عرفان لایو
کاربر سایت
خب خداروشکر :dدسته ی پی اس فور هم که همش داغونه،اپدیت اولیه رو خودم می تونم انجام بدم یا بدم فروشنده اپدیت کنه؟1-به هیچ عنوان خرابی نداشته و یا اگرم داشته من ندیدم
2-دسته هم به هیچ وجه مشکلی نداشته...
خب خداروشکر :dدسته ی پی اس فور هم که همش داغونه،اپدیت اولیه رو خودم می تونم انجام بدم یا بدم فروشنده اپدیت کنه؟1-به هیچ عنوان خرابی نداشته و یا اگرم داشته من ندیدم
2-دسته هم به هیچ وجه مشکلی نداشته...
نه اگه نت پر سرعت داری می تونی خودت انجام بدیخب خداروشکر :dدسته ی پی اس فور هم که همش داغونه،اپدیت اولیه رو خودم می تونم انجام بدم یا بدم فروشنده اپدیت کنه؟
اینترنتم ۵۱۲هست چقدر طول میکشه؟سخته؟اگه اره که گور پدرش می دم فروشنده اپدیت کنه/اخه راستشو بخوای دوست ندارم فروشنده دست بزن به دسته ی ایکس باکسم:dنه اگه نت پر سرعت داری می تونی خودت انجام بدی
نه خودت می تونی انجام بدی...اینترنتم ۵۱۲هست چقدر طول میکشه؟سخته؟اگه اره که گور پدرش می دم فروشنده اپدیت کنه
اخه راستشو بخوای دوست ندارم فروشنده دست بزن به دسته ی ایکس باکسم:d
شاید شما بدشانسیت ل کنه ایکس باکس وان شما بره ورژن os اشتباهی رو دانلود کنه! بهتره بدی دست فروشنده آپدیت کنه! بعد شما که ایکس باکس وان میخری این اواتارتو بکن ایکس باکس وان! ااینترنتم ۵۱۲هست چقدر طول میکشه؟سخته؟اگه اره که گور پدرش می دم فروشنده اپدیت کنه/اخه راستشو بخوای دوست ندارم فروشنده دست بزن به دسته ی ایکس باکسم:d
چشم ایکس باکس وانش می کنم/بازی های خفن نداره وان؟میشه چند تا بگید؟شاید شما بدشانسیت ل کنه ایکس باکس وان شما بره ورژن os اشتباهی رو دانلود کنه! بهتره بدی دست فروشنده آپدیت کنه! بعد شما که ایکس باکس وان میخری این اواتارتو بکن ایکس باکس وان! ا
ryseچشم ایکس باکس وانش می کنم/بازی های خفن نداره وان؟میشه چند تا بگید؟
FORZA HORIZON 2چشم ایکس باکس وانش می کنم/بازی های خفن نداره وان؟میشه چند تا بگید؟
FORZA HORIZON 2
Sunset Overdrive
FABLE LEGENDS
PROJECT SPARK
HALO 5
PHANTOM DUST
SCALEBOUND
CRACKDOWN
تازه QB , GEOW رو هم بهش اضافه کن دیگه چی میخوای رفیق
الکتریکی ها فکر کنم داشته باشن،سایت های اینترنتی رو دیدی؟کنسول خریدی یا می خوای بخری؟اگه می خوای بخری دو تا سایت هستبچه ها این ترانسفورماتور رو از کجا باید بخرم؟ الکتریکی ها دارند؟
الکتریکی ها فکر کنم داشته باشن،سایت های اینترنتی رو دیدی؟کنسول خریدی یا می خوای بخری؟اگه می خوای بخری دو تا سایت هست
که با ترانس بهت مب ده خواستی بگو برات پخ کنم
من از روزي كه خريدم Xbox one (همون روز لانچ) رو حالت instant on گذاشتم و مشكلي پيش نيومده براي كنسولچند روز اکس باکس رو حالت instant on روشن باشه مشکلی پیش نمیاد؟ دارم killer instinct رو میگیرم. برا ترانسش مشکلی پیش نمیاد؟