بعد کنسول رو خاموش کنم دانلود ادامه پیدا میکنه؟بله میشه،برو sitting قسمت power اونجا کنسولو رو حالت instand on بذار.
بعد کنسول رو خاموش کنم دانلود ادامه پیدا میکنه؟بله میشه،برو sitting قسمت power اونجا کنسولو رو حالت instand on بذار.
بعد 2 دقیقه که در این حالت گذاشتین خود به خود دستگاه خودش اون محتویات رو دانلود میکنه!اگر هم میخواین بدونید چطور چراغ های اینترنتتون هی خاموش و روشن میشه!بعد کنسول رو خاموش کنم دانلود ادامه پیدا میکنه؟
چراغ دستگاه خاموش میشه؟بعد 2 دقیقه که در این حالت گذاشتین خود به خود دستگاه خودش اون محتویات رو دانلود میکنه!اگر هم میخواین بدونید چطور چراغ های اینترنتتون هی خاموش و روشن میشه!
چراغ های lan و internet دستگاه مودمتون شروع به چشمک زدن میکنه!که نشون میده دستگاه داره حجم تقاضا شده رو دریافت میکنه!چراغ دستگاه خاموش میشه؟
سلامسلام دوستان آنالوگ استیک چپ دسته من وقتی به طرف بالا میبرم و ولش میکنم کاملا برنمیگرده سرجاش باید یه کوچولو با دست هل بدم و یه تق صدا میده این طبیعیه؟ از همون اول اینطوری بود
با سلام
من قصد خرید اکس باکس وان دارم چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- اکس باکس هم ریجن داره ؟ و کدوم ریجن بهتره ؟
2 - الان بازی برای کینکت اومده ؟ یا بهتره بدون کینکت بخرم ؟
3 - در آینده اگه هک بشه این کنسول ما هم میتونیم برای کپی خور کردنش اقدام کنیم ؟ بعد از کپی خور شدن امکان آنلاین بازی کردن نداره و امکان بن شدن داره ؟
اکثریت سایت ها نظر دارند که پی اس 4 بهتره هم قیمتش مناسب تره، ولی من بازم اعتقاد دارم اکس باکس توسعه یافته تر میشه در آپدیت های جدید شما پشیمون نشدین از خرید ؟
با تشکر
سلام دوستان آنالوگ استیک چپ دسته من وقتی به طرف بالا میبرم و ولش میکنم کاملا برنمیگرده سرجاش باید یه کوچولو با دست هل بدم و یه تق صدا میده این طبیعیه؟ از همون اول اینطوری بود
معمولا دسته های غیر ارجینال این جوری می شودنه از همون اول که باز کردم یه کم باهاش بازی کردم اینطوری شد
نه از همون اول که باز کردم یه کم باهاش بازی کردم اینطوری شد
معمولا دسته های غیر ارجینال این جوری می شود
دسته وان که تقلبیش نیست که :dمعمولا دسته های غیر ارجینال این جوری می شود
به نطرم بعضی از دسته ها تقلبی باشه اون دسته هایی که روی جعبش به 3 زبان نوشته مانند xbox 360 تقلبی باشه چون روی جعبش استاندارد اروپا ندارددسته وان که تقلبیش نیست که :d
دوما کنسول من فول پلمپ بود و از این بابت مطمئنم