مرسی داداش . آپدیتش کی میاد؟هنوز آپديتش نيومده
شما بازي كن اچيومنت ها رو ميگيري اما وقتي انلاين بشي نشونشون ميده
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی داداش . آپدیتش کی میاد؟هنوز آپديتش نيومده
شما بازي كن اچيومنت ها رو ميگيري اما وقتي انلاين بشي نشونشون ميده
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی داداش . آپدیتش کی میاد؟
سلام به همه دوستان گل
آقا من میخوام xbox one بخرم بزودی ولی آخر نفهمیدم برای بازی کردن نیاز به اتصال به net داره یا نه مثل ps4 نیازی به اتصال به نت نداره/
ممنون میشم یه توضیح کامل در مورد online بودن یا offline بودنش بدید..
با سپاس
دوستان من خیلی وقته پلی 4 اتفاده میکنم و اصلا بازی درست و حسابی برای دوربینش نیومده و قصد خرید وان دارم فقط برای کینکتش چون قبلا روی 360 با کینکت خیلی حال کردم
تا الان چند تا بازی برای کینکت وان اومده ؟ ارزش داره و جذابه ؟
همون قبلی هاستجواب؟
چرا اینقدر سختش میکنی !دوستان سلام
یه سوال : آقای X لایسنس آقای Z رو میزنه ، بعدش آقای Y لایسنس آقای Z رو میزنه ، حالا دوباره آقای X لایسنس آقای Z رو میزنه ! یعنی آقای Z الان 3 بار لایسنس داده . حالا اگه آقای Z و X بخوان بازی شریکی بگیرن ، اگه آقای Z بازی رو بخره با اکانتش ، آقای X میتونه بگیره ازش بازی رو؟
حالا ، اگه اکانت یک نفر رو شما هوم کنی ، بعد اون شخص بازی بگیره ، خودکار رو اکانت شما میاد ؟ یا باید دوباره هوم کنی اکانتشو ؟چرا اینقدر سختش میکنی !
به طور کلی :
هر اکانت میتونه سه بار هوم زده بشه
تو هر کنسول میشه تعدادی اکانت داشت و میشه هوم بشن همشون یا نشن
اگر تو کنسولی هوم زده بشه قابلیت هوم برای کنسول ثالث میبره در نتیجه باز هم اگر با اکانت خودتون آنلاین باشید قابل بازی هست
هوم هم نکنی میاد ... هوم فقط به درد این میخوره که میتونی بازی رو به صورت آفلاین اجرا کنی ولی اگه هومت نباشه مجبوری آنلاین بشی تا بتونی بازی کنیحالا ، اگه اکانت یک نفر رو شما هوم کنی ، بعد اون شخص بازی بگیره ، خودکار رو اکانت شما میاد ؟ یا باید دوباره هوم کنی اکانتشو ؟
باید دانلود کنیسلام ببخشید من میخوام باندل haloرو بگیرم خواستم بپرسم بازی فیزیکی هسته یا باید دان بشه و نصب ؟ و اگه باید دان شه حجمش چقده ؟