همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام من با پارس انلاين سرعت دانلودم بسيار بالاست؟يعتي عجيب غريب بالاس!البته مال محل كارم.خونه نت ديكه دازم كه پايينه.ممكنه وان رو ببرم با نت بارس انلاين چك كنم مشكلاتم رفع بشه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
به احتمال خیلی زیاد با پارس آنلاین بتونی بازی کنی!!!!!

دوست عزیز شما از چه شرکتی نت می گیری؟!
من شاتل استفاده می کنم

- - -ویرایش - - -

من شاتل استفاده می کنم
آره چون چارتا ... متعصب گفتن نميشه انلاين بازي كرد تو هم بگو نه نميشه ،
كي گفته نميشه برادر من ، من خودم بتلفيلد - Gta - تايتان فال - سانست رو انلاين بازي كردم .

Sent from my iPhone using Tapatalk

من شاتل استفاده می کنم

- - -ویرایش - - -

من شاتل استفاده می کنم
تو پست بعدی گفتم که آسیاتک
ولی فیفا رو تست نکردم. ظاهرا فیفا فقط رو پارس آنلاین جواب میده
اوضاع شاتل چجوریه ؟راسته برا کاربرا گیمرش یه پروفایل مخصوص گیم دارن که پینگ و بعضی پورتها توش بازه(یکی از دوستان میگفت) ؟
آسیاتک تنها مشکلش اینه که گاهی اوقات پینگش با سرورای اروپا خیلی بالا میره که حتی تایتان فال رو نمیتونی بازی کنی!! البته اغلب پینگش خوبه

آخرین ویرایش:
بنده پارس دارم مشکل خاصی تا حالا نداشتم ولی میشناسم دوستانی ر که از جاهای دیگه نت دارن خیلی راحت بازی میکنن

Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز یعنی من دروغ میگم دیگه ؟! میخوای عکس بندازم ؟! :|من رو تمام اینا تست کردم مخابرات ، ایرانسل 4G , رایتل ، فن اوا ، شاتل هیچ کدوم جواب ندادن نصف بازی هامو بخاطر اچیومنت انلاین نتونستم 1000 کنم!

دوست عزیز یعنی من دروغ میگم دیگه ؟! میخوای عکس بندازم ؟! :|من رو تمام اینا تست کردم مخابرات ، ایرانسل 4G , رایتل ، فن اوا ، شاتل هیچ کدوم جواب ندادن نصف بازی هامو بخاطر اچیومنت انلاین نتونستم 1000 کنم!
شماپارس آنلاین تهیه کن اینقدر لقمه رو پیچیده اش نکن... مشکل حل میشه تو تهران که ۱۰۰٪ جواب گرفتیم.

من یه زمانی اسیا تک داشتم پینگم از گوگل 6000 بود یه کوچه بالاتر از ما رفیقم اسیا تک داشت پینگش زیره 100 بود الان من اون موقع میومدم میگفتم پینگم 6000 دوستم میگفت زیره 100 دلیل میشه من یا اون دروغ میگفتیم؟؟؟
من کی گفتم شما دروغ میگفتی ولی میگم تا یه حدی محله به محله فرق داره
ولی قبول دارم به جز پارس که خود من هم دارمش بقیه isp ها مشکل دارن

شماپارس آنلاین تهیه کن اینقدر لقمه رو پیچیده اش نکن... مشکل حل میشه تو تهران که ۱۰۰٪ جواب گرفتیم.
نمیتونم برم رو پارس انلاین هیچکدوم از ISP ها نت نامحدود ۲ مگ ۸۰ تومن نمیدن !

جای اینکارا یکی پیدا بشه پورت ها و ادرس هایی که چیزتر هستن رو پیدا کنه مثل TLOU اعتراض کنیم باز کنن مردیم از خماری !

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال دیتا بازی های وان رو میشه گیر اورد جایی ؟ داره کسی ؟
[/QUOTE
کسی چیزی نمیدونه ؟
اره میشه گیر اورد یکی بود فک کنم هر ۵۰ گیگ میداد 15 تومن

سلام دوستان قصد خرید ایکس باکس وان رو دارم

میشه راهنمایی کنید....مثلا از چه تاریخی دستگاها بدون ایرادن

یا مثلا ریجیون چند بهتره که اونرو بخریم

کلا مواردی که هنگام خرید باید حواسمون بهش باشه

با تشکر

سلام دوستان قصد خرید ایکس باکس وان رو دارم

میشه راهنمایی کنید....مثلا از چه تاریخی دستگاها بدون ایرادن

یا مثلا ریجیون چند بهتره که اونرو بخریم

کلا مواردی که هنگام خرید باید حواسمون بهش باشه

با تشکر

کلا دستگاه ها بدون ایرادن، مشکل درایو در یک تعداد اندکی از Day One ها بود که تقریبا درصدشون به 0 میل می کرد، من خودم توی Day One های ایران هم مشکلی ندیدم
ریجن ها فرقی با هم از لحاظ کارکرد و محتوا ندارن، فقط ریجن 2 آداپتورش 220 هست ریجن 1 آداپتورش 110 هست که باید براش ترانس بگیرید. توصیه می شه ریجن 2 بگیرید تا مشکل ترانس و ... نداشته باشید
شما فقط چک کن دستگاه پلمپ باشه، هیچ هزینه ای هم بابات آپدیت نرم افزاری و ... نده، فقط و فقط تنها چیزی که به درد شما می خوره یک Play and Charge kit هست برای باتری دسته که حتما اصلش رو بخرید، اگر این مورد هم نخواستید بخرید از باتری شارژی می تونید استفاده کنید، اگر ریجن 1 هم خریدید به هیچ وجه ترانس از خود فروشنده کنسول نخرید که 2-3 برابر می فروشه بهتون، برید بیرون مغازه های الکتریکی یک ترانس 350 وات به بالا تبدیل 220 به 110 بخرید

کلا دستگاه ها بدون ایرادن، مشکل درایو در یک تعداد اندکی از Day One ها بود که تقریبا درصدشون به 0 میل می کرد، من خودم توی Day One های ایران هم مشکلی ندیدم
ریجن ها فرقی با هم از لحاظ کارکرد و محتوا ندارن، فقط ریجن 2 آداپتورش 220 هست ریجن 1 آداپتورش 110 هست که باید براش ترانس بگیرید. توصیه می شه ریجن 2 بگیرید تا مشکل ترانس و ... نداشته باشید
شما فقط چک کن دستگاه پلمپ باشه، هیچ هزینه ای هم بابات آپدیت نرم افزاری و ... نده، فقط و فقط تنها چیزی که به درد شما می خوره یک Play and Charge kit هست برای باتری دسته که حتما اصلش رو بخرید، اگر این مورد هم نخواستید بخرید از باتری شارژی می تونید استفاده کنید، اگر ریجن 1 هم خریدید به هیچ وجه ترانس از خود فروشنده کنسول نخرید که 2-3 برابر می فروشه بهتون، برید بیرون مغازه های الکتریکی یک ترانس 350 وات به بالا تبدیل 220 به 110 بخرید

ممنون از پاسخگویتون
پس بازیها با ریجیونهای مختلف بهم میخورند

یعنی مثلا بازی رجیون یک باشه دستگاه رجیون سه مشکلی پیش نمیاد بازی به راحتی اجرا میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or