همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

نوشته شده توسط idden]-[;3819607:
از طریق PC نمیشه، فقط شما میتونی دیتا بازی هارو از طریق یک کنسول دیگه کپی کنی رو کنسول خودت (بوسیله هارد)
:bighug: خدایی داغونم کردی با این روش :دی
این همه دردسر که چی اخه:(

دوستان میشه راهنمایی کنین.
دنبال یه هدست وایرلس میگردم که هم روی ایکس باکس وان کار کنه و هم روی پلی 4.
میشه بگین چه مدلی خوبه یا یه سایتی معرفی کنین که برم اونجا ببینم اطلاعات و قیمتارو.ممنونم.

دوستان گل یه سوال !
این کنسول من 4 ساعت و خرده ای بدون وقفه باهاش بتمن ارکهام نایت رو بازی کردم و حتی یک ذره هم صدای فن کنسول در نیومد و ساکت ساکت بود :|
قضیه چیه ؟ اصلا فن ها میچرخن ؟؟:دی

دوستان گل یه سوال !
این کنسول من 4 ساعت و خرده ای بدون وقفه باهاش بتمن ارکهام نایت رو بازی کردم و حتی یک ذره هم صدای فن کنسول در نیومد و ساکت ساکت بود :|

درود، سیستم درست طراحی شده باشه اونم به دست متخصص رایانه یعنی مایکروسافت، دیگه نیاز به صدای جت نیست

سلام دوستان
من 3 ساله xbox360 دارم و حالا مي خوام xbox one بخرم. يه سوآل دارم: آيا براي استفاده از ايکس باکس وان بايد اکانت ماکروسافت جديد بسازم يا هموني که براي 360 استفاده مي کنم رو مي تونم استفاده کنم ؟ تکليف امتياز بازي ها چي ميشه؟ چون من تقريبا همه وقتم رو فيفا 15 بازي مي کنم و مي خواه بدونم تو کنسول جديد بايد از صفر شروع کنم يا امتيازهام محفوظه؟

دوستان گل یه سوال !
خوبی ایکس باکس همینه دیگه :) فنش اندازه pc من هستش خیلی قویه :)

سلام دوستان
من 3 ساله xbox360 دارم و حالا مي خوام xbox one بخرم. يه سوآل دارم: آيا براي استفاده از ايکس باکس وان بايد اکانت ماکروسافت جديد بسازم يا هموني که براي 360 استفاده مي کنم رو مي تونم استفاده کنم ؟ تکليف امتياز بازي ها چي ميشه؟ چون من تقريبا همه وقتم رو فيفا 15 بازي مي کنم و مي خواه بدونم تو کنسول جديد بايد از صفر شروع کنم يا امتيازهام محفوظه؟
همون رو میتونید استفاده کنید . امتیاز ها و اچیومنت ها هم محفوظه.

دوستان من يه سوال خيلي خيلي مهم دارم . همونطور كه ميدونيد360 هاي فت اوليه با مشكل داغ شدن چراغ قرمز دادن مواجه شدن كه عملا بايد كنسول رو مينداختي تو سطل آشغال . اما بعدا ديگه اين مشكل رو نداشتن . به نظرتون با توجه به اين پيشينه امكانش هست كه one هاي توليد 2015 به همين سرنوشت دچار بشن در آينده ؟. چونكه واقعا دماي كنسول ها بالا ميره مثلا تو بازي sunset overdrive كنسول يواش يواش دما و صداش بالا ميره.در حالي كه يكي از دوستان گفته بودن تو بتمن آركام نايت بعد 4 ساعت بازي كردن با one كنسول اصلا صداي آنچناني توليد نمي كرده

سلام دوستان کنسول 360 م بعد از 3سال دیگه جوابگو نیست و نفسای اخرشه حالا قصد خرید کنسول جدید دارم ولی بدجور بین وان و پی 4 موندم نمیدونم کدوم بگیرم بعضیا میگن سونی کنسولش قویتره و ... دیگه مجبور شدم اینجا از شما راهنمایی بگیرم بدون تعصب کدوم بهتره ؟ از همه لحاظ ایا وان خیلی ضعیف تر از پلی استیشن 4 هسته ؟ باتشکر پیشاپیش

سلام دوستان کنسول 360 م بعد از 3سال دیگه جوابگو نیست و نفسای اخرشه حالا قصد خرید کنسول جدید دارم ولی بدجور بین وان و پی 4 موندم نمیدونم کدوم بگیرم بعضیا میگن سونی کنسولش قویتره و ... دیگه مجبور شدم اینجا از شما راهنمایی بگیرم بدون تعصب کدوم بهتره ؟ از همه لحاظ ایا وان خیلی ضعیف تر از پلی استیشن 4 هسته ؟ باتشکر پیشاپیش

سلام
ببین دوست عزیز هر دو کنسول غول هستن. هر دو دارای بازی های انحصاری و زیبا هستند که این اصلی ترین دلیل هستش که نمی تونید هیچ کدوم رو نسبت به دیگری برتر بدونید.
به نظر من اگه کسی مشکل مالی نداشته باشه و مهمتر از اون زمان کافی برای بازی داشته باشه بهتر هست هر دو رو تهیه کنه. حال در غیراینصورت باید نسبت به نیاز خودش یکی رو انتخاب کنه.
از نظر قدرت کلی، کنسول PS4 مقداری از Xbox One قویتر هست ولی مقدارش کم هست و امید هست با نرم افزار ها و تغییرات مایکروسافت بتونه اون مقدار کم هم از طریق بهینه بودن سیستم عامل و نرم افزار ها جبران کنه.

یک موردی هم در مورد اچیومنت هست، اگه از افرادی هستید که به اچیومنت های خود ارزش میدید، پس بهتره در ابتدا Xbox One رو تهیه کنید.

دوستان من خیلی وقته پلی 4 اتفاده میکنم و اصلا بازی درست و حسابی برای دوربینش نیومده و قصد خرید وان دارم فقط برای کینکتش چون قبلا روی 360 با کینکت خیلی حال کردم

تا الان چند تا بازی برای کینکت وان اومده ؟ ارزش داره و جذابه ؟

دوستان من میخوام گیرز دو و سه 360 رو واسه وان بگیرم میتونم بازی کنم یا هنوز آپدیتش نیومده؟ چون گفتن قابلیت ساپورت از نسل قبلو داره. بعد اينكه وقتي ps4 بازي ميكنم در حالت آفلاين بازيها تروفي يا همون جايزه رو ميده ولي تو ايكس وان اصلا نميده ميگه بايد براي بدست آوردنش به اينترنت وصل بشم يعني براي بدست آوردن archivment بايد يكسره كانكت بشم؟ممنون میشم جواب بدید

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام گیرز دو و سه 360 رو واسه وان بگیرم میتونم بازی کنم یا هنوز آپدیتش نیومده؟ چون گفتن قابلیت ساپورت از نسل قبلو داره. بعد اينكه وقتي ps4 بازي ميكنم در حالت آفلاين بازيها تروفي يا همون جايزه رو ميده ولي تو ايكس وان اصلا نميده ميگه بايد براي بدست آوردنش به اينترنت وصل بشم يعني براي بدست آوردن archivment بايد يكسره كانكت بشم؟ممنون میشم جواب بدید

هنوز آپديتش نيومده
شما بازي كن اچيومنت ها رو ميگيري اما وقتي انلاين بشي نشونشون ميده

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or