همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان این آپدیت اولیه (استفاده از کنسول برای بار اول) اجباریه؟ حجمش چقدره؟ میشه با کامپیوتر دانلود کرد و با فلش بریزیم؟
از کجا بفهمیم که آداپتوری که روی کنسول ریجن 2 هست اصله و فروشنده اونو با آداپتورهای تبدیل 110 به 220 عوض نکرده؟ شبیه هم هستن؟راهی برای تشخیص بینشون هست؟

دیجیکالا ریجن 1 بدون کینیکت
1280000 تومان ارزش خردید داره ؟؟؟ قیمت خوبه ؟؟؟
فقط بدیش اینکه که اقلام همراه حرفی از کابل اچ دی ام ای و هد ست و گلد رایگان که تویه جعبه هست نزده ... معلوم نیست داره یا نداره

بخرم یا نخرم از دیجیکالا ؟؟ نخرم از کجا بخرم ِ...اینم بگم تا تهران 6 ساعت راه دارم و نمیتونم بیام تهران بخرم

قیمت ریجن 2 بدون کینکت 1270 اه!!!!!
نخر

یه سوال دارم من با رفیقم بتمنو پیش خرید کردیم اون الان دیتا رو دانلود کرده میتونه تو هارد کپی کنه بده به من؟ منظورم اینه که دیتای بازیهایی که پری لود هستن رو هم میشه تو هارد ریخت؟

یه سوال دارم من با رفیقم بتمنو پیش خرید کردیم اون الان دیتا رو دانلود کرده میتونه تو هارد کپی کنه بده به من؟ منظورم اینه که دیتای بازیهایی که پری لود هستن رو هم میشه تو هارد ریخت؟

بله میشه.

من هر سری با دوستم اینکارو میکنیم هر بازی رو که میخریم حتی شما میتونی آپدیت بازی رو هم انتقال بدی به هارد. خیلی قابلیت خوبیه برای ما ایرانیها.

ما که بازی های پری اوردر رو دانلود کرده بودیم به هیچ عنوان روی هارد اکسترنال کپی نمی شد تا زمانی که خود بازی منتشر بشه امکان کپی رو هارد وجود نداره!

سلام
یعنی میشه اگه حجم کم آوردیم دیتای بازی هایی که دیجیتال خریدیم و dlc ها رو بکاپ بگیریم بذاریم کنار تا بعدا که خواستیم دوباره بازی کنیم؟
دم مایکرو گرم خیلی قابلیت خوبیه دیگه کنسول با هارد یه ترا میخوایم چیکار؟همه دیتاهارو میریزیم رو سیستم هر وقت خواستیم منتقل میکنیم به کنسول ی فوقش یه هارد اکسترنال میذاریم کنار کنسول

آخرین ویرایش:
ما هروقت میخواییم بازی رو از کنسول به هارد انتقال بدیم میگه هاردت رو فرمت میکنیم برات جوری که دیگه نشه ازش به عنوان یه ابزار مالتی مدیا استفاده کرد ! راهی هست که هم بشه بازی ها رو روی هارد کپی کرد و هم عین قبل باهاش دیتا مثل فیلم جابجا کرد ؟

ما هروقت میخواییم بازی رو از کنسول به هارد انتقال بدیم میگه هاردت رو فرمت میکنیم برات جوری که دیگه نشه ازش به عنوان یه ابزار مالتی مدیا استفاده کرد ! راهی هست که هم بشه بازی ها رو روی هارد کپی کرد و هم عین قبل باهاش دیتا مثل فیلم جابجا کرد ؟
بعد از فرمت شدن با کنسول دیگه با پیسی و ... نمیشه هارد رو دوباره فرمت کرد تا به حالت اولیه برگرده اما با گیرنده های دیجیتال یا ریسورها میشه فرمتش کرد تا دوباره استفاده معمول بکنید ازش

بعد از فرمت شدن با کنسول دیگه با پیسی و ... نمیشه هارد رو دوباره فرمت کرد تا به حالت اولیه برگرده اما با گیرنده های دیجیتال یا ریسورها میشه فرمتش کرد تا دوباره استفاده معمول بکنید ازش

این یعنی تا زمانی که بازی از کنسول X به کنسول Y انتقال داده نشده ما به هیچ وجه نمیتونیم از اون هارد به عنوان ابزار مالتی مدیا استفاده کنیم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or