همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان
من دارم از یه شخصی x1 میخرم که ادعا میکنه تو ماه بهمن x1 رو خریده و فقط فروشنده دستگاه رو تست کرده . بعد دیگه این دستگاه از جعبه خارج نشده.یعنی میشه گفت اک هست.
چجوری میتونم مطمئن شم که گفته این فرد درسته؟
مثلا راهی که بتونم بفهمم کنسول کلا چقدر روشن بوده و ...
مرسی

سلام دوستان
من دارم از یه شخصی x1 میخرم که ادعا میکنه تو ماه بهمن x1 رو خریده و فقط فروشنده دستگاه رو تست کرده . بعد دیگه این دستگاه از جعبه خارج نشده.یعنی میشه گفت اک هست.
چجوری میتونم مطمئن شم که گفته این فرد درسته؟
مثلا راهی که بتونم بفهمم کنسول کلا چقدر روشن بوده و ...
مرسی
نه داداش نمیشه فهمید
راهی نیست

سلام به همگی، كسي از اينترنت ايرانسل واسه دانلود بازي از ايكس باكس استفاده ميكنه ؟ من هرچي ميخوام دانلود كنم ارور ميده ! تنظيم خاصي داره؟
سلام من با همراه اول دانلود می کنم مشکلی نداره.فکرکنم با ایرانسل باید dns تغیر بدی.دانلود با 3gخیلی خوبه هر ثانیه با اکس باکس 1مگو600کیلو بیت دانلود داره

سلام دوستان
من می خواستم یه ایکس باکس وان ریجن 2 بگیرم ، حالا چند تا سوا دارم که ممنون میشم کمک کنید
1. یه جا که رفتم پرسیدم ، ریجن 2 اروپا داشت . روی جعبه دستگاه انگلیسی نوشته نبود و فکر می کنم آلمانی نوشته بود . این مورد مشکلی نداره ؟
2.اگه من دستگاه ریجن 2 بگیرم ، تا اونجا که می دونم برای اجرای بازی های بقیه ریجن ها مشکلی نداره .حالا سوالم اینه که برا خرید dlc و بازی انلاین اگه بازی ریجنش با دستگاه فرق کنه مشکلی بوجود میاد ؟
3. از طریق سایت ایکس باکس یه اکانت ساختم و همون اول موقع ثبت نام کشور و ایران زدم و بعدش قسمت payment که رفتم جلو ریجن و کشور نوشته بود آمریکا . حالا اکانت من us هست و برای خرید باید گیفت کارت us بخرم ؟
ممنون

سلام دوستان
من هم قصد خرید Xbox One را دارم. بازی مورد علاقه ام هم FIFA هست. الان دارم با X360 به راحتی به صورت آنلاین بازی می‌کنم. هدفم اینه که با استفاده از EA Access بازی FIFA را روی کنسول نسل بعد ادامه بدم. می‌خواستم از دوستانی که کنسول Xbox one دارند بپرسم آیا از این نظر محدودیتی برا ما ایرانی‌ها وجود نداره؟ و می‌تونم به راحتی X360 از امکانات مولتی پلیر Xbox one استفاده کنم؟
با تشکر

سلام دوستان
من می خواستم یه ایکس باکس وان ریجن 2 بگیرم ، حالا چند تا سوا دارم که ممنون میشم کمک کنید
1. یه جا که رفتم پرسیدم ، ریجن 2 اروپا داشت . روی جعبه دستگاه انگلیسی نوشته نبود و فکر می کنم آلمانی نوشته بود . این مورد مشکلی نداره ؟
2.اگه من دستگاه ریجن 2 بگیرم ، تا اونجا که می دونم برای اجرای بازی های بقیه ریجن ها مشکلی نداره .حالا سوالم اینه که برا خرید dlc و بازی انلاین اگه بازی ریجنش با دستگاه فرق کنه مشکلی بوجود میاد ؟
3. از طریق سایت ایکس باکس یه اکانت ساختم و همون اول موقع ثبت نام کشور و ایران زدم و بعدش قسمت payment که رفتم جلو ریجن و کشور نوشته بود آمریکا . حالا اکانت من us هست و برای خرید باید گیفت کارت us بخرم ؟
ممنون

1- نه مشکلی نیست تنها فرق ریجن یک و دو هم سر آداپتور هست شما نگاه کن آدابتور فیک رو دستگاه نباشه
2- نه مشکلی نداره
3- نمیدونم ولی اگر به دلار هست باید گیفت آمریکا بگیری اگر به پوند گیفت انگلیس

سلام دوستان
من هم قصد خرید Xbox One را دارم. بازی مورد علاقه ام هم FIFA هست. الان دارم با X360 به راحتی به صورت آنلاین بازی می‌کنم. هدفم اینه که با استفاده از EA Access بازی FIFA را روی کنسول نسل بعد ادامه بدم. می‌خواستم از دوستانی که کنسول Xbox one دارند بپرسم آیا از این نظر محدودیتی برا ما ایرانی‌ها وجود نداره؟ و می‌تونم به راحتی X360 از امکانات مولتی پلیر Xbox one استفاده کنم؟
با تشکر

من الان خیلی از فرندهای ایرانیم دارن FIFA 16 بازی میکنن و مشکلی ندارن

سلام دوستان
با تشکر
اگر بخوای با ea access فیفا بگیری فقط می تونی فیفا 14 و 15 رو بگیری.فیفا 14 مثل اینکه مشکل نداره ولی با فیفا 15 نمی تونی رو وان انلاین بزنی.اکثرن نمی تونن بستگی به isp ت داره

سلام
دارم xbox one میگیرم و چند تا سوال داشتم.
1- چه بازی هایی رو نمیشه انلاین زد؟ چون مثل اینکه برای ما ایرانی ها نمیشه فیفا زد.
2- یه بندهخدایی گفت که تو توپحونه جایی هست که بازی x1 تعویض میکنه. اگه جایی رو میشناسید لطفا لطفا لطفا پ.خ کنید چون بابت تعویض بازی نگرانم
مرسی

سلام
دارم xbox one میگیرم و چند تا سوال داشتم.
1- چه بازی هایی رو نمیشه انلاین زد؟ چون مثل اینکه برای ما ایرانی ها نمیشه فیفا زد.
2- یه بندهخدایی گفت که تو توپحونه جایی هست که بازی x1 تعویض میکنه. اگه جایی رو میشناسید لطفا لطفا لطفا پ.خ کنید چون بابت تعویض بازی نگرانم
مرسی

سلام فورزا رو نمیشه آنلاین زد.فیفا هم با بعضیispها آنلاین میشه زد.توی توپ خونه تقریبا همه مغازه ها تعویض میکنن ولی من پیشنهاد میکنم تو این سایت های خرید و فروش کالای دست دوم بازی تعویض کنی

سلام فورزا رو نمیشه آنلاین زد.فیفا هم با بعضیispها آنلاین میشه زد.توی توپ خونه تقریبا همه مغازه ها تعویض میکنن ولی من پیشنهاد میکنم تو این سایت های خرید و فروش کالای دست دوم بازی تعویض کنی

میشه سایت هاش رو بگید؟

سلام میخوام ایکس باکس وان بگیرم فقط یه مشکل دارم
تلوزیونمون یکم قدیمیه پلاسما هست بالاترین رزولوشنش هم 1080i هست میخواستم بدونم با ایکس باکس کار میکنه یا باید حتما full hd باشه؟

سلام میخوام ایکس باکس وان بگیرم فقط یه مشکل دارم
تلوزیونمون یکم قدیمیه پلاسما هست بالاترین رزولوشنش هم 1080i هست میخواستم بدونم با ایکس باکس کار میکنه یا باید حتما full hd باشه؟
مشکلی نداره شما به هر مانیتور و tv میتونی وصل کنی با هر رزولوشنی
حالا فکر کنم برای شما 540p محصوب میشه اگه اشتب نکنم یکم توی تصاویر تند و سریع اذیت می کنه این رو در نظر داشته باش
بهت پیشنهاد می کنم که 1080p بگیری یا حتی 720p هم تا حدودی از این بهتر هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or