فکر کنم سه بار می تونی اکانتی رو که باهاش شیر کردی رو عوض کنی و محدودیت بازی وجود نداره.ولی این فقط تا 3 بار در سال قابل انجامه.میخوام بازی ها برام 100 تومن اینا بیوفته و دوستی هم ندارم که وان داشته باشه.
جداگونه عرضه میشه با قیمت 150$آقایون این دسته ی جدید که تویِ e3 معرفی شد باید جداگونه خریدش یا دیگه از این به بعد رویِ هر کنسولی که بخری این دسته ها هست؟!!
تفاوت دارن یخورده ولی شارژدهی جوی استیک جدید هن اگر باتری درست انتخاب کنید خیلی خوبهمصرف باطری دسته XBO خیلی بیشتره من همون باطری که روی 360 میدازم و 5 روز منو میبره رو وان 1 روزه شارژش تمومه ولی دسته خیلی خوش دست تر شده و واقعا عالیه
مصرف باطری دسته XBO خیلی بیشتره من همون باطری که روی 360 میدازم و 5 روز منو میبره رو وان 1 روزه شارژش تمومه ولی دسته خیلی خوش دست تر شده و واقعا عالیه
یک kit and charge بگیر خودتو راحت کنمصرف باطری دسته XBO خیلی بیشتره من همون باطری که روی 360 میدازم و 5 روز منو میبره رو وان 1 روزه شارژش تمومه ولی دسته خیلی خوش دست تر شده و واقعا عالیه
اون فروزا رو کنسل کن که سرکاری :dسلام :d
من الان با دوستم که گلد داشت ، اکانت هم رو home کردیم. اون فورزا هورایزون 2 رو دیسکی داره ولی من تونستم روی داشبوردم شروع به دانلودش کنم. قضیه چیه؟ البته الان pause کردم . اون دیسک داره . الان واسه من میتونم دانلودش کنم . اون بازی رو دیجیتالی نگرفته .
ممنون اگه پاسخ بدید
.........
کلا یکمی عجیب و غریب شده این روزا . من 1 هفته هست وان گرفتم. گلد هم نداشتم ولی میتونستم وارد پارتی ها بشم .(مربوط به زمانی هست که با کسی شیر نبودم)
.......
من خوش شانسم یا ...:d
سلام :d
من الان با دوستم که گلد داشت ، اکانت هم رو home کردیم. اون فورزا هورایزون 2 رو دیسکی داره ولی من تونستم روی داشبوردم شروع به دانلودش کنم. قضیه چیه؟ البته الان pause کردم . اون دیسک داره . الان واسه من میتونم دانلودش کنم . اون بازی رو دیجیتالی نگرفته .
ممنون اگه پاسخ بدید
.........
کلا یکمی عجیب و غریب شده این روزا . من 1 هفته هست وان گرفتم. گلد هم نداشتم ولی میتونستم وارد پارتی ها بشم .(مربوط به زمانی هست که با کسی شیر نبودم)
.......
من خوش شانسم یا ...:d
بچه ها الان از store خرید کردم چی کار کنم tax یا مالیات نگیره ؟!
15 دلار رفته تو پاچم !
)x Feeling pissed