همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان
برای وی پن * شیرینگ بایدکارت شبکه باید تهیه کنیم
چیزی که من سرچ کردم همه اینترنال بود ،من پی سی ندارم از لپ تاپ استفاده می کنم*
می شه یه راهنمایی کنید اکسترنال چی بگیرم و لینکی ازش بزارید ممنون میشم من زیاد سر در نمی ارم از کارت شبکه
این سوالو تو تاپیکش پرسیدم اما کسی جواب نمی ده

سلام دوستان
برای وی پن * شیرینگ بایدکارت شبکه باید تهیه کنیم
چیزی که من سرچ کردم همه اینترنال بود ،من پی سی ندارم از لپ تاپ استفاده می کنم*
می شه یه راهنمایی کنید اکسترنال چی بگیرم و لینکی ازش بزارید ممنون میشم من زیاد سر در نمی ارم از کارت شبکه
این سوالو تو تاپیکش پرسیدم اما کسی جواب نمی ده
میتونید لپ تاپ رو از طریق LAN کانکت کنید و کنسول رو با WiFi به نت لپ تاپتون وصل بفرمایید نیازی به سخت افزار اضافه ندارید .

ممنون ازپاسخ گویی.برای من40دقیقه طول کشید فکر کردم. کنسول ایرادی داره.....
ببخشید دوتا سوال دیگه هم داشتم 1.روی جعبه اکس باکس عربی نوشته می خواستم بودنم آیا اصل هست وکیفیتش خوب است.2. موقع اجرای بازی بتلفیلد هارد لاین کنسول خیلی داغ میشه میخواستم بودنم این طبیعی هست

آخرین ویرایش:
ممنون که جواب دادی
آخه نیم ساعت بعد بازی کنسول خیلی داغ میشه البته فنش کار میکنه
دوستم گفته اکس باکس من بعد ده ساعت داغ میشه میخواستم بودنم بچه های دیگه هم اینطوری هستن

آخرین ویرایش:
با سلام به اساتید محترم:d
من 2 تا بازی بتمن و جی تی آی رو دستگام نصب و بصورت آفلاین بازی می کنم اما امروز در کمال ناباوری دخیره بازیهام پاک شده یعنی بازی از start شروع میشه :(
ولی وقتی manage game رو میزنم فایل مربوط به سیو گیم هست اما فکر کنم sync نمیشه !!! به نظرتون چیکار کنم؟؟؟ 50% از بازیها رو طی کردم الان حوصله ندارم دوباره از اول مراحلشو بازی کنم:(
لطفا راهنماییم کنید چطوری سیو بازیهامو برگردونم؟؟؟

با سلام به اساتید محترم:d
من 2 تا بازی بتمن و جی تی آی رو دستگام نصب و بصورت آفلاین بازی می کنم اما امروز در کمال ناباوری دخیره بازیهام پاک شده یعنی بازی از start شروع میشه :(
ولی وقتی manage game رو میزنم فایل مربوط به سیو گیم هست اما فکر کنم sync نمیشه !!! به نظرتون چیکار کنم؟؟؟ 50% از بازیها رو طی کردم الان حوصله ندارم دوباره از اول مراحلشو بازی کنم:(
لطفا راهنماییم کنید چطوری سیو بازیهامو برگردونم؟؟؟
انلاین شو درست میشه احتمالا

دوستان کنسول در حالت instant on باشه مشکلی نداره؟؟دارم دانلود میکنم و کنسول رو خاموش کردم ولی دانلود میکنه!10-20 ساعت اینجوری بمونه مشکلی پیش نمیاد؟

دوستان کنسول در حالت instant on باشه مشکلی نداره؟؟دارم دانلود میکنم و کنسول رو خاموش کردم ولی دانلود میکنه!10-20 ساعت اینجوری بمونه مشکلی پیش نمیاد؟

نه ، من حدودا ١ هفته كنسولم اينجوري دانلود ميكردم

Sent from my iPhone using Tapatalk

تو قسمت لایو جای داره که بشه بازی ها رو به صورت دمو دانلود کرد؟ یعنی مال برهه زمانی خاصی نباشهو این دمو همیشگی باشه؟
بعد احتیاج به گلد داره یا با سیلورم میشه دانلود کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or