نه چه ایرادی میتونه داشته باشه!!من یه دونه از این play & charge kit ها واسه دسته خریدم و بعد از چند ماه دیگه شارژ نگه نمیداره و باید همیشه از سیم استفاده کنم.حالا اگر این باطری رو در بیارم و دسته رو مستقیم با کابل به کنسول وصل کنم ایرادی داره؟
سلام، دوساتن آیا توی تنظیمات قسمتی هست که دکمه(تاچ) پاور روی دستگاه رو غیر فعال کنه که کار نکنه؟ من یه گیری دارم الان یه روزه که دکمه تاچ جلوی دستگاه کنسول روشن نمیکنه نمیدونم گیرش چی میتونه باشه اتفاق عجیبی هم توی این دوروز نیفتاده؟
فعلا راهی نیست ! مگر اینکه هارد بخرید دیتارو کسی براتون کپی کنه که اونم حتما باید با خود xoفرمت بشه و با خود کنسول کپی بشه !سلام من تازه ایکس باکس گرفتم الان بزرگترین مشکلی که باهاش مواجه هستم دانلود دیتای بازی ها هستش. رو ps4 میشه رو پی سی دیتا رو گرفت و ریخت رو کنسول. وان روشی نداره بتونیم تو ساعات مجانی دیتا رو بگیریم؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
دوستان منو هم دریابید
برا استریم کردن وقتی می خوام وارد xbox app بشم با این پیام مواجه میشم.
we can't sign you in right now. try again later. 0x3fb
مشکل چیه؟
حجم آپدیت اولیه ی لایو چقدره؟
بازی ها چطور؟
سلام دوستان می شه توضیح بدین دی ال سی چیه؟
مرسی دوست عزیزحجم آپدیت اولیه کنسول بستگی به تاریخ ساخت کنسول داره، هرچی قدیمی تر باشه آپدیتش بیشتره، از 500مگ تا 2گیگ
آپدیت بازی ها هم متغیر هست، از چند مگابایت تا چند گیگابایت....
- - -ویرایش - - -
دی ال سی یا همون downloadable content بسته الحاقی ای هست که معمولا چند وقت بعد از ریلیز بازی منتشر میشه و میتونه شامل مراحل جدید یا کاستوم های جدید باشه و یا مواردی رو به بازی اضافه کنه، DLC میتونه پولی باشه یا رایگان....
فک کنم مشکل از نتت باشه
ریجن کجا رو زدی تو کنترل پنل؟