سلام
منم امروز یه دستگاه ایکس باکس وان گرفتم. هیچ دردسری هم برای وصل شدن به شبکه و بازی نداشتم. ولی چرا نصب یه بازی اینقدر طول کشید؟ چه زمانی ویندوز 10 برای کنسول ارائه میشه. و الان که کنسول رو خاموش کردم حس میکنم خاموش نشده. چراغ اداپتور که روشنه (به صورت سفید نه نارنجی) و درایوش داره میچرخه دست که میزارم روش لرزشش حس میشه. چرا ؟؟؟ چطوری کامل خاموش میشه.
پارسال مایکروسافت یه کد دانلود بازی لیمبو رو واسم هدیه فرستاده بود الان میخوام به اون کد دسترسی پیدا کنم و بازی رو دانلود کنم ولی توی قسمت پیامها در xbox live نمیشه به پیامهای خیلی قدیمی دسترسی داشت! کسی میتونه روشی بگه که بتونم به اون کد دست پیدا کنم؟
قطعا اون کد منقضی شده
کاربرایی که تو بخش suggested friends هستن دوستانین که خودشون پیشنهاد دوستی داد و یا خود دستگاه رندوم این ها رو معرفی میکنه؟!
آخه major nelson اومده اون قسمت گفتم شاید اوشون ما رو اد کرده!:dدوستان دوستان اگر موردی نبود میره رو رو کسایی که باهاش بازی کردین
آخه major nelson اومده اون قسمت گفتم شاید اوشون ما رو اد کرده!:d
سلام میخوام وان بخرم
بازی هایه خنی که اومده براش تو هر سبکی چیه؟
یه چند تا بازی بگید که منو موجاب به خریدش کنه
ریجن دو باشهسلام دوستان من میخواستم یه ایکس باکس بگیرم ممنون میشم یه راهنمایی بکنید باید به چه چیزایی دقت کنم آیا ریجن دستگاه مهمه؟ اگه آره کدومش بهتره؟ وجود کینکت لازمه؟ یا بودن و نبودنش فرقی نمیکنه؟ خرید باندل بهتره یا نسخه معمولی؟ کدوم باندل از نظر محتویات ارزش بیشتری داره برای خرید؟ ممنون