xbox0ne
کاربر سایت
ولی احتمال زیاد تریال هست، مثلا بعد چند ساعت بازی کردن بگه باید بخری بازیو
این عکسو ببین:
http://www.upsara.com/images/jofo_01.jpg
آره رفتم با کنسول دانلودکنم دیدم زده ترای ایت فری(خخ)
ترایال هستش
ممنون
ولی احتمال زیاد تریال هست، مثلا بعد چند ساعت بازی کردن بگه باید بخری بازیو
این عکسو ببین:
http://www.upsara.com/images/jofo_01.jpg
فکر کنم برای اینه که *****شکن ها مشکل پیدا کننددلیل اینکه پورت هارو میبندن چیه ؟ عجب گیری کردیم تو این مملکت
فکر کنم برای اینه که *****شکن ها مشکل پیدا کنند
عید پارسال که پورت های udp یه مدت بسته بود گویا *****شکنا هم مشکل پیدا کرده بودن
سلام دوستان به یک مشکل جدی خوردم Xbox وای فای مودمم رو پیدا نمیکنه ولی تمام ابزار های دیگه مثل لپ تاپ و موبایل های تو خونه پیدا میکنن. دستگاه هم اجازه نصب بازی و اجرای هیچ بازی بهم نمیده میگه باید آپدیت کنی بعدش بازی کنی
من مشکلی دارم با ویندوز 10 که میخوام با برنامه ی xboxش وصل شم بعد چندین بار تلاش و ارور و دوباره تلاش... میاره اکانتمو بعد lets play میزنم ولی باز ارور میده و از این مرحله جلوتر نمیره...!
بقیه ی سرویس های ویندوز راحت کار میکنن غیر از این...! اروریم که میده اروری هست که برای نت و مشکلات دیگه ی موقتی میده توی سایت زدم.
راه حلی چیزی هست کمک کنید؛)
البته نمیدونم میشه با ویندوز 10 هم DNSهارو عوض کرد یا نه ولی اگه میشه و کسی راهی باده بگه ممنون میشم؛)
من gta v و bf4 و bfh ر روی ps4 بازی کردم مشکلی نداشتم و pvz و titanfall و nfs و geow ue ر روی x1 بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم
البته WD فقط مشکل بود
نوشته شده توسط idden]-[;3858571:منم اون اوایل یه چند روزی فقط بم ارور میداد!
اول برنامه XBOX رو آپدیت کن
DNS رو ست کن رو DNS گوگل
از اینجا ب بعد بازم ارور میگیری ولی انقد بزن تا بره تو App
- - -ویرایش - - -
گرافتاری شدیماا !
HALO ک نمیشه بازی کرد
Forza هم فقط Private با ایرانی ها میشه
Sunset *****ه سرور هاش برا ما
الانم MGSV گرفتم اونم اصلا قسمت آنلاینش کانکت نمیشه !!
میترسم GeoW هم برم بگیرم بازم همین آشو همین کاسه! اون چی میشه؟ یعنی Public match ب خارجی ها جوین میده؟
من مخابراتم !! اصلا رو X1 ازش راضی نیسم! گرز رو همه ispها جواب میده یا فقط پارس آنلاین؟؟Geow مشکلی نداره ... Halo هم فقط با نت پارس جواب میده چون پرتاش بازه ! بقیه رو نمیدونم که با پارس جواب بده یا نه...ولی در کل این پرت ها بسته ست خیلی ظالمانست ! امیدوارم هرچه زودتر درست بشه !
نوشته شده توسط idden]-[;3858597:من مخابراتم !! اصلا رو X1 ازش راضی نیسم! گرز رو همه ispها جواب میده یا فقط پارس آنلاین؟؟
Sent from my Nexus 5
آپدیته ورژن آخرش؛)نوشته شده توسط idden]-[;3858571:منم اون اوایل یه چند روزی فقط بم ارور میداد!
اول برنامه XBOX رو آپدیت کن
DNS رو ست کن رو DNS گوگل
از اینجا ب بعد بازم ارور میگیری ولی انقد بزن تا بره تو App
- - -ویرایش - - -
عید سال پیش 360 مشکل داشت ولی الآنو نمیدونمپس چرا ٤ و ٣٦٠ مشكل ندارن؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
آپدیته ورژن آخرش؛)
چطوری میشه توضیح بدی چطور؟ DNSایی رو که باید بزنم دارم رو وانم زدم خوب شد ولی رو سیستم ویندوز 10 نمیدونم چطوری...
MGS مگه قسمت انلاینش اول مهر نمیاد ؟!نوشته شده توسط idden]-[;3858571:گرافتاری شدیماا !
HALO ک نمیشه بازی کرد
Forza هم فقط Private با ایرانی ها میشه
Sunset *****ه سرور هاش برا ما
الانم MGSV گرفتم اونم اصلا قسمت آنلاینش کانکت نمیشه !!
میترسم GeoW هم برم بگیرم بازم همین آشو همین کاسه! اون چی میشه؟ یعنی Public match ب خارجی ها جوین میده؟