blechh
کاربر سایت
اقا من میخوام ی 5 دلاری وارد کنم کانفیرم که میزنم این میگه.چیکار کنم؟
sent with LG G4
باید قند شکن مرتبط با نوع اکانت داشته باشی مثلا اگه اکانتت ماله امریکاست اونم باید ماله امریکا باشه
اقا من میخوام ی 5 دلاری وارد کنم کانفیرم که میزنم این میگه.چیکار کنم؟
sent with LG G4
قند شکنم روشن...باید قند شکن مرتبط با نوع اکانت داشته باشی مثلا اگه اکانتت ماله امریکاست اونم باید ماله امریکا باشه
برو تو قسمت گلدسلام
من اگر برای خودم اکانت گلد بگیرم و یک اکانت دیگه برادرم داشته باشه میتونم مال اون رو لیسانس بزنم اونم همزمان گلد دار بشه و با هم تو یک کنسول بازی کنیم؟
تو هر بازی باید بری تو قسمت setting و خاموش میکنی ویبره روسلام
آقا این شوک دسته رو چطوری میشه از کار انداخت؟ من نمیخوام دسته کنسولم بلرزه کیو باید ببینم؟
چیه قند شکنت؟قند شکنم روشن...
وقتی یک بازی رو زدیم برای آپدیت دیگه تا وقتی که آپدیت تموم نشه نمیشه بازی رو آفلاین بازی کرد؟
من گلد سه ماهه دارم . الان هم هیلو رو گرفتم روش کد گلد ۲ هفته ای داره. حالا اگه من این کد دو هفته ای رو بزنم اون سه ماه می پره و این میاد جاش یا این ۲ هفته هم میاد روی سه ماه؟!
بازی ها به اکانت اون طرف قبلی وصل هستش نه به خود کنسول یا باید بازی رو خودت بخری یا این که اکانت اون رو بگیری ازشسلام دوستان
من تازه یک ایکس باکس وان دست دوم خریدم . روش چند تا بازی نصب هست ولی اجرا نمیشه باید کار خاصی انجام بدم .
آیا باید رمز اکانت نفر قبلی رو داشته باشم و یا با اکانت جدیدی که درست کردم میتونم بازی کنم
نه نمیشه دیگه...
درکت میکنم منم سر هیلو 5 همین بلا سرم اومد خیلی رو اعصابم بودخیلی مسخرست! خیلی!!! یک برنامه نویس کور و کچل هم میتونه طوری برنامه بنویسه که موقع آپدیت بشه بازی رو کمپینش رو رفت
الان من چه خاکی تو سرم بکنم باید چهار روز وایسم این آپدیت تموم بشه؟ رو هر بازی هم هنوز نیومده کلی آپدیت هست مسخرشو در اوردن
خیلی مسخرست! خیلی!!! یک برنامه نویس کور و کچل هم میتونه طوری برنامه بنویسه که موقع آپدیت بشه بازی رو کمپینش رو رفت
الان من چه خاکی تو سرم بکنم باید چهار روز وایسم این آپدیت تموم بشه؟ رو هر بازی هم هنوز نیومده کلی آپدیت هست مسخرشو در اوردن