همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان من رفتم توی بخش پلی 4 ازشون راجع به کنسولشون سوال کردم من هر چی نکاه کردم 90 درصد در ایران با لایو وان مشکل دارن خصوصا فیفا من تا اخر هفته دارم میخرم اونا میگن کاربرای 4 زیادن یکی دیگه اینکه واسه خرید و فروش بازیهای دسته دوم راحت تر هستند ولی روی وان سخت میشه فروخت و در اخر واسه خرید دی ال سی راحت میتونن اینکار را بکنن
من خودم با دسته 4 مشکل دارم البته دسته 3 را خودم تست کردم اما 4 میگن همون حالته
و اینکه من همیشه اکس باکس داشتم و کلا خوشم میاد ازش حالا نمیدونم چیکار کنم شما نظرتون چیه کدوم بهتره

سوال های مربوط به لایو رو بقیه دوستان پاسخ میدن چون من خودم زیاد اهل انلاین نیستم درباره dlc و خرید دیجیتالی بازی ها بچه ها راحت میخرن که نمیدونم منظوره شما چیه ولی برای دو مورد بعدی داداش تو همین فروم این همه ملت one دارن بازی خرید و فروش میکنن تاحالا ما که لنگ نموندیم از این به بعدش هم نمیمونیم چون تعداد کسایی که one دارن خیلی بیشتر شده نسبت به قبل برایps4 بازی خرید و فروش مثل اب خوردن از تو لیوان باشه حالا اینجا از تو پارچ اب میریزی تو لیوان میخوری .
از این چیزا بگذریم هر کس فرق نمیکنه برای One یا Ps4دلش با هر کدوم هست بره همون رو بخره اینو جدا میگم شما دلت با one هست بری ps4 بخری شک نکن بد پشیمون میشی همینطور کسی کهدلش با ps4هست بره one بخره پشیمون میشه علاقه خیلی مهمه تو کنسول

سوال های مربوط به لایو رو بقیه دوستان پاسخ میدن چون من خودم زیاد اهل انلاین نیستم درباره dlc و خرید دیجیتالی بازی ها بچه ها راحت میخرن که نمیدونم منظوره شما چیه ولی برای دو مورد بعدی داداش تو همین فروم این همه ملت one دارن بازی خرید و فروش میکنن تاحالا ما که لنگ نموندیم از این به بعدش هم نمیمونیم چون تعداد کسایی که one دارن خیلی بیشتر شده نسبت به قبل برایps4 بازی خرید و فروش مثل اب خوردن از تو لیوان باشه حالا اینجا از تو پارچ اب میریزی تو لیوان میخوری .
از این چیزا بگذریم هر کس فرق نمیکنه برای One یا Ps4دلش با هر کدوم هست بره همون رو بخره اینو جدا میگم شما دلت با one هست بری ps4 بخری شک نکن بد پشیمون میشی همینطور کسی کهدلش با ps4هست بره one بخره پشیمون میشه علاقه خیلی مهمه تو کنسول
تا جایی که من میدونم شبکه های psm در ایران اختلالشون خیلی بیشتر از لایو هست و بطور کل تعطیل میزنه
من یه دوستی دارم پلی استیشن 4 داشت و میگفت از اسفند بطور کل شبکه اون نابود شد و اومد وان خرید و روی وان مشکلاتش نصف شده
بسته به isp هم هستش
در رابطه با dlc و خرید و فروش بازی هم همونطور که دوستمون گفتن هیج محدودیت و مشکلی برای وان وجود نداره و بیشتر این صحبتها از روی توهم هستش
نظرات تو بخش وان تقریبا واقع گرایانه نر هست تا بخش ps4
تو کشور ما فقط کمیت مهمه
با احترام به همه ps4 دارها باید بگم ان تا از اطراف و دوست و اشنا میشناسم بدون کوچکترین اگاهی و حتی توجه به نیاز و علاقه شخصی فقط چون شنیدن ps4 بیشتر فروخته تو دنیا و ایران و بعلاوه حرف فروشنده رفتن اونو خریدن و درصد کمی هستن که کلا با این کنسول نوستالژی دارن یا مثلا بخاطر تک عنوان کیلزون یا انچارتد کلا میرن اونو میخرن و بقیه فقط امار فروش در میارن مثل پراید و ایفون یا میگن عناوین انحصاریش قوی تره حال اینکه حتی 5 دقیقه هم اون عنوان رو بازی نکردن و از قسمتهای قبلشم خبری ندارن

سلام.برای برو بچ می خوام یه کنسول بخرم.گذشته از اینکه بین وان و 4 موندم موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم؟
-آیا کنسول هایی که به صورت باندل هستند بازی به صورت فیزیکی داخلشون هست یا دیجیتال؟
-گارانتی لادیز چه جوریاست؟آیا 100 تومن اختلاف با بدون گارانتی ارزششو داره؟
-اگه کینکت رو هم بگیرم آیا موقع خرید همراهش بازی خاصی هم هست یا باید جداگانه تهیه کنم؟

اکثرا بازی بصورت دیجیتال هستش وشما باید دانلود کنید
راجب لادیز نظری ندارم شما حتی میتونید بدون گارانتی با مهلت تست 1 هفته ای بخرید
کینکت دار بخرید همراهش کد خرید بازی dance spotlight هستش و باقی رو باید دانلود کنید یا بخرید

سلام
من اکانتم اروپا و انگلستان هست. میخواستم بدونم میشه با یورو هم خرید کرد؟
من قبلا با پوند خرید کردم ولی یورو رو نمی دونم میشه یا نه! اساسا باید بشه ولی چون پوند جدا هست شک دارم الکی بگیرم و نشه...!
اگر کسی خبر داره بگه ممنون میشم.

سلام

من یه هفته پیش ایکس باکس وان گرفتم

که تو دمو بازی گیر میکنه و نمیتونی بازی کنی...

گفتن از اپدیت هست دستگاه و بازی رو هم اپدیت کردم ولی درست نشد

بازی جی تی ای که شروع میشه تو دمو اولی هنگ میکنه ( اسیرها تکون میخوردند ولی بازی هنگ کرده )
از 10 بار خاموش و روشن کن....یک بار جلو رفت اونم ولی باز به دموی بعدی میرسه باز هنگ کرد...
ولی استارت میزنی کار میکنه و تنظیمات و ... رو میاره ولی تو بازی فریز میشه نمیتونی بازی کنی..
.حتی میتونی به محیط بیرون یعنی داشبرد ایکس باکس هم بری ولی بازی فقط فقط نمیاد

و بازی

call of duty advanced رو که مرحله میخواهد شروع کنه..بیصدا میشه بازی کلا..
و یارتم نمیاند باهات..ولی شما میتونی دشمنها رو بزنید و برید جلو..ولی تا یارات نیاند ..مامورت انجام نمیشه

بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم...حتی فریمور دستگاه رو پاک کردم و دوباره بهش اپدیت زدم

---------------------

ایا میشه هارد ایکس باکس وان رو با هارد لپ تاپ عوض کردتا ببینم مشکل از هارد نباشه

آخرین ویرایش:
دیروز این پادکست 3 Xbox Bosses Share Secrets of the Console's Past سایت IGN نگاه کردم و باید بگم واقعا عالی بود. تو این پادکست از شیمس بلکلی (خالق Xbox)، پیتر مور (مدیر بخش Xbox از سال 2003 تا 2007) و فیل اسپنر (مدیر کنونی Xbox) دعوت کردن تا از همون شروع ساخت Xbox تا وضعیت کنونی Xbox One صحبت کنن.
پادکست حدود 2 ساعت و کلا این دو ساعت صحبت های خیلی خوبی انجام میشه از طریقه ساخت دست Xbox و اون سایز بزرگش تا سه چراغ مرگ. حتی درباره خالکوبی ها پیتر مور هم حرف می زنن. :d
فیل اسپنر اشاراتی به Recore میکنه. البته تی شرت Recore هم پوشیده و میگه من بازی انجام دادم و بازی خیلی خوبیه. یک جا هم میگه چند روز قبل kameo بازی کردم.
یک جا هم فیل اسپنر میگه بهترین لحظه کاریش زمانی بود که تونست Xbox One برگردونه بعد از اشتباهاتی که تو E3 انجام دادن.

آخرین ویرایش:
=))

xa30e2ltnvzgmbsb9co0.jpg

سلام دوستان.
جدیدا با کینکت به مشکل بر خوردم.چند باری هست که وقتی کنسول روشنه کینکت خود به خود کامل خاموش میشه و بعد از چند ثانیه دوباره روشن میشه.کسی تا حالا همچین چیزی براش پیش اومده؟
در ضمن اپدیت جدید هم با حجم ۲۶۱ مگ منتشر شد.

کسی نیست جواب ما رو بده

به احتمال از آپدیت های خود کنسول هست ببین اگر میتونی آپدیت ها رو پاک کن دوباره نصب کن
با ساپورت xbox هم تو سایت xbox میتونی مشکلت رو در میان بگزاری

سلام بازی دسته دو جدید تهران کجا میشه گیر اورد,پ.خ کنید .انصافا به خاطره یه جو سازیه بیخودی انقدر پلیر هایه وان کم شده تو ایران.

شما یک آگهی تو سایت های مثل دیوار یا شیپور بزن فروشنده زیاد هست من خودم بازی هامو از این طریق با قیمت خوب گرفتم

سلام دوستان
تو این ایام تخفیف من این 3 تا بازی رو خریدم
Far Cry 4
Halo: The Master Chief Collection
Lara Croft and the Temple Of Osiris

یه بازی دیگه هم می خوام بگیرم. بین این بازی های پایین کدوم رو بگیرم بهتره؟
Lego Batman 3
Ori and The Blind Forest
Game of Thrones - The Complete First Season (Episodes 1-6)
Middle-Earth: Shadow of Mordor
Dragon Age: Inquisition
Dying Light
The Walking Dead: Season 1 and Season 2 Bundle

سلام دوستان
تو این ایام تخفیف من این 3 تا بازی رو خریدم
Far Cry 4
Halo: The Master Chief Collection
Lara Croft and the Temple Of Osiris

یه بازی دیگه هم می خوام بگیرم. بین این بازی های پایین کدوم رو بگیرم بهتره؟
Lego Batman 3
Ori and The Blind Forest
Game of Thrones - The Complete First Season (Episodes 1-6)
Middle-Earth: Shadow of Mordor
Dragon Age: Inquisition
Dying Light
The Walking Dead: Season 1 and Season 2 Bundle
dying light

سلام

من یه هفته پیش ایکس باکس وان گرفتم

که تو دمو بازی گیر میکنه و نمیتونی بازی کنی...

گفتن از اپدیت هست دستگاه و بازی رو هم اپدیت کردم ولی درست نشد

بازی جی تی ای که شروع میشه تو دمو اولی هنگ میکنه ( اسیرها تکون میخوردند ولی بازی هنگ کرده )
از 10 بار خاموش و روشن کن....یک بار جلو رفت اونم ولی باز به دموی بعدی میرسه باز هنگ کرد...
ولی استارت میزنی کار میکنه و تنظیمات و ... رو میاره ولی تو بازی فریز میشه نمیتونی بازی کنی..
.حتی میتونی به محیط بیرون یعنی داشبرد ایکس باکس هم بری ولی بازی فقط فقط نمیاد

و بازی

call of duty advanced رو که مرحله میخواهد شروع کنه..بیصدا میشه بازی کلا..
و یارتم نمیاند باهات..ولی شما میتونی دشمنها رو بزنید و برید جلو..ولی تا یارات نیاند ..مامورت انجام نمیشه

بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم...حتی فریمور دستگاه رو پاک کردم و دوباره بهش اپدیت زدم

---------------------

ایا میشه هارد ایکس باکس وان رو با هارد لپ تاپ عوض کردتا ببینم مشکل از هارد نباشه
به احتمال از آپدیت های خود کنسول هست ببین اگر میتونی آپدیت ها رو پاک کن دوباره نصب کن

با ساپورت xbox هم تو سایت xbox میتونی مشکلت رو در میان بگزاری

چطوری آپدیت رو پاک کنم

و من انگلیسی بلد نیستم که تو سایت ایکس باکس توضیح بدم

یه هارد دیگه میندازم و اپدیت رو میخواهم به هارد جدید بزنم
این ارور رو میده
e101 00000504 80070570

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or