همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

20150704_225455.jpg

آقا ما به همراه این دوستمون Al!reza اکانتامون رو با هم شــِیر کردیم حالا بر حسب اتفاق از عصری یکی از بازی های فیزیکی این دوستمون یعنی ویچر 3 وارد لیست بازی های من شده و وقتی که روش کلیک کردم گفت که واسه اجرای بازی باید نصبش کنی منم اوکی زدمو الان داره دانلود میشه !

واسه موارد فیزیکی اولین باره که داره همچین اتفاقایی میفته چون غیر از بازی ویچر کلی بازی فیزیکی دیگه داره ولی فقط این یهوویی وارد لیست من شده ! و کلاً هم غیر ممکنه بازی فیزیکی شــِیر بشه !

جریان چیه ؟ نکنه بعد از اتمام دانلود مایکرو بگه 60 دلار پول بده ؟ :دی یا باگه ؟ :دی آخه شنیدم تا حالا چند نفر از باگای مایکرو بازی گرفتن :دی

اینم یه سری عکس از این اتفاق :

20150704_225513.jpg

20150704_225658.jpg

حتی توی این پروفایل کارد امضای من هم عکس بازی اضافه شده :دی

آقا ما به همراه این دوستمون Al!reza اکانتامون رو با هم شــِیر کردیم حالا بر حسب اتفاق از عصری یکی از بازی های فیزیکی این دوستمون یعنی ویچر 3 وارد لیست بازی های من شده و وقتی که روش کلیک کردم گفت که واسه اجرای بازی باید نصبش کنی منم اوکی زدمو الان داره دانلود میشه !

واسه موارد فیزیکی اولین باره که داره همچین اتفاقایی میفته چون غیر از بازی ویچر کلی بازی فیزیکی دیگه داره ولی فقط این یهوویی وارد لیست من شده ! و کلاً هم غیر ممکنه بازی فیزیکی شــِیر بشه !

جریان چیه ؟ نکنه بعد از اتمام دانلود مایکرو بگه 60 دلار پول بده ؟ :دی یا باگه ؟ :دی آخه شنیدم تا حالا چند نفر از باگای مایکرو بازی گرفتن :دی

اینم یه سری عکس از این اتفاق :

حتی توی این پروفایل کارد امضای من هم عکس بازی اضافه شده :دی
صداش و در نیار و امیدوارم بهت ضد حال نزنه
:D

سلام دوستان
میشه همزمان چند اکانت روی دستگاه هوم باشن؟
یعنی میشه یک اکانت که هوم هست و یکی دیگه رو هم هوم زد بدون اینکه اولی هومش بپره؟؟

خوب ممنون از دوستان من بالاخره وان خریدم

1- این کابل USB که از دسته میخوره به کنسول چه نقشی داره؟
2- بازی فورتزا هریزون 2 رو حتما باید آپدیت کرد؟ چقدر آپدیتش هست
3- بازی DR3 را باید آپدیت کرد حجمش چقدر است؟
مبارکه
بازی DR3 اصلا اپدیت نکن و افلاین برو ، 16 گیگ اپدیته برای مولتی یا co-op
. بدون اپدیتم مشکلی نداره بازی

دوستان دیروز رفتم وان بخرم ! ۱۰ جور بهم قیمت دادن!
رجین هاش چه فرقی می کنه؟
کدوم رو بخرم؟
اگر جایی هم با انصاف سراغ دارید تو پ.خ معرفی کنید ممنون میشم!

دوستان دیروز رفتم وان بخرم ! ۱۰ جور بهم قیمت دادن!
رجین هاش چه فرقی می کنه؟
کدوم رو بخرم؟
اگر جایی هم با انصاف سراغ دارید تو پ.خ معرفی کنید ممنون میشم!

ریجن دو بخر بدون کینکت بین 1.250 تا 1.350
با کینکت 1.550 تا 1.650

ریجن یک هم قاعدتا باید پایین تر باشه برای ریجن یک باید جداگانه یک ترانس بخری 50 تومن

سلام.برای برو بچ می خوام یه کنسول بخرم.گذشته از اینکه بین وان و 4 موندم موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم؟
-آیا کنسول هایی که به صورت باندل هستند بازی به صورت فیزیکی داخلشون هست یا دیجیتال؟
-گارانتی لادیز چه جوریاست؟آیا 100 تومن اختلاف با بدون گارانتی ارزششو داره؟
-اگه کینکت رو هم بگیرم آیا موقع خرید همراهش بازی خاصی هم هست یا باید جداگانه تهیه کنم؟

منم بین خرید این و PS4 موندم!
همون طور که معلوم انحصاری مایکروسافت ترجیح میدم!
ولی رو بازی های مولتی پلتفورم کدوم کنسول بهتر بوده تا حالا؟

دوستان من رفتم توی بخش پلی 4 ازشون راجع به کنسولشون سوال کردم من هر چی نکاه کردم 90 درصد در ایران با لایو وان مشکل دارن خصوصا فیفا من تا اخر هفته دارم میخرم اونا میگن کاربرای 4 زیادن یکی دیگه اینکه واسه خرید و فروش بازیهای دسته دوم راحت تر هستند ولی روی وان سخت میشه فروخت و در اخر واسه خرید دی ال سی راحت میتونن اینکار را بکنن
من خودم با دسته 4 مشکل دارم البته دسته 3 را خودم تست کردم اما 4 میگن همون حالته
و اینکه من همیشه اکس باکس داشتم و کلا خوشم میاد ازش حالا نمیدونم چیکار کنم شما نظرتون چیه کدوم بهتره

دوستان من رفتم توی بخش پلی 4 ازشون راجع به کنسولشون سوال کردم من هر چی نکاه کردم 90 درصد در ایران با لایو وان مشکل دارن خصوصا فیفا من تا اخر هفته دارم میخرم اونا میگن کاربرای 4 زیادن یکی دیگه اینکه واسه خرید و فروش بازیهای دسته دوم راحت تر هستند ولی روی وان سخت میشه فروخت و در اخر واسه خرید دی ال سی راحت میتونن اینکار را بکنن
من خودم با دسته 4 مشکل دارم البته دسته 3 را خودم تست کردم اما 4 میگن همون حالته
و اینکه من همیشه اکس باکس داشتم و کلا خوشم میاد ازش حالا نمیدونم چیکار کنم شما نظرتون چیه کدوم بهتره

داداش فیفاش بکنار!
بذا رک بت بگم اگر سرعت دانلودت بالای 300-400kbــعه تو خرید وان شک نکن چون ب هیچ مشکلی نخواهی خورد اگر غیر از اینه کلا سمتش نیا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or