1- فکر نمیکنم بشه، ویندوز 10 بیاد با استیریم و اینا اوکی میشهچندتا سئوال دارم
1- میشه از لپتاپ های که کابل HDMI میخورن به عنوان مانیتور XBOX ONE استفاده کرد؟
2- داخل جعبه کنسول هدست هم هست؟
3- سایتی یا گروهی چیزی برای بازی های دسته دوم وجود داره؟
خوب دوستان من هم1tb xbox خریدم امروز. همراهش هم halo و 4 تا بازی دیگه گرقتم. یه سوال دارم در مورد xbox gold. وقتی فعال بشه نمیتونم غیر فعالش بکنم و دو باره که میخوام بازی کنم فعالش کنم؟.
چه مدت زمان میبره که با دسته خوب بتونم بازی کنم؟(الان کمی بهتر شدم :d.
البته این Refund به معنای غیرفعال کردن گلد نیست. منظورش اینه که مبلغ برگشت داده نمیشه.مبارکت باشه چه گلد و چه گیفت کارت رو هر وقت بخوای استفاده کنی بهت میگه که برگشت پذیر نیست .
:-o
چندتا سئوال دارم
1- میشه از لپتاپ های که کابل HDMI میخورن به عنوان مانیتور XBOX ONE استفاده کرد؟
2- داخل جعبه کنسول هدست هم هست؟
3- سایتی یا گروهی چیزی برای بازی های دسته دوم وجود داره؟
رو 360 که ما بازی میکردیم با کینکت................ح0الا وان رو هنوز نگرفتم نمیدونم!!من نداشتم و بازی تکردم اگر گوگل کنید بازیشو میتونید اطلاعاتش رو در بیارید
خوب ممنون از دوستان من بالاخره وان خریدم
1- این کابل USB که از دسته میخوره به کنسول چه نقشی داره؟
2- بازی فورتزا هریزون 2 رو حتما باید آپدیت کرد؟ چقدر آپدیتش هست
3- بازی DR3 را باید آپدیت کرد حجمش چقدر است؟
تو خوده جعبه usb باسه دسته داره؟؟ باسه من چرا نداشت؟؟ آنباکسینگ هم نگاه کردم نداشت!یادم رفت بگم اول از همه مبارک باشه
1 آون برای شارژ کردن باطری دسته هست و آپدیت کردن خوده دسته
2. کلا همه بازی اپدیت اجباری نيست به شرطی که فقط افلاین بازی کنی آون بازی رو ولی برای فورزا هوریزون دو توصیه میکنم حتما اپدیت که یکی دو گیگ هستش رو انجام بدی لذت این بازی وقتی آنلاین هستی چند برابره.
3. نزدیک شونزده گیگ هست اگر اشتباه نکنم ولی اپدیت نکن ارزش نداره(بازی های لانچ ایکس باکس وان اپدیت هاشون الکی حجم هاشون زیاده از آون به بعد حجم اپدیت ها نهایتا دو سه گیگ بیشتر نیست )
باید بازیتون اوریجینال باشه که فک نکنم تو ایران کاربرد داشته باشه این قابلیت ......... شدن هم که میشه کد دانلودیشو میزارید دانلود میکنید .....اینو نمیدونم که دیسک هم میشه بزاری یا نه ولی همونطور که گفتم باید اوریجینال باشه.دوستان چه طوری میتونم بازی های ایکس باکس 360 رو روی ایکس باکس وان بازی کنم، توی سایت ایکس باکس دیدم که چیزایی در این مورد نوشته ولی متوجه نشدم که چه طوری میشه ؟ میشه راهنمایی کنید ؟ مثلا بازی FIFA street رو میخوام روی وان داشته باشم چون تا جایی که من میدونم نسخه مخصوص ایکس باکس وان نداره.
یادم رفت بگم اول از همه مبارک باشه
1 آون برای شارژ کردن باطری دسته هست و آپدیت کردن خوده دسته
2. کلا همه بازی اپدیت اجباری نيست به شرطی که فقط افلاین بازی کنی آون بازی رو ولی برای فورزا هوریزون دو توصیه میکنم حتما اپدیت که یکی دو گیگ هستش رو انجام بدی لذت این بازی وقتی آنلاین هستی چند برابره.
3. نزدیک شونزده گیگ هست اگر اشتباه نکنم ولی اپدیت نکن ارزش نداره(بازی های لانچ ایکس باکس وان اپدیت هاشون الکی حجم هاشون زیاده از آون به بعد حجم اپدیت ها نهایتا دو سه گیگ بیشتر نیست )
ممنون
یعنی چی باطری شارژ میکنه؟ یعنی باطری شارژیدو دسته باشه خودش شارژ میکنه؟