sajjad++
کاربر سایت
اینا بازی هایی هستن که تا الان اومدن یا تایید شدنلیست بازی های انحصاری ps4,xone رو از کجا میشه گیر آورد؟
سرچ کردم تو اینترنت لیستها خیلی درهم و بدرد نخوره!
همچین قابلیتی هنوز رو کنسول نیومده احتمال خیلی زیاد (100 درصده دیگه!) تو آپدیت های بعد اضافه میشه.میگم کنسول xone چرا با دسته بازی رو اجکت نمکنه یعنی اصلا نداره فکر کنم
پول یامفت داشتی رفتی ps4 گرفتی؟x1 ارضات نمیکرد برادر من؟ای بابا ادم بعضی چیزا رو میبینه افسردگی مضمن میگیره.والله به قرانسلام دوستان
منم به جمعتون پیوستم بین پلی 4 و ایکس باکس وان دو دل بودم اخرم جفتشو گرفتم اما نمیدونم چرا ولی با وان بیشتر حال کردم شاید به خاطر دسته خوش دستشه کسانی هم که بین این کنسول دو دلن وان رو بهشون پیشنهاد میکنم.
پول یامفت داشتی رفتی ps4 گرفتی؟x1 ارضات نمیکرد برادر من؟ای بابا ادم بعضی چیزا رو میبینه افسردگی مضمن میگیره.والله به قران
nakhayr ishon dorost migan! adam ke aval kar nmiri multi console bashe! albte kharid console chiz ziyad shakhi nist nagah dashtan va adare console kar mohmeshe!چه فشاری:d
پول یامفت داشتی رفتی ps4 گرفتی؟x1 ارضات نمیکرد برادر من؟ای بابا ادم بعضی چیزا رو میبینه افسردگی مضمن میگیره.والله به قران
بله میشه،برو sitting قسمت power اونجا کنسولو رو حالت instand on بذار.دوستان یه سوال!:d
توی X360 یه حالتی بود وقتی یه چیزی رو میزاشتی دانلود کنسول رو که خاموش میکردی نیمه روشن میموند تا دانلود تموم شه بعد خودش خاموش میشد. وان نمیشه این جوری؟:d