت تو بازی. داخل بازی معمولا میگه با این مقدار از دانلود، کدام قسمت ها رو میشه بازی کرد.
مثلا Assassin 4 ، وقتی 20 درصدش دانلود شد ، Ready to start اومد . من کنسول رو آفلاین کردم و رفتم تو بازی. بعد از چند مرحله گفت باید بیشتر دانلود بشه !

بستگی به بازی داره ! وقتی که یه مقدار بازی آپدیت میشه گزینه ready to start زیر عکس بازی میاد . اونموقع میشه رفت تو بازی. داخل بازی معمولا میگه با این مقدار از دانلود، کدام قسمت ها رو میشه بازی کرد.
مثلا Assassin 4 ، وقتی 20 درصدش دانلود شد ، Ready to start اومد . من کنسول رو آفلاین کردم و رفتم تو بازی. بعد از چند مرحله گفت باید بیشتر دانلود بشه !

فکر کنم اونی که شما میگین خوده دیتای بازیه نه اپدیتش چون من تا حالا هر چی بازی اپدیت کردم چنین چیزی رو نشون نداده

آقا شما هم مثل من با آپدیت جدید حال نمیکنید؟:|
خیلی شلوغ پولوغه :|
البته مروگر اج و چند تا چیز جدید مثل ادیت کامل دسته و ... اضافه شده ... آواتار هم که یادم نمیاد بود قبلا یا نه :|:d
کلا سنگین ترم شده از لحاظ حجم مصرف نت ...
یه باگی هم گرفته الان ... رو NFS 79% دانلود کردم نمیره جلو ولی بقیه چیزا رو دانلود میکنه :|
من که خوشم اومد، چند ساعت اول کار کردن باهاش گیج کننده هست ولی بعدش خیلی عالیه :دی سرعتش هم به نظرم بیشتر شده و مخصوصا تو Store هی نمیخواد بریم وارد یه صفحه جدید بشیم.

خیلی مسخرست! خیلی!!! یک برنامه نویس کور و کچل هم میتونه طوری برنامه بنویسه که موقع آپدیت بشه بازی رو کمپینش رو رفت

الان من چه خاکی تو سرم بکنم باید چهار روز وایسم این آپدیت تموم بشه؟ رو هر بازی هم هنوز نیومده کلی آپدیت هست مسخرشو در اوردن

اگه میخوای مولتی بزنی که حتما باید بازی آپدیت بشه ، اگر میخوای آفلاین بزنی باید دستگاه آفلاین باشه و وارد بازی بشی !
اگرم آنلاین رفتی تو و زدی آپدیت دیگه تا آپدیت تموم نشده نمیتونی بازی کنی ( چه آف چه آن ) ، مگه اینکه بازیو unistall کن و دوباره ins کنی بعد دستگاهو آف کن و برو تو بازی کن ( آفلاین )

اگرم میخوای هم آفلاین بازی کنی و هم همزمان اون آپدیتشو ادامه بده ، نمیشه !
نه سونی و نه مایکروسافت هم اون برنامه نویس کور و کچلی که میگیو نداره

- - -ویرایش - - -

اون دیتای بازیه

- - -ویرایش - - -

من که خوشم اومد، چند ساعت اول کار کردن باهاش گیج کننده هست ولی بعدش خیلی عالیه :دی سرعتش هم به نظرم بیشتر شده و مخصوصا تو Store هی نمیخواد بریم وارد یه صفحه جدید بشیم.

آقا چرا برا من آپدیتی نیومده :|

فکر کنم اونی که شما میگین خوده دیتای بازیه نه اپدیتش چون من تا حالا هر چی بازی اپدیت کردم چنین چیزی رو نشون نداده
آپدیت بازی گرز آف وار هم همینطور بود . از یک درصدی به بعد میشد رفت تو بازی ، بعد از یک درصدی مولتی باز میشد ، بعد از یه مقدار دیگه کمپین ...
2 آپدیت هم داده بود که هر جفتشون اینجوری بود !

خیلی جا کار داره :دی
البته به نظرم زود تر کانکت میشه به لایو...
آقا چرا برا من آپدیتی نیومده
باید عضو تستر ها باشی
هرچند 10 15 روز دیگه ریلیز میشه

اگه میخوای مولتی بزنی که حتما باید بازی آپدیت بشه ، اگر میخوای آفلاین بزنی باید دستگاه آفلاین باشه و وارد بازی بشی !
اگرم آنلاین رفتی تو و زدی آپدیت دیگه تا آپدیت تموم نشده نمیتونی بازی کنی ( چه آف چه آن ) ، مگه اینکه بازیو unistall کن و دوباره ins کنی بعد دستگاهو آف کن و برو تو بازی کن ( آفلاین )

- - -ویرایش - - -

اون دیتای بازیه

- - -ویرایش - - -

آقا چرا برا من آپدیتی نیومده :|

برادر گل از چیزی که نمیدونی نظر نده تو ps4 اختیار اپدیت دسته خودته چه بری داخل بازی چه نری حتی زمانی که انلاین باشی میتونی اپدیت رو پاس کنی و به بازی ادامه بدی اقای donger خیلی قشنگ توضیح دادن نیاز نبود شما فکت صادر کنی:|

آپدیت بازی گرز آف وار هم همینطور بود . از یک درصدی به بعد میشد رفت تو بازی ، بعد از یک درصدی مولتی باز میشد ، بعد از یه مقدار دیگه کمپین ...
2 آپدیت هم داده بود که هر جفتشون اینجوری بود !

اون دیگه اپدیت نبوده:d..اپدیتی که یک مقدارش بره بعد بشه مولتی بازی کرد اپدیت نیست که!!!حتما کنسول یادش رفته قسمتی از دیتا رو دانلود کنه:d

توی PS4 سیستم اینه که آپدیت های بازی با ورژن های مختلف عرضه می شن مثلا 1.01 و 1.02 و ...، فایل آپدیت به صورت پک شده در یک فایل با فرمت pkg دانلود می شه، بعد از دانلود کامل فایل pkg استخراج می شه و آپدیت نصب می شه بعد از اون فایل pkg پاک می شه

توی X1 فایل نصب شده بازی با آخرین نسخه موجود بر روی سرور های مایکروسافت مقایسه می شه و فایل ها به صورت مستقیم از بخشی از یک فایل حجیم که اون فایل در واقع کل بازی هست دانلود می شن، قسمت های مختلف اون فایل حجیم در واقع قایل های بازی هستن، به محض این که دانلود یک قسمت تموم می شه اون فایل جایگزین فایل فعلی می شه و اگر فایل جدیدی باشه اضافه می شه، بر خلاف PS4 که اول عملیات دانلود کل آپدیت انجام می شه و بعد اضافه کردن و جایگیزینی صورت می گیره، توی X1 این عملیات به صورت آنی و بعد از دانلود هر فایل صورت می گیره
برای همین هست که شما اگر بخواید وسط آپدیت بازی رو اجرا کنید بهتون اجازه نمی ده، چون اگر اجازه همچین کاری رو بده یک سری فایل ها برای آپدیت جدید هستن، یک سری برای آپدیت قدیم، که این خودش باعث مشکل در اجرای بازی می شه

تنها دلیلی که عقلانی میاد که مایکروسافت این کار رو کرده باشه به دلیل حجم بالای بازی ها روی هارد هست و اگر در کنار اون بخواد آپدیت هم به صورت جدا دانلود بشه قسمتی از هارد دستگاه باید همیشه خالی بمونه، مایکروسافت با این کار احتمالا می خواسته شما از ظرفیت هارد حداکثر استفاده رو بکنید چرا که هارد دستگاه قابل تعویض نیست

برای این که برای بخش Campgain صبر نکنید، بازی رو یک بار پاک کنید، دستگاه رو ببرید توی حالت آفلاین و بعد بزارید بازی نصب بشه، بازی کنید....

ممنون از پاسخ دوستان
واقعا سیستم مسخره ای هست کل گرز 1 رو 360 پنج گیگم نمیشد بعد حالا 5 گیگ براش آپدیت اومده! هیلو هنوز عرضه نشده 9 گیگ آپدیت داشته یعنی چی آخه؟ چرا خوب روی دیسک این محتوا رو قرار ندادن؟
بعد تجربه ای که از ذانلود این آپدیت داشتم خیلی جالب بود اولا من ندیدم جای بنویسه چقدر دانلود شده یا چقدرش مونده فقط درصد نشون میده که اونم یک هو میبینی نیم سالعت رو 44 گیر کرده یک باره تو 1 دقیقه میره 60 بعد یک لحظه دانلود استاپ میکنی بر میگرده 30..! . کلا هیچ روند منطقی نداره ملت بفهمن چقدر دانلود شده سرعت دانلود چقدر هست و... در حالی که یک نرمافزار 5 مگی مثل IDM همه اینکار ها رو با هزار امکانات بیشتر انجام میده

ممنون از پاسخ دوستان
واقعا سیستم مسخره ای هست کل گرز 1 رو 360 پنج گیگم نمیشد بعد حالا 5 گیگ براش آپدیت اومده! هیلو هنوز عرضه نشده 9 گیگ آپدیت داشته یعنی چی آخه؟ چرا خوب روی دیسک این محتوا رو قرار ندادن؟
بعد تجربه ای که از ذانلود این آپدیت داشتم خیلی جالب بود اولا من ندیدم جای بنویسه چقدر دانلود شده یا چقدرش مونده فقط درصد نشون میده که اونم یک هو میبینی نیم سالعت رو 44 گیر کرده یک باره تو 1 دقیقه میره 60 بعد یک لحظه دانلود استاپ میکنی بر میگرده 30..! . کلا هیچ روند منطقی نداره ملت بفهمن چقدر دانلود شده سرعت دانلود چقدر هست و... در حالی که یک نرمافزار 5 مگی مثل IDM همه اینکار ها رو با هزار امکانات بیشتر انجام میده
شما برو تو بخش Network بعد گزینه Bandwidth Usage، هم سرعت دانلود رو میگه، هم اینکه میگه تو فلان زمان چقدر دانلود انجام دادی :دی

نمیدونم احساس میکنم این داشبورد وان خیلی کند و پیچیده هست من اینترنتم 2 مگ هست و با سرعت 900 کیلو بایت دانلود دارم و پینگم هم زیر 150 هست ولی هر قسمتی از داشبورد رو که میرم کلی لود میکنه پارتی چت میخوام برم کلی طول میکشه تو استور میرم همین قضیه هست یک نفرو میخوام وسط بازی اینوایت بکنم رسما دهنم صاف میشه
تو پارتی چتم زده من بلاک کردم و باید به ستینگ برم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or