همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

با سلام.
چند مدته که کینکتم حال و روز خوبی نداره و وقتی که تو داشبورد هستم یا دارم بازی میکنم اون سه تا خط موازی قرمز رنگ بعدش هم لوگوی ایکس باکس روی کینکت به ترتیب خاموش میشن.و بعد از چند ثانیه دوباره روشن میشه.کلی سایت های خارجی رو گشتم و فهمیدم فقط مشکل من نیست.خیلی ها با این قضیه مشکل دارن.
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه...من میخوام کینکت رو کلا از کنسول جدا کنم .اگر این کار رو بکنم واسه سیستم آپدیت هایی که میاد دوباره باید کینکت رو وصل کنم یا بدون اون هم آپدیت انجام میشه؟وسط آپدیت کردن یا اینستال کردن آپدیت ازم نمیخاد که دوباره به کنسول وصلش کنم؟؟؟

با سلام.
چند مدته که کینکتم حال و روز خوبی نداره و وقتی که تو داشبورد هستم یا دارم بازی میکنم اون سه تا خط موازی قرمز رنگ بعدش هم لوگوی ایکس باکس روی کینکت به ترتیب خاموش میشن.و بعد از چند ثانیه دوباره روشن میشه.کلی سایت های خارجی رو گشتم و فهمیدم فقط مشکل من نیست.خیلی ها با این قضیه مشکل دارن.
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه...من میخوام کینکت رو کلا از کنسول جدا کنم .اگر این کار رو بکنم واسه سیستم آپدیت هایی که میاد دوباره باید کینکت رو وصل کنم یا بدون اون هم آپدیت انجام میشه؟وسط آپدیت کردن یا اینستال کردن آپدیت ازم نمیخاد که دوباره به کنسول وصلش کنم؟؟؟

نه مشكلي نيست

Sent from my iPhone using Tapatalk

من الان میخوام کنسول بگیرم اونوقت 200 تومن هم بدم برای فیفا بعد به انلاین وصل نشه تکلیف چیه ؟؟ یعنی 200 ریختم تو ..... کجا زندگی میکنیم ما !!!!؟!!!!

من الان میخوام کنسول بگیرم اونوقت 200 تومن هم بدم برای فیفا بعد به انلاین وصل نشه تکلیف چیه ؟؟ یعنی 200 ریختم تو ..... کجا زندگی میکنیم ما !!!!؟!!!!
فیفا رو میتونی با دوستات بازی کنی مشکل اینه که تو سیزن نمیتونی بازی کنی

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

فیفا رو میتونی با دوستات بازی کنی مشکل اینه که تو سیزن نمیتونی بازی کنی

مسعود جون تو هم تو سيزن نميوتوني بري؟من ولي تو ٤ راحت ميرفتم!!!ممكنه ١٦ هم تو وان مشكل داشته باشه؟؟؟با شير كردن چيز بي ان درست ميشه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

سلام سهیل عزیز من تا اردیبهشت ماه راحت سیزن میزدم اما از اون به بعد یک در میون میتونستم بازی کنم...جالبه یکی از دوستام پلی 4 داره اونم نميتونه فیفا آنلاين بازی کنه، امیدوارم تا اومدن فیفا 16 مشکلات حل بشه و گرنه خیلی حالگیری بدی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or