milad xbox
کاربر سایت
سلام فورزا 6 مولتیش کار نمی کنه ایا ش.ی.ل.ت.ره .اینترنتم مخابراته
با کدوم اینترت(isp) کار می کنه
لطفا یکی جواب ده
لطفا یکی جواب ده
برای من که مشکلی نداره و خیلی هم بیشترهسرعت دانلود تو خود دستگاه خیلی کمه مثلا من نتم 10 مگ هست با سرعت حداقل 900 کیلو بیت تو pc دانلود میکنم اما تو وان انگار سرعت خیلی پایین تره! مال شما هم اینجوری هست؟
سلام. دوستان ممکنه در مورد شیرینگ یه اطلاعاتی بهم بدید... الیته خودم یه سرچ هایی کردم ولی بیشتر گیج شدم. یکی میگه میشه شیر کرد ولی بازی های آنلاینو نمیشه زد و فقط آفلاینه، یکی دیگه میگه آنلاین میشه زد ،یه سریام میگن بعضی بازی ها رو میشه آنلاین زد ولی فیفا رو نمیشه...
برای اجرای بازی هایی که به صورت شریکی خریداری میشن باید همیشه آنلاین باشید تا لایسنسش چک بشه.دوستان من میخام کنسول رو بگیرم اگه میشه بگین ببینم ارزش اشتراکی گرفنن داره یا نه......
ممنون دوست عزبز. فقط امکان آنلاین بازی کردن فیفا یا بتل با هر دو دستگاه هست یا فقط یکیش میتونه این کاره بکنه؟برای اجرای بازی هایی که به صورت شریکی خریداری میشن باید همیشه آنلاین باشید تا لایسنسش چک بشه.
خود شیرینگ و زدن لایسنس دوستتون هم به این صورت هست که مثلا شما ایمیل و پسورد اکانت لایو رو به دوستتون میدید، اونم تو کنسول خودش وارد میکنه و پروفایل شما رو تو کنسولش دانلود میکنه، بعدشم از تو setting پروفایل شما رو به عنوان home xbox خودش انتخاب میکنه. دیگه از اون به بعد هر بازی دیجیتالی که بخرید برای دوستتون هم میاد و میتونه رو کنسولش دانلود کنه و بازی کنه (پروفایل شما رو هم از کنسولش پاک کنه مشکلی پیش نمیاد).
این کار هم کلا ۳ بار در سال قابل انجام هست و تا وقتی که پروفایل جدیدی رو به عنوان home xbox انتخاب نکنه به بازی های شما دسترسی داره.
هر دو نفر میتونن آنلاین بازی کنن.ممنون دوست عزبز. فقط امکان آنلاین بازی کردن فیفا یا بتل با هر دو دستگاه هست یا فقط یکیش میتونه این کاره بکنه؟
سلام فورزا 6 مولتیش کار نمی کنه ایا ش.ی.ل.ت.ره .اینترنتم مخابراته
لطفا یکی جواب ده
واسه منم جواب نمیده...کسی نیست جواب من رو بده
این دمو بازی ها یا آپدیت بازی ها یا بازی های که تو گلد رایگان میشه رو امکانش هست از رو PC دانلود کنیم؟
نه........
خیلی مسخرست
بعد دسترسی به هارد چه جوری هست مثلا میخوام یک سری بازی های از قبل نصب شدم رو پاک کنم
یا اینکه اون چیزای که گذاشتم واسه دانلود کنسل کنم
سلام دوستان
من 2 هفته ای میشه درایو دستگاهم دیسک بازی هارو نمی خونه و باید هی eject کنم دوباره دیسکو بزارم تا شانسی بخونه و بعضی وقتا هم یه صدای قیژ از درایوش میاد که باعث میشه اون سوراخ وسط دیسک آسیب ببینه و به مرور از بین بره...
کس دیگه ای هم به این مشکل برخورده؟
چه کارش باید بکنم؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
راهی نیست که مثل ps4 بشه آپدیت بازی ها رو با پی سی انجام داد و بعد به دستگاه انتقال داد؟!
توی همون صفحه ی اول ( home ) یه بخشی هست به اسم games and apps ، از اونجا میتونی هم بازی ها و هم برنامه هاتو مدیریت کنی
توی games and apps یه بخش داره به اسم queue که تو اونجا میتونی اگه چیزی برا دانلود و آپدیت زدی کنسل یا متوقف کنی