همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام
از ایکس باکس وان داخل گیم نت می خوام استفاده کنم ولی نمی خوام مشتری به جز منو انتخاب بازی به جای دیگه دسترسی داشته باشه.چه کاری میشه انجام داد.تنظیمات امنیتی را چک کردم ولی تمام امکاناتی که میخواستم را نداشت.کجای باید این دسترسی را محدود کنم؟

شرمنده نمیدونم تاپیک را درست انتخاب کردم یا نه؟

سلام دوستان.مشكلي در مورد انلاين رفتن دارم.من با نت خونم نميتونم حتي تركيب تيم رو در فيفا ابديت كنم.كمبت نميتونم بازي كنم انلاين.در حاليكه پي اس ٤ دوستمو گرفتم ميشد.رفتم خونه دوستم با همون سرويسي كه من دارم اون راحت با ٤ سيزن ميزنه.وان رو بردم خونش،باز هم ديدم خونه اون مشكلي رو تو سيزن دارم كه تو خونه خودم داشتم.مشكل واقعا از چيه؟؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

نمیشه از بازیهایی که نصب شده و کلی دانلود شده دیتا براش یه بک آپ گرفت که بعدا لازم بود همون دیتا رو ریخت تو دستگاه؟
یه مشکلی که هست تو ایکس باکس اینه که بازیهایی که دیسک باید آفلاین نصب کرد و دانلود نکنه بعد یه سری بازی دیگه باید آنلاین باشه تا دستگاه اجرا کنه اگه این وسط حواست نباشه مثل من دیسک در بیاری و آنلاین کنی خودش به صورت اتوماتیک میخواد بازی آپدیت کرد و کاریش نمیشه کرد تا آپدیت بشه.
حالا سوالم اینه از دوستان که راهی هست خودش به هیچ عنوان آپدیت بازی شروع نکنه یا حداقل سوال بپرسه؟

سلام دوستان.مشكلي در مورد انلاين رفتن دارم.من با نت خونم نميتونم حتي تركيب تيم رو در فيفا ابديت كنم.كمبت نميتونم بازي كنم انلاين.در حاليكه پي اس ٤ دوستمو گرفتم ميشد.رفتم خونه دوستم با همون سرويسي كه من دارم اون راحت با ٤ سيزن ميزنه.وان رو بردم خونش،باز هم ديدم خونه اون مشكلي رو تو سيزن دارم كه تو خونه خودم داشتم.مشكل واقعا از چيه؟؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
پورت های مربوط به وان رو بستند. تنها راهش قندشکن هست.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

سلام دوستان من الان دارم یه xone ریجن 2 میخرم به قیمت 1 ملیون و 370 میخواستم بدونم از کجا بدونم ریفر هست یا نه؟ قیمت*برای اک خوبه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or