همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اقا من میخوام ی 5 دلاری وارد کنم کانفیرم که میزنم این میگه.چیکار کنم؟
57ec4eb3d921dccaa4f901fc99853cf9.jpg

sent with LG G4

باید قند شکن مرتبط با نوع اکانت داشته باشی مثلا اگه اکانتت ماله امریکاست اونم باید ماله امریکا باشه

سلام
من اگر برای خودم اکانت گلد بگیرم و یک اکانت دیگه برادرم داشته باشه میتونم مال اون رو لیسانس بزنم اونم همزمان گلد دار بشه و با هم تو یک کنسول بازی کنیم؟

سلام
من اگر برای خودم اکانت گلد بگیرم و یک اکانت دیگه برادرم داشته باشه میتونم مال اون رو لیسانس بزنم اونم همزمان گلد دار بشه و با هم تو یک کنسول بازی کنیم؟
برو تو قسمت گلد
بزن share gold this consol
هر کسی که اکانت داشته باشه تو اون کنسول گلد داره
سلام
آقا این شوک دسته رو چطوری میشه از کار انداخت؟ من نمیخوام دسته کنسولم بلرزه کیو باید ببینم؟
تو هر بازی باید بری تو قسمت setting و خاموش میکنی ویبره رو
قند شکنم روشن...
چیه قند شکنت؟

من گلد سه ماهه دارم . الان هم هیلو رو گرفتم روش کد گلد ۲ هفته ای داره. حالا اگه من این کد دو هفته ای رو بزنم اون سه ماه می پره و این میاد جاش یا این ۲ هفته هم میاد روی سه ماه؟!

من گلد سه ماهه دارم . الان هم هیلو رو گرفتم روش کد گلد ۲ هفته ای داره. حالا اگه من این کد دو هفته ای رو بزنم اون سه ماه می پره و این میاد جاش یا این ۲ هفته هم میاد روی سه ماه؟!

اين دو هفته به او سه ماه اضافه ميشه، يعني ميشه مثلا ١٠٤ روز

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان
من تازه یک ایکس باکس وان دست دوم خریدم . روش چند تا بازی نصب هست ولی اجرا نمیشه باید کار خاصی انجام بدم .
آیا باید رمز اکانت نفر قبلی رو داشته باشم و یا با اکانت جدیدی که درست کردم میتونم بازی کنم

سلام دوستان
من تازه یک ایکس باکس وان دست دوم خریدم . روش چند تا بازی نصب هست ولی اجرا نمیشه باید کار خاصی انجام بدم .
آیا باید رمز اکانت نفر قبلی رو داشته باشم و یا با اکانت جدیدی که درست کردم میتونم بازی کنم
بازی ها به اکانت اون طرف قبلی وصل هستش نه به خود کنسول یا باید بازی رو خودت بخری یا این که اکانت اون رو بگیری ازش

حالا بازیاش چی هستش ؟؟

سلام
دوستان من قبلا ۳۶۰ داشتم. الان می خوام وان بگیرم. چندتا سوال داشتم. الان به غیر از اینکه بازی را فیزیکی می شه خرید، می خواستم بدونم مثل پی اس ۴ دو نفری هم میشه بازی را از استور خرید و شر کرد. درسته؟ بعد دیتاش و هم از پی سی دانلود کرد و ریخت ؟‌من چون کم بازی می کنم ، خیلی از بازی ها را یا تموم نمی کنم یا اگه تموم می کنم خیلی دیر این اتفاق میفته و قیمت بازی خیلی میاد پایین و دیگه نمیرزه فروشش. بخاطر همین می خواستم ببینم راهی هستش که بازیها حداقل ارزونتر پای آدم در بیاد ( مثل همون روش خرید دو نفره) .
من فعلا دوستی ندارم که بتونم بازیها را با اون بخرم. اگه کسی می خواد اینکارا بکنه پی ام بده.
مرسی از همگی

نه نمیشه دیگه...

خیلی مسخرست! خیلی!!! یک برنامه نویس کور و کچل هم میتونه طوری برنامه بنویسه که موقع آپدیت بشه بازی رو کمپینش رو رفت

الان من چه خاکی تو سرم بکنم باید چهار روز وایسم این آپدیت تموم بشه؟ رو هر بازی هم هنوز نیومده کلی آپدیت هست مسخرشو در اوردن

خیلی مسخرست! خیلی!!! یک برنامه نویس کور و کچل هم میتونه طوری برنامه بنویسه که موقع آپدیت بشه بازی رو کمپینش رو رفت

الان من چه خاکی تو سرم بکنم باید چهار روز وایسم این آپدیت تموم بشه؟ رو هر بازی هم هنوز نیومده کلی آپدیت هست مسخرشو در اوردن
درکت میکنم منم سر هیلو 5 همین بلا سرم اومد خیلی رو اعصابم بود:|

آقا شما هم مثل من با آپدیت جدید حال نمیکنید؟:|
خیلی شلوغ پولوغه :|
البته مروگر اج و چند تا چیز جدید مثل ادیت کامل دسته و ... اضافه شده ... آواتار هم که یادم نمیاد بود قبلا یا نه :|:d
کلا سنگین ترم شده از لحاظ حجم مصرف نت ...
یه باگی هم گرفته الان ... رو NFS 79% دانلود کردم نمیره جلو ولی بقیه چیزا رو دانلود میکنه :|

توی PS4 سیستم اینه که آپدیت های بازی با ورژن های مختلف عرضه می شن مثلا 1.01 و 1.02 و ...، فایل آپدیت به صورت پک شده در یک فایل با فرمت pkg دانلود می شه، بعد از دانلود کامل فایل pkg استخراج می شه و آپدیت نصب می شه بعد از اون فایل pkg پاک می شه

توی X1 فایل نصب شده بازی با آخرین نسخه موجود بر روی سرور های مایکروسافت مقایسه می شه و فایل ها به صورت مستقیم از بخشی از یک فایل حجیم که اون فایل در واقع کل بازی هست دانلود می شن، قسمت های مختلف اون فایل حجیم در واقع قایل های بازی هستن، به محض این که دانلود یک قسمت تموم می شه اون فایل جایگزین فایل فعلی می شه و اگر فایل جدیدی باشه اضافه می شه، بر خلاف PS4 که اول عملیات دانلود کل آپدیت انجام می شه و بعد اضافه کردن و جایگیزینی صورت می گیره، توی X1 این عملیات به صورت آنی و بعد از دانلود هر فایل صورت می گیره
برای همین هست که شما اگر بخواید وسط آپدیت بازی رو اجرا کنید بهتون اجازه نمی ده، چون اگر اجازه همچین کاری رو بده یک سری فایل ها برای آپدیت جدید هستن، یک سری برای آپدیت قدیم، که این خودش باعث مشکل در اجرای بازی می شه

تنها دلیلی که عقلانی میاد که مایکروسافت این کار رو کرده باشه به دلیل حجم بالای بازی ها روی هارد هست و اگر در کنار اون بخواد آپدیت هم به صورت جدا دانلود بشه قسمتی از هارد دستگاه باید همیشه خالی بمونه، مایکروسافت با این کار احتمالا می خواسته شما از ظرفیت هارد حداکثر استفاده رو بکنید چرا که هارد دستگاه قابل تعویض نیست

برای این که برای بخش Campgain صبر نکنید، بازی رو یک بار پاک کنید، دستگاه رو ببرید توی حالت آفلاین و بعد بزارید بازی نصب بشه، بازی کنید....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or