آقا فکر کنم مشکل از اینترنتتون باشه ، من ایران نیستم و تقریبا هر شب آنلاین بازی میکنم و مشکل وصل شدن به لایو ندارماین مشکل وصل نشدن به لایو حل شد ؟
واسه من دیگه وصل نمیشه تا دیروز به سختی وصل میشد ولی الان دیگه وصل نمیشه
آقا فکر کنم مشکل از اینترنتتون باشه ، من ایران نیستم و تقریبا هر شب آنلاین بازی میکنم و مشکل وصل شدن به لایو ندارماین مشکل وصل نشدن به لایو حل شد ؟
آقا فکر کنم مشکل از اینترنتتون باشه ، من ایران نیستم و تقریبا هر شب آنلاین بازی میکنم و مشکل وصل شدن به لایو ندارم
این مشکل وصل نشدن به لایو حل شد ؟
حدود دو روزه مشکل داره. (البته بعد از وارد شدن به بازی حدود 10 دقیقه بعد متصل میشه) مینویسه که از طرف سرور های مایکرسافت هست ولی احتمال میدم یه مشکل و تغییراتی در نت کلی ایران رخ داده باشه ...
چند روزه نمیشه به لایو وصل شد آپدیت هم اومده نمیشه دانلودش کرد بازم نت ایران گند زده؟البته سرعت توی چیزهای دیگه خوبه اما ایکس باکسم وصل نمیشه به لایو
چند روزه نمیشه به لایو وصل شد آپدیت هم اومده نمیشه دانلودش کرد بازم نت ایران گند زده؟البته سرعت توی چیزهای دیگه خوبه اما ایکس باکسم وصل نمیشه به لایو
من تا همین ظهر وصل میشدم !! الان نه با WiFi نه با لن جواب نمیدهفعلا من راحت کانکت میشم ولی بعضی مواقع که به سرور ea وصل میشم اتوماتیک وار از سرور پرتم میکنه بیرون.
اگه سیستم آپدیت ایکس باکس وان رو میگید از طریق این راهنما آفلاین انجام بدید.
خیلی خیلی سریعتر از کنسول میتونید روی کامپیوتر دانلود کنید. (تنظیم کنید زمان دانلود شبانه و دانلود منیجر راحت دانلود کنید)
الان توی اون فروم آخرین آپدیت رو گذاشتن؟1گیگو 80 حجمشه چیه خبره ویندوز 10 دادن برای وان؟
نوشته شده توسط idden]-[;3875447:جدی جدی دیگه نمیتونم ب لایو وصل شم دیگه دشبورد هم بالا نمیاد تو قسمت network هم نوشته NAT: Open ولی All services unavailable
سلام. دوستان ممکنه در مورد شیرینگ یه اطلاعاتی بهم بدید... الیته خودم یه سرچ هایی کردم ولی بیشتر گیج شدم. یکی میگه میشه شیر کرد ولی بازی های آنلاینو نمیشه زد و فقط آفلاینه، یکی دیگه میگه آنلاین میشه زد ،یه سریام میگن بعضی بازی ها رو میشه آنلاین زد ولی فیفا رو نمیشه...