همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اگر هم ریفر خریدید مشکلی نداره به نظرم به صرفه هم هست.چون xbox one خرابی سخت افزاری نداشته و اینهایی که به صورت ریفر هست عموما مشکل درایو و شکسته شدن یک قطعه مکانیکی داخل

اون هست که به وسیله ماکرو حل شده.

سلام دوستان عزیز .
واقعیت من کنسول PS4‌ خیلی وقته دارم .
تصمیم گرفتم کنسول XBOX ONE هم بگیرم . دلایلی که برای خودم فکر میکنم اینه که از بازی های انحصاری این کنسول لذت ببرم و همینطور ازهمه مهمتر از kinect استفاده کنم .

آیا به نظرتون کار عاقلانه ای هست که هر دو کنسول رو در کنار هم داشته باشم ؟؟
نظر شما جیه دوستان ممنون میشم بدون هیچ تعصبی نسبت به هر کنسولی نظرتون رو بگین . ممنونم .

سلام دوستان عزیز .
واقعیت من کنسول PS4‌ خیلی وقته دارم .
تصمیم گرفتم کنسول XBOX ONE هم بگیرم . دلایلی که برای خودم فکر میکنم اینه که از بازی های انحصاری این کنسول لذت ببرم و همینطور ازهمه مهمتر از kinect استفاده کنم .

آیا به نظرتون کار عاقلانه ای هست که هر دو کنسول رو در کنار هم داشته باشم ؟؟
نظر شما جیه دوستان ممنون میشم بدون هیچ تعصبی نسبت به هر کنسولی نظرتون رو بگین . ممنونم .
اگه مشکل مالی نداری و شرایطش داری حتما تهیه کن

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

درود
عزیزان امروز شکر خدا یه دونه xbox 1 تهیه کردم .
حالا میخوام وصلش کنم سوالم اینه که به مبدل 220 به 110 نیاز دارم یا همین طوری مثل ps4 مستقیم وصلش کنم به برق؟:-/

درود
عزیزان امروز شکر خدا یه دونه xbox 1 تهیه کردم .
حالا میخوام وصلش کنم سوالم اینه که به مبدل 220 به 110 نیاز دارم یا همین طوری مثل ps4 مستقیم وصلش کنم به برق؟:-/
اگر ریجن 2 هست . تبدیل نمیخواد . اگر ۱ هست حتما مبدل بزنید .

سلام دوستان، میخوام یک تلویزیون بگیرم برای XB1
بین دو مدل گیر کردم، نمیدونم کدومش بهتره
یکی این مدل LG 42LB56100GI LED TV
یکی هم این Samsung 40H5870S LED TV
البته ال جی 42اینچه و از نظر طراحی زیباتره ولی سامسونگ 40 اینچ ولی smart هست، بنظرتون کدوم بهتره؟

سلام دوستان، میخوام یک تلویزیون بگیرم برای XB1
بین دو مدل گیر کردم، نمیدونم کدومش بهتره
یکی این مدل LG 42LB56100GI LED TV
یکی هم این Samsung 40H5870S LED TV
البته ال جی 42اینچه و از نظر طراحی زیباتره ولی سامسونگ 40 اینچ ولی smart هست، بنظرتون کدوم بهتره؟
الجی بگیر بنظرم.سامسونگ رنگارو غیرطبیعی و خیلی روشن نشون میده.حواست باشه هرکدوم گرفتی ایمپوت لگش پایین باشه که تو بازیا لگ نزنه

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or