همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان به یک مشکل جدی خوردم Xbox وای فای مودمم رو پیدا نمیکنه ولی تمام ابزار های دیگه مثل لپ تاپ و موبایل های تو خونه پیدا میکنن. دستگاه هم اجازه نصب بازی و اجرای هیچ بازی بهم نمیده میگه باید آپدیت کنی بعدش بازی کنی
موقتا با کابل وصلش کن

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

بعضی وقتا اینطوری میشه واسه منم...Channel وای فای رو عوض کن... برو 192.168.1.1 قسمت network بعدش wlan یه گزینه داره channel number که معمولا بین 1-14 عدده ! عدد رو تغییر بده...بستگی به مودمت داره این setting که گفتم شاید فرق کنه یه ذره ! البته یه ریست بده چند بار شاید درست بشه...channel معمولا عدد بالا تر بذاری بهتره چون خلوت تره بستگی به وای فای های اطراف داره ;)

مرسی داداش تنظیمات وای فای رو ری استارت کردم درست شدش

اين دستگاه ها معمولا روي جعبه شون نوشته كه ريفر هستن.

Sent from my iPhone using Tapatalk
یکی از آشناها گرفته فقط خواستم مطمعن باشم که یه وقت رفرش نباشه!
رو جعبش که تا جایی یادمه چیزی ننوشته بود!
راه دیگه ای هست بشه تشخیص داد؟!

سلام
ببخشید این مشکل ساین نشدن اکانت live برا من وجود داره ، البته اکانتمو با خود one ساختم و ساین این نمیشه

ارورشم 0x80a40010 است ( کخ نمیدونم چرا ولی متغیر یعنی عوض میشه این کد ارور البته نه هر دفعه ) ، توی سایت account.live.com هم ایکس باکسمو تو اکانتم اد کردم بازم این ارورو میده نمیدونم واقعا چیکار کنم
کانکشنمم درسته و وصله ایکس باکس به نت
ساین اینو که میزنم بعد pass و بعدم میچرخه و اون ارورو میده
لطفا راهنمایی کنین دهنم داره آسفالت میشه

سلام
ببخشید این مشکل ساین نشدن اکانت live برا من وجود داره ، البته اکانتمو با خود one ساختم و ساین این نمیشه

ارورشم 0x80a40010 است ( کخ نمیدونم چرا ولی متغیر یعنی عوض میشه این کد ارور البته نه هر دفعه ) ، توی سایت account.live.com هم ایکس باکسمو تو اکانتم اد کردم بازم این ارورو میده نمیدونم واقعا چیکار کنم
کانکشنمم درسته و وصله ایکس باکس به نت
ساین اینو که میزنم بعد pass و بعدم میچرخه و اون ارورو میده
لطفا راهنمایی کنین دهنم داره آسفالت میشه
خیلی ها این مشکل رو دارن و راه حل مناسبی براش نیست! باید منتظر خود مایکروسافت بود تا با آپدیتی درستش کنه!

سلام دوستان
نحوی خرید دیجیتالی بازی به روشه شیرینگ رو از کجا میتونم بخونم؟
میخام فیفا ۱۶ رو رو ۲ تا پروفایل بخرم
بعد مالیات داره خرید دیجیتالی؟ اکانتم ماله آمریکاس

سلام دوستان یک سوال داشتم... دوستان به من گفتن برا خرید بازی و دی ال سی و هر چیزه دیگه ای بایدبه چیز شکن متصل باشی اما من الان رفتم یک اکانت لایو ساختم و دمویه فورزا 6 با یه بازیه فری تو پلیه دیگه رو از خوده xbox گرفتم و داره دان میشه این الان خطر داره نره بنمون کنه یه وقت:d؟؟؟
یا تحریما ول شده:d

سلام دوستان یک سوال داشتم... دوستان به من گفتن برا خرید بازی و دی ال سی و هر چیزه دیگه ای بایدبه چیز شکن متصل باشی اما من الان رفتم یک اکانت لایو ساختم و دمویه فورزا 6 با یه بازیه فری تو پلیه دیگه رو از خوده xbox گرفتم و داره دان میشه این الان خطر داره نره بنمون کنه یه وقت:d؟؟؟
یا تحریما ول شده:d

شما برای خرید های پولی که میخواین انجام بدین باید با ف.ش کد گیفت کارتتون رو وارد اکانتتون کنین فقط به غیر از این دیگه به ف.ش نیازی نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or