همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

آقا من چن تا سوال دارم ببخشید باز ..
میخواستم بدونم این update هایی که میاد برا consol میشه نکرد ؟ بطور میانگین چند وقت یکبار میاد ؟ یا مثلا حجمشون چقدر ؟ ( به غیر از اون up اولیه که 2.5 gb هست )
ممنون میشم جواب بدین ... و البته این ک من نتم زیاد خوب نیس ( 512 مخابرات ) برا همین کلا رو مسایل اینترنتی کنسول حساسم ..
1- میشه دانلود نکرد ولی از انلاین بازی کردن محروم میشی
2- مشخص نمیکنه
3- بستگی داره دفعه پیش 243MB بود این دفعه 250 تا :دی
4- نت مخابرات دارم خودم 1MB اصلا رو وان نمیشه بازی انلاین کرد بخصوص بازی های UBISOFT ، بازی های EA,...... هم تقریبا وضعیت مشابه ای دارن . یه چیزی هم که هست به نظرم یکم زیادی XO به اینترنت وابسته هست !

آره خب کلا نسل هشتمیا به اینترنت وابستن ! اما کلا اهل آنلاین نیستم !
مخابراتم که پینگش... 8-|
آدم بازی میکنه اعصابش خورد نشه با این نت آنلاین بخوای بازی کنی بد تر از مشکلات روز مرس :|
up هاشم پس زیاد نی حجمش .. جز اولیش البته ، ولی خب کلا آنلاین باز نیسم من

- - -ویرایش - - -

1- میشه دانلود نکرد ولی از انلاین بازی کردن محروم میشی
2- مشخص نمیکنه
3- بستگی داره دفعه پیش 243MB بود این دفعه 250 تا :دی
4- نت مخابرات دارم خودم 1MB اصلا رو وان نمیشه بازی انلاین کرد بخصوص بازی های UBISOFT ، بازی های EA,...... هم تقریبا وضعیت مشابه ای دارن . یه چیزی هم که هست به نظرم یکم زیادی XO به اینترنت وابسته هست !

آره خب کلا نسل هشتمیا به اینترنت وابستن ! اما کلا اهل آنلاین نیستم !
مخابراتم که پینگش...
8-|
آدم بازی میکنه اعصابش خورد نشه با این نت آنلاین بخوای بازی کنی بد تر از مشکلات روز مرس
:|
up هاشم پس زیاد نی حجمش .. جز اولیش البته ، ولی خب کلا آنلاین باز نیسم من

سلام دوستان
اپدیت اولیه حجمش باید چقدر باشه ؟
یکی میگه ۱ گیگ یکی میگه ۲ گیگ
من خودم که کنسول رو خریدم ۴۰۰ مگ بود
اما برای دوستم رو که اپدیت کردم ۲ گیگ بود
البته دستگاه دوستم تاریخ تولیدش ۲۰۱۳ بود و برای من ۲۰۱۵

ببین میشه با همون 512 دانلود کرد ولی یه پیشنهاد دارم اونم اینکه اول به فکر تغییر اینترنت ـت باش تا کنسول !
هم PS4 هم وان نیاز به یه نت خوب حداقل 4 مگ دارن ...
چه خبره 4 مگ!!!!!!!!!!! من یک مگ دارم سرعت دانلود من هم 250 هست هیچ مشکلی ندارم

يه سوال...من نميدونم كدوم نت الان براي مني كه در رشت هستم ايده ال هست.از يه طرف تو خونه انديشه سبز دارم كه سرعت دانلودم پايينه و ظرف ديگه تو محل كار پارس وي دازم كه سرعت دانلودم خيلي بالاس حالا كدوم براي بازي مناسبتره؟؟سپاس

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

نه دوست خوب من..دقت نمردي چي گفتم.گفتم كلا از سايت ايكس باكس با چيز كن نميشه بازي خريد و ميگه change payment

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

آره میخواستم جواب اون یکی دوستمون رو بدم
با چیز شکن هم میشه، چرا نشه، من به شخصه تمام بازی ها رو اینطور خریدم خواستی بیا خصوصی

- - -ویرایش - - -

دوستان رفتم از لایو تو پروفایلم دیدم زده free download destiny روش کلیک کردم و تبریک گفت و گفت برو از کنس.لت دانلودش کن.
رایگان شده؟ تا حالا چنین اتفاقی افتاده برا شما؟ حواسشون نبودهb-) یا الکی باگی چیزی بوده نمیشه دانلودش کرد؟
من سر کارم تا شبم خونه نمیرم نمیتونم چک کنم، امیدوارم درست باشه، اینم عکسش
بهم بگید که خواب نمیبینم:d

cyy_ستیتی.png
cgfc_دستنی.png

آره میخواستم جواب اون یکی دوستمون رو بدم
با چیز شکن هم میشه، چرا نشه، من به شخصه تمام بازی ها رو اینطور خریدم خواستی بیا خصوصی

- - -ویرایش - - -

دوستان رفتم از لایو تو پروفایلم دیدم زده free download destiny روش کلیک کردم و تبریک گفت و گفت برو از کنس.لت دانلودش کن.
رایگان شده؟ تا حالا چنین اتفاقی افتاده برا شما؟ حواسشون نبودهb-) یا الکی باگی چیزی بوده نمیشه دانلودش کرد؟
من سر کارم تا شبم خونه نمیرم نمیتونم چک کنم، امیدوارم درست باشه، اینم عکسش
بهم بگید که خواب نمیبینم:d

cyy_ستیتی.png
cgfc_دستنی.png

منم زدم ولی نسخه trialش هست فکر کنم، چون بعدش نوشت trial downloaded

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
خب شما ۱ مگ نداری، ۲ مگ داری !با این وضع پورت ها و..... اینترنت ۱۰۰mb هم داشته باشی بازم به درد نمیخوره !
من از isp های دیگه خبر ندارم ولی خودم پارس آنلاین دارم مشکل خاصی ندارم تو لایو مثلا پینگم با سرور های geow ue 110 هست

من از isp های دیگه خبر ندارم ولی خودم پارس آنلاین دارم مشکل خاصی ندارم تو لایو مثلا پینگم با سرور های geow ue 110 هست

من پارس انلاین و مخابرات و فن اوا تست کردم WD و FC و...... کلا بازی های UBISOFT یا FIFA و GTA اختلال دارن ربطی هم به سرعت و پینگ نداره چون مشکل ، بسته شدن پورت ها هستش و از سمت MS یا UBISOFT و EA نیست !
بخاطر همین داستانا اکثر بازی هایی که دارم Achievment های قسمت انلاینشون مونده !

من پارس انلاین و مخابرات و فن اوا تست کردم WD و FC و...... کلا بازی های UBISOFT یا FIFA و GTA اختلال دارن ربطی هم به سرعت و پینگ نداره چون مشکل ، بسته شدن پورت ها هستش و از سمت MS یا UBISOFT و EA نیست !
بخاطر همین داستانا اکثر بازی هایی که دارم Achievment های قسمت انلاینشون مونده !
من gta v و bf4 و bfh ر روی ps4 بازی کردم مشکلی نداشتم و pvz و titanfall و nfs و geow ue ر روی x1 بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم
البته WD فقط مشکل بود

من gta v و bf4 و bfh ر روی ps4 بازی کردم مشکلی نداشتم و pvz و titanfall و nfs و geow ue ر روی x1 بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم
البته WD فقط مشکل بود
Ps4 مشکلی نداره کم و بیش اختلال داره ولی باز قابل تحمله ! ولی الان روی وان Farcry 4 و AC4و WD نمیتونم بازی کنم کلا بخش انلاینشون برای من کار نمیکنه ! تا قبل از عید مشکلی نداشتن ولی بعد از عید کلا تعطیل شدن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or