دوستان گل یه سوال !
این کنسول من 4 ساعت و خرده ای بدون وقفه باهاش بتمن ارکهام نایت رو بازی کردم و حتی یک ذره هم صدای فن کنسول در نیومد و ساکت ساکت بود
قضیه چیه ؟ اصلا فن ها میچرخن ؟؟
خوبی ایکس باکس همینه دیگه فنش اندازه pc من هستش خیلی قویهدوستان گل یه سوال !
این کنسول من 4 ساعت و خرده ای بدون وقفه باهاش بتمن ارکهام نایت رو بازی کردم و حتی یک ذره هم صدای فن کنسول در نیومد و ساکت ساکت بود
قضیه چیه ؟ اصلا فن ها میچرخن ؟؟
همون رو میتونید استفاده کنید . امتیاز ها و اچیومنت ها هم محفوظه.سلام دوستان
من 3 ساله xbox360 دارم و حالا مي خوام xbox one بخرم. يه سوآل دارم: آيا براي استفاده از ايکس باکس وان بايد اکانت ماکروسافت جديد بسازم يا هموني که براي 360 استفاده مي کنم رو مي تونم استفاده کنم ؟ تکليف امتياز بازي ها چي ميشه؟ چون من تقريبا همه وقتم رو فيفا 15 بازي مي کنم و مي خواه بدونم تو کنسول جديد بايد از صفر شروع کنم يا امتيازهام محفوظه؟
خب فوق العادس این کنسول !!!خوبی ایکس باکس همینه دیگه فنش اندازه pc من هستش خیلی قویه
سلام دوستان کنسول 360 م بعد از 3سال دیگه جوابگو نیست و نفسای اخرشه حالا قصد خرید کنسول جدید دارم ولی بدجور بین وان و پی 4 موندم نمیدونم کدوم بگیرم بعضیا میگن سونی کنسولش قویتره و ... دیگه مجبور شدم اینجا از شما راهنمایی بگیرم بدون تعصب کدوم بهتره ؟ از همه لحاظ ایا وان خیلی ضعیف تر از پلی استیشن 4 هسته ؟ باتشکر پیشاپیش
دوستان من میخوام گیرز دو و سه 360 رو واسه وان بگیرم میتونم بازی کنم یا هنوز آپدیتش نیومده؟ چون گفتن قابلیت ساپورت از نسل قبلو داره. بعد اينكه وقتي ps4 بازي ميكنم در حالت آفلاين بازيها تروفي يا همون جايزه رو ميده ولي تو ايكس وان اصلا نميده ميگه بايد براي بدست آوردنش به اينترنت وصل بشم يعني براي بدست آوردن archivment بايد يكسره كانكت بشم؟ممنون میشم جواب بدید