همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خب ما هم آخر کنسول رو گرفتیم و دردسر آغاز شد :|

میخواستم یه آمار از دوستانیکه بصورت آنلاین بازی میکنن بگیرم و لطفاً بگن چه بازیهایی رو آنلاین تست کردن و شرایط به چه صورت بوده؟

سپاس

سلام
منم امروز یه دستگاه ایکس باکس وان گرفتم. هیچ دردسری هم برای وصل شدن به شبکه و بازی نداشتم. ولی چرا نصب یه بازی اینقدر طول کشید؟ چه زمانی ویندوز 10 برای کنسول ارائه میشه. و الان که کنسول رو خاموش کردم حس میکنم خاموش نشده. چراغ اداپتور که روشنه (به صورت سفید نه نارنجی) و درایوش داره میچرخه دست که میزارم روش لرزشش حس میشه. چرا ؟؟؟ چطوری کامل خاموش میشه.

سلام
منم امروز یه دستگاه ایکس باکس وان گرفتم. هیچ دردسری هم برای وصل شدن به شبکه و بازی نداشتم. ولی چرا نصب یه بازی اینقدر طول کشید؟ چه زمانی ویندوز 10 برای کنسول ارائه میشه. و الان که کنسول رو خاموش کردم حس میکنم خاموش نشده. چراغ اداپتور که روشنه (به صورت سفید نه نارنجی) و درایوش داره میچرخه دست که میزارم روش لرزشش حس میشه. چرا ؟؟؟ چطوری کامل خاموش میشه.

کلا سیستم X1 همین هست، PS4 قسمت های مورد نیاز برای اجرای بازی رو نصب می کنه و بعد از اون در زمان بازی کردن و یا وجود دیسک داخل دستگاه بقیه نصب رو انجام می ده اما X1 میاد بازی رو تا حدی که قابل بازی باشه نصب می کنه و بعد از اون Ready To Play می نویسه اما بازی هنوز هم در حال نصب هست و در هر صورت شما بازی رو از روی هارد اجرا می کنید و مثل PS4 نیست که در صورت نصب نشدن کامل بازی قسمت هاییش از دیسک لود بشه. در ضمن سرغت داریو X1 از PS4 پایین تر هست
پاییز.....
شما برو توی تنظیمات دستگاه قسمت Power اونجا دستگاه رو از روی Instant On بردار بزارش روی Energy Saving تا کامل خاموش بشه

پارسال مایکروسافت یه کد دانلود بازی لیمبو رو واسم هدیه فرستاده بود الان میخوام به اون کد دسترسی پیدا کنم و بازی رو دانلود کنم ولی توی قسمت پیامها در xbox live نمیشه به پیامهای خیلی قدیمی دسترسی داشت! کسی میتونه روشی بگه که بتونم به اون کد دست پیدا کنم؟

پارسال مایکروسافت یه کد دانلود بازی لیمبو رو واسم هدیه فرستاده بود الان میخوام به اون کد دسترسی پیدا کنم و بازی رو دانلود کنم ولی توی قسمت پیامها در xbox live نمیشه به پیامهای خیلی قدیمی دسترسی داشت! کسی میتونه روشی بگه که بتونم به اون کد دست پیدا کنم؟

قطعا اون کد منقضی شده

سلام دوستان من میخواستم یه ایکس باکس بگیرم ممنون میشم یه راهنمایی بکنید باید به چه چیزایی دقت کنم آیا ریجن دستگاه مهمه؟ اگه آره کدومش بهتره؟ وجود کینکت لازمه؟ یا بودن و نبودنش فرقی نمیکنه؟ خرید باندل بهتره یا نسخه معمولی؟ کدوم باندل از نظر محتویات ارزش بیشتری داره برای خرید؟ ممنون

سلام دوستان من میخواستم یه ایکس باکس بگیرم ممنون میشم یه راهنمایی بکنید باید به چه چیزایی دقت کنم آیا ریجن دستگاه مهمه؟ اگه آره کدومش بهتره؟ وجود کینکت لازمه؟ یا بودن و نبودنش فرقی نمیکنه؟ خرید باندل بهتره یا نسخه معمولی؟ کدوم باندل از نظر محتویات ارزش بیشتری داره برای خرید؟ ممنون
ریجن دو باشه
و رو جعبه رو دقت کن عربی نوشته باشه ... یا نوشته باشه EU/UK
UC باشه برای آمریکا هست هرچند خیلی دیگه نیست از این ریجن ولی دقت کن ریجن دو بخری که با برق ایران سازگاری داشته باشه
باندل همه جوره هست ... هیلو ، فروزا،COD،فیفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or