همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان جدیدا تو اکانتم یک پیغامی میاد به اسم:activity feed جلوشم قرمز نوشته
new alerts 7
وقتیم روش کلیک میکنم لود نمیکنه چیزی و ارور میده....
خواستم بدونم این هشدارها معنیش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟

دوستان جدیدا تو اکانتم یک پیغامی میاد به اسم:activity feed جلوشم قرمز نوشته
new alerts 7
وقتیم روش کلیک میکنم لود نمیکنه چیزی و ارور میده....
خواستم بدونم این هشدارها معنیش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟
درخواست دوستی،اچیومنت لایک شده باشه یا ویدئو یا عکس و ...

دوستان برای خرید کنسول سال ساخت مهمه مثل PS4؟
از کجا بفهمیم کنسول قبلا استفاده نشده؟(وقتی برای اولین بار کنسول رو روشن کنیم باید کار خاصی انجام بدیم(آپدیت و ....)؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان برای خرید کنسول سال ساخت مهمه مثل PS4؟
از کجا بفهمیم کنسول قبلا استفاده نشده؟(وقتی برای اولین بار کنسول رو روشن کنیم باید کار خاصی انجام بدیم(آپدیت و ....)؟؟؟؟؟
اصلا سال ساخت مهم نیستش اما خوب اگر تاریخ ساخت بروز باشه بهتره اما فاکتوره خیلی مهمی نیستش ... برای اولین بار که کنسول رو روشن کنی باید اکانت xboxlive بسازی البته اگر روی 360 اکانت داشته باشی میتونی همونو روی xboxone هم فعالش کنی و درنهایت باید آپدیتش کنی بعدش آماده هست برای استفاده دو,سه روز تو منوهاش بچرخی همیش رو یاد میگیری درکل چیزه مبهمی نداره;)
موفق باشی

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان، تاپیکی هست که آموزش گلد شدن و خرید دیجیتالی بازی داده باشه؟
سلام اینجا رو یه نگاه بندازی بد نیستش
http://forum.bazicenter.com/thread88293/

سلام به سوْال درمورد نصب بازي إز hard external بر xbox one داشتم، چجوري بايد نصب كرد:bighug:

کار خاصی نداره. دیتای بازی که رو هاردت هست، وصل میکنی به دستگاه. my games & apps... بعد اونجا رو گزینه بازی start رو میزنی manage بعد گزینه های move یا copy رو داره.

سلام
من یه مشکلی دارم
وقی آفلاین بازی میکنم با وقتی که نتم وصله و بازی میکنم انگار دوتا پروفایل جدا هستن
مثلا دیشب کلی فیفا و فورزا بازی کردم ولی به نت وصل نبودم الان که به نت وصلم سیوهامو نمیاره و کلا میخواد از اول شروع کنه
اینجوری که خیلی مسخره س آدم یا باید کلا نت رو قطع کنه یا دایما وصل باشه

سلام
من یه مشکلی دارم
وقی آفلاین بازی میکنم با وقتی که نتم وصله و بازی میکنم انگار دوتا پروفایل جدا هستن
مثلا دیشب کلی فیفا و فورزا بازی کردم ولی به نت وصل نبودم الان که به نت وصلم سیوهامو نمیاره و کلا میخواد از اول شروع کنه
اینجوری که خیلی مسخره س آدم یا باید کلا نت رو قطع کنه یا دایما وصل باشه
شما اگر نمخواید آنلاین باشید لزومی نداره وصل کنی کنسول رو به نت !
بزار آفلاین باشه
من خودم معمولا آفلاینم مگر بخوام آنلاین بازی کنم
اینم ربطی به مایکروسافت نداره اینترنت ما خیلی پایینتر از استاندارد های مایکروسافته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or