Poorya2002
کاربر سایت
مرسيکار خاصی نداره. دیتای بازی که رو هاردت هست، وصل میکنی به دستگاه. my games & apps... بعد اونجا رو گزینه بازی start رو میزنی manage بعد گزینه های move یا copy رو داره.
مرسيکار خاصی نداره. دیتای بازی که رو هاردت هست، وصل میکنی به دستگاه. my games & apps... بعد اونجا رو گزینه بازی start رو میزنی manage بعد گزینه های move یا copy رو داره.
ممنون که جواب دادینشما اگر نمخواید آنلاین باشید لزومی نداره وصل کنی کنسول رو به نت !
بزار آفلاین باشه
من خودم معمولا آفلاینم مگر بخوام آنلاین بازی کنم
اینم ربطی به مایکروسافت نداره اینترنت ما خیلی پایینتر از استاندارد های مایکروسافته
شما اگر نمخواید آنلاین باشید لزومی نداره وصل کنی کنسول رو به نت !
بزار آفلاین باشه
من خودم معمولا آفلاینم مگر بخوام آنلاین بازی کنم
اینم ربطی به مایکروسافت نداره اینترنت ما خیلی پایینتر از استاندارد های مایکروسافته
سیو ها همیشه وقتی آنلاین میشیم synce میشن یعنی سیو همون تو فضای ابری ذخیره میشنممنون که جواب دادین
چرا اینکه سیو های وقتی که آنلاینم با سیوهای وقتی که افلاینم باهم نمیخونه مربوط به اینترنت داغون ماست و ربطی به مایکروسافت نداره؟
من نتم درحدی نیس که آنلاین بزنم ولی دوست دارم کنسولم به نت وصل باشه و مثلا تو فیفا گزارشگر چیزای جدید میگه یا اسکواد دان کنم و کفش و لباس و اینارو بخرم
یا تو فورزا ماشینایه جدید رو دان کنم
حالا من کلا افلاین بزنم و یه بار به نت وصل شم باید همه چیزم بپره؟یعنی راه حلی نداره؟
تو اون بازی که داره آپدیت براش دانلود میشه نه نمیشه برید ولی بازی های دیگه رو میتونید بریدیعنی نمیشه وقتی نت وصله و یه بازی آپدیت داره بریم توی بازی آفلاین بازی کنیم ؟
حتما باید نت قطع باشه؟
سلام به سوْال درمورد نصب بازي إز hard external بر xbox one داشتم، چجوري بايد نصب كرد:bighug:
علاوه بر چیزایی که بچه ها گفتن هارد باید حتما USB 3 باشه
که با توجه به سرعت مورد نیاز برای انتقال داده ها منطقیم هست
بله از طریق خود کنسول هم میشهE3 رو دیدبچه ها يه سوال ميشهE3 2015رو با TV Xbox one ديد
بله از طریق خود کنسول هم میشهE3 رو دید
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
http://forum.bazicenter.com/thread96306/ببخشيد مراسم چه روزي برگزار ميشه اگه اطلاع دارين بفرمايين ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من میخوام اکانتمو توی ایکس باکس وان دانلود کنم اما سیکرتی کد به ایمیلم سند نمیشه حتی تکس هم برای موبایلم داده نمیشه لطفا کمک کنید ممنون
دیجیکالا ریجن 1 بدون کینیکتاحتمالا ایمیل رو درست یادت نمیاد و یا اینکه پوشه spam رو هم چک کن.