pxc33
کاربر سایت
ممنون فقط تاریخ تولید باید 2015 باشه دیگه؟نه ... ریفرش تو بازار نیست شما تاریخ تولیدش رو چک کن
ممنون فقط تاریخ تولید باید 2015 باشه دیگه؟نه ... ریفرش تو بازار نیست شما تاریخ تولیدش رو چک کن
ممنون فقط تاریخ تولید باید 2015 باشه دیگه؟
برای اینکار باید تبدیل HDMI to vga رو تهیه کنیسلام دوستان ... هیچ راهی وجود نداره که بتونیم xone رو به یه مانیتور بدون پورت hdmi وصل کنیم ؟ به یه مانبتور با پورت vga
نه ... ریفرش تو بازار نیست شما تاریخ تولیدش رو چک کن
اگه مشکل مالی نداری و شرایطش داری حتما تهیه کنسلام دوستان عزیز .
واقعیت من کنسول PS4 خیلی وقته دارم .
تصمیم گرفتم کنسول XBOX ONE هم بگیرم . دلایلی که برای خودم فکر میکنم اینه که از بازی های انحصاری این کنسول لذت ببرم و همینطور ازهمه مهمتر از kinect استفاده کنم .
آیا به نظرتون کار عاقلانه ای هست که هر دو کنسول رو در کنار هم داشته باشم ؟؟
نظر شما جیه دوستان ممنون میشم بدون هیچ تعصبی نسبت به هر کنسولی نظرتون رو بگین . ممنونم .
اگه مشکل مالی نداری و شرایطش داری حتما تهیه کن
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
چطور ما راحت بتلفیلد و فورتزا و کال اف میزنیم؟؟؟ولي وان تو مولتي تعطيله ها گفته باشم
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اگر ریجن 2 هست . تبدیل نمیخواد . اگر ۱ هست حتما مبدل بزنید .درود
عزیزان امروز شکر خدا یه دونه xbox 1 تهیه کردم .
حالا میخوام وصلش کنم سوالم اینه که به مبدل 220 به 110 نیاز دارم یا همین طوری مثل ps4 مستقیم وصلش کنم به برق؟
الجی بگیر بنظرم.سامسونگ رنگارو غیرطبیعی و خیلی روشن نشون میده.حواست باشه هرکدوم گرفتی ایمپوت لگش پایین باشه که تو بازیا لگ نزنهسلام دوستان، میخوام یک تلویزیون بگیرم برای XB1
بین دو مدل گیر کردم، نمیدونم کدومش بهتره
یکی این مدل LG 42LB56100GI LED TV
یکی هم این Samsung 40H5870S LED TV
البته ال جی 42اینچه و از نظر طراحی زیباتره ولی سامسونگ 40 اینچ ولی smart هست، بنظرتون کدوم بهتره؟