همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اینترنتم ۵۱۲هست چقدر طول میکشه؟سخته؟اگه اره که گور پدرش می دم فروشنده اپدیت کنه/اخه راستشو بخوای دوست ندارم فروشنده دست بزن به دسته ی ایکس باکسم:d
شاید شما بدشانسیت ل کنه ایکس باکس وان شما بره ورژن os اشتباهی رو دانلود کنه! بهتره بدی دست فروشنده آپدیت کنه! بعد شما که ایکس باکس وان میخری این اواتارتو بکن ایکس باکس وان! ا

شاید شما بدشانسیت ل کنه ایکس باکس وان شما بره ورژن os اشتباهی رو دانلود کنه! بهتره بدی دست فروشنده آپدیت کنه! بعد شما که ایکس باکس وان میخری این اواتارتو بکن ایکس باکس وان! ا
چشم ایکس باکس وانش می کنم/بازی های خفن نداره وان؟میشه چند تا بگید؟

20410055997446625260.jpg

خیلی وقته رایز رو بازی کردم اما یک ویدئوی درست و حسابی و یک چیزی در حد این بازی ناب باشه نساختم که بالاخره تونستم یک کلیپ خیلی جالب و باحال ازش بسازم!
ضبط شده توسط ایکس باکس وان و ادیت شده توسط آپلود استدیو!
زمان 2:50 ثانیه!
دریافت نسخه HD :
لــــــــــــــــینک
مشاهده آنلاین در آپارات:
لینــــــــــــــــــک
_به زودی کلیپ اسنایپر الایت رو میزارم!

- - -ویرایش - - -

75102241686101390994.jpg

سلام بر دوستان عزیز ! چندی پیش بازی اسنایپر الایت رو گرفتم و بهتون قول دادم که براتون کلیپ جالبی رو درست کنم! امروز براتون ساختم! از شلیک به نقاط حساس بدن گرفته تا اتمسفر و محیط آنلاین بازی و مراحل بازی ! :) ولی حیف یک آپدیت ۱۶ گیگی داشت که حسابی منو شوکه کرد! ولی مهم نیست اگر آفلاین بازی کنید نیازی به آپدیت کردن نیست :)
مشاهده آنلاین در آپارات:​
لینک
دریافت نسخه HD:​
لینک

بچه ها این ترانسفورماتور رو از کجا باید بخرم؟ الکتریکی ها دارند؟
الکتریکی ها فکر کنم داشته باشن،سایت های اینترنتی رو دیدی؟کنسول خریدی یا می خوای بخری؟اگه می خوای بخری دو تا سایت هست
که با ترانس بهت مب ده خواستی بگو برات پخ کنم

الکتریکی ها فکر کنم داشته باشن،سایت های اینترنتی رو دیدی؟کنسول خریدی یا می خوای بخری؟اگه می خوای بخری دو تا سایت هست
که با ترانس بهت مب ده خواستی بگو برات پخ کنم

عرفان جان ميخوام بخرم لطف ميكني فقط ترانس هايي كه ميدن فن داره؟ بازياشو كجا قيمت خوب ميده پ خ كن مرسي

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

چند روز اکس باکس رو حالت instant on روشن باشه مشکلی پیش نمیاد؟ دارم killer instinct رو میگیرم. برا ترانسش مشکلی پیش نمیاد؟
من از روزي كه خريدم Xbox one (همون روز لانچ) رو حالت instant on گذاشتم و مشكلي پيش نيومده براي كنسول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or