Ali Venom
کاربر سایت
دوستان من رفتم توی بخش پلی 4 ازشون راجع به کنسولشون سوال کردم من هر چی نکاه کردم 90 درصد در ایران با لایو وان مشکل دارن خصوصا فیفا من تا اخر هفته دارم میخرم اونا میگن کاربرای 4 زیادن یکی دیگه اینکه واسه خرید و فروش بازیهای دسته دوم راحت تر هستند ولی روی وان سخت میشه فروخت و در اخر واسه خرید دی ال سی راحت میتونن اینکار را بکنن
من خودم با دسته 4 مشکل دارم البته دسته 3 را خودم تست کردم اما 4 میگن همون حالته
و اینکه من همیشه اکس باکس داشتم و کلا خوشم میاد ازش حالا نمیدونم چیکار کنم شما نظرتون چیه کدوم بهتره
سوال های مربوط به لایو رو بقیه دوستان پاسخ میدن چون من خودم زیاد اهل انلاین نیستم درباره dlc و خرید دیجیتالی بازی ها بچه ها راحت میخرن که نمیدونم منظوره شما چیه ولی برای دو مورد بعدی داداش تو همین فروم این همه ملت one دارن بازی خرید و فروش میکنن تاحالا ما که لنگ نموندیم از این به بعدش هم نمیمونیم چون تعداد کسایی که one دارن خیلی بیشتر شده نسبت به قبل برایps4 بازی خرید و فروش مثل اب خوردن از تو لیوان باشه حالا اینجا از تو پارچ اب میریزی تو لیوان میخوری .
از این چیزا بگذریم هر کس فرق نمیکنه برای One یا Ps4دلش با هر کدوم هست بره همون رو بخره اینو جدا میگم شما دلت با one هست بری ps4 بخری شک نکن بد پشیمون میشی همینطور کسی کهدلش با ps4هست بره one بخره پشیمون میشه علاقه خیلی مهمه تو کنسول