همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

می شه با PC بازی رو دانلود کرد و روی X1 ریخت

اما از اونجایی که متدتش پیچیدست و هنوز راه حل ساده ای برای این کار نیست ، همون انتقال دیتا از طریق هارد اکسترنال راه ساده تری هست

مصرف باطری دسته XBO خیلی بیشتره من همون باطری که روی 360 میدازم و 5 روز منو میبره رو وان 1 روزه شارژش تمومه ولی دسته خیلی خوش دست تر شده و واقعا عالیه

مصرف باطری دسته XBO خیلی بیشتره من همون باطری که روی 360 میدازم و 5 روز منو میبره رو وان 1 روزه شارژش تمومه ولی دسته خیلی خوش دست تر شده و واقعا عالیه
تفاوت دارن یخورده ولی شارژدهی جوی استیک جدید هن اگر باتری درست انتخاب کنید خیلی خوبه
باتریهای لیتیومی بالای 2000 میلی اممر تهیه کنید یا لانگ لایف که شارژ طولانی بگیرید
باتریهای لایت که وزنشونم عموما سبک تره و جهت مصارف ساعت و ریموت کنترل هستن روی این جوی استیک نهایتا 3 روز شارژ میدن

خب دوستان سلام ... شرمنده مزاحم شدم جای بدی دارم سوال میپرسم چون نمیتونم تایپیک این 2 گیم رو پیدا کنم ..
دوستانی که بازی های Bf hardline و destny رو تهیه کردند...... میشه لطفا پینگ تون و نوع سرویستون رو به من بگید؟ اخه میخوام بخرم xone فقط مونده که درمورد بازیهاش ...مرسی

باتری 2100mAh اصل سونی بگیر با پنج ساعت شارژ چند روز ساپورتــِت میکنه !

یک kit and charge بگیر خودتو راحت کن
از هزینه کزدن واسه باتری خیلی بهتره

سلام :d
من الان با دوستم که گلد داشت ، اکانت هم رو home کردیم. اون فورزا هورایزون 2 رو دیسکی داره ولی من تونستم روی داشبوردم شروع به دانلودش کنم. قضیه چیه؟ البته الان pause کردم . اون دیسک داره . الان واسه من میتونم دانلودش کنم . اون بازی رو دیجیتالی نگرفته .
ممنون اگه پاسخ بدید
.........
کلا یکمی عجیب و غریب شده این روزا . من 1 هفته هست وان گرفتم. گلد هم نداشتم ولی میتونستم وارد پارتی ها بشم .(مربوط به زمانی هست که با کسی شیر نبودم)
.......
من خوش شانسم یا ...:-/:d

من الان با دوستم که گلد داشت ، اکانت هم رو home کردیم. اون فورزا هورایزون 2 رو دیسکی داره ولی من تونستم روی داشبوردم شروع به دانلودش کنم. قضیه چیه؟ البته الان pause کردم . اون دیسک داره . الان واسه من میتونم دانلودش کنم . اون بازی رو دیجیتالی نگرفته .
ممنون اگه پاسخ بدید
.........
کلا یکمی عجیب و غریب شده این روزا . من 1 هفته هست وان گرفتم. گلد هم نداشتم ولی میتونستم وارد پارتی ها بشم .(مربوط به زمانی هست که با کسی شیر نبودم)
.......
اون فروزا رو کنسل کن که سرکاری :|:d
برای یکی از بچه ها که با من شر کرده همین جوری شد سر ویچر که بعد فهمیدیم سرکاریه
گلد هم شما وقتی اولین بار وصل شی لایو یه ماه تریال میده بهت شاید اکتیو شده و شما خبر نداری

ممنون اگه پاسخ بدید
.........
.......

چون دوستت گلد داره واسه تو هم میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or