همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام
کسی میدونه چه طور میشه دیتای بازی های Xbox one رو خرید؟ بعضی از بازی ها تخفیف خوبی میخورند ولی حجم بالایی دارند ، اگه بشه دیتا رو جدا گانه از طریق هارد اکسترنال نصب کرد عالی میشه.

بچه ها یه سوال اکانت وان ریجن داره؟ من اگه به خوام اکانت ریجن یک بزنم باید چه کار کنم مال کدوم کشور میشه
لطفا راهنمایی کامل مرسی من الان اکانت u.s.a دارم بخوام یکی جدید به جزء مال خودم بسازم باید چه کار کنم

:-/

شما هرجور اکانتی رو ک دوس داری بساز فقط زمانی ک میای اطلاعات اکانتتو تکمیل کنی ازت یه آدرس و کشور میخواد ک اگه آدرس US بدی اکانتت مال US میشه اگر UK بدی ریجن UK میشه و ...
بر اساس آدرس میشناسه ک ریجن رو از تو خود سایت Xbox.com هم میشه تغییر داد

- - -ویرایش - - -

سلام
کسی میدونه چه طور میشه دیتای بازی های Xbox one رو خرید؟ بعضی از بازی ها تخفیف خوبی میخورند ولی حجم بالایی دارند ، اگه بشه دیتا رو جدا گانه از طریق هارد اکسترنال نصب کرد عالی میشه.

جایی برا فروش من ک ندیدم مگر اینکه هارد بدی ب دوستانی ک بازیو دانلود کردن اونا زحمت کپی کردنشو برات بکشن

دوستان من تلوزیون W800B دارم وقتی PS4 رو روشن میکنم تلوزیون روشن میشه اما برای وان اینطور نیست. تو Setting تلوزیون هم اصن نمیشناسه تو دیوایس ها که Enable کنم Auto Trun On رو.

دوستان من تلوزیون W800B دارم وقتی PS4 رو روشن میکنم تلوزیون روشن میشه اما برای وان اینطور نیست. تو Setting تلوزیون هم اصن نمیشناسه تو دیوایس ها که Enable کنم Auto Trun On رو.
Ps3 هم داشت ... وان نداره همچین چیزی

- - -ویرایش - - -

فیلم بلوری میتونیم پخش کنیم با وان ؟ منظورم این دیسک بلوری های اصل فیلماست .

میشه ولی ریجن دیسک مهمه یعنی ریجن امریکا فقط به کنسول uc میخوره ...

برای منم شده بود احتمالا تو Hdmi out زدی شاید کابل رو چون x1 دو تا خروجی Hdmi داره

برای منم شده بود احتمالا تو Hdmi out زدی شاید کابل رو چون x1 دو تا خروجی Hdmi داره
TV من LCD معمولیه یه HDMI هم بیشتر نداره ... PS3 وصل میکردم بهش TV هم روشن میشد ولی360 و وان روشن نمیشن خودکار ... بعید میدونم به کابل و پورت ربط داشته باشه

TV من LCD معمولیه یه HDMI هم بیشتر نداره ... PS3 وصل میکردم بهش TV هم روشن میشد ولی360 و وان روشن نمیشن خودکار ... بعید میدونم به کابل و پورت ربط داشته باشه
خود x1 دو تا پورت Hdmi داره منم منظورم این بود
منم ی مدتی زده بودم تو Hdmi out تصویر نمبداد بعد یکی از بچه ها گفت درست کردم شاید یکی از دلیلاش این باشه

خود x1 دو تا پورت Hdmi داره منم منظورم این بود
منم ی مدتی زده بودم تو Hdmi out تصویر نمبداد بعد یکی از بچه ها گفت درست کردم شاید یکی از دلیلاش این باشه
:|
out که برای کار دیگه ای ... برای وصل کردن گیرنده دیجتال کنسول دیگس اصلا تصویر نمیده :|

Microsoft sport rivals هست که شامل جت اسکی و بولینگ و غیره میشه
Xbox fitness هستش
Dance spotlight
و احتمالا موارد دیگه که من نداشتم و سرچ هم نکردم
کشتی کج رو میشه با کینیکت بازی کرد؟ داخل پایتخت انگار داشتن با کینکت بازی میکردن .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or