همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

x1%20remote%20(1)-500x500.jpg

یکی از فروشگاه های اینترنتی معروف این کنترلر خیلی خوشگل رو آورده ! که قیمتشم 105 تومنه ناقابله! به قول خودم کوفت باشه ولی واسه ایکس باکس وان باشه باید حتما بخری چون بعدا پشیمون میشی :)) (مثله هدست استریو )
من که فردا یکی میگیرم! آنباکسینگشو میزارم و کلا براتون نقدش میکنم! اگر خوب بود بخرین اگر نه بیخی :)
سلام به چه دردی میخوره حالا؟

بدرد پز دادن،والله همه این کارارو میشه با دسته هم انجام داد،
البته شایان جان نیتش خیره:)
این جور چیزها یا میاد ایران زود برداشته میشه ! اگر تموم شه دیگه تا 1 سال یا 2 سال دیگه نمیبینی ! بدرد کسایی میخوره که میخوان کنسولشون از هر نظر کامل باشه :) بیشتر بدرد فن ها میخوره!

این جور چیزها یا میاد ایران زود برداشته میشه ! اگر تموم شه دیگه تا 1 سال یا 2 سال دیگه نمیبینی ! بدرد کسایی میخوره که میخوان کنسولشون از هر نظر کامل باشه :) بیشتر بدرد فن ها میخوره!

مایه داریه دیگه:d
بالاخره باید این پولرو یه جوری خرجش کرد:d

دوستان یه سئوال در مورد مکانیزم ایکسباکس 1 دارم!

بازی رو اورجینال رو میخرید ، باید فقط کانکت باشیم تا بازی نصب بشه؟ یا چیزی هم دانلود میشه؟ چون من نتم تعطیله! پینگ 350 ، سرعت دانلود 30

پیشاپیش تشکر

دوستان یه سئوال در مورد مکانیزم ایکسباکس 1 دارم!

بازی رو اورجینال رو میخرید ، باید فقط کانکت باشیم تا بازی نصب بشه؟ یا چیزی هم دانلود میشه؟ چون من نتم تعطیله! پینگ 350 ، سرعت دانلود 30

پیشاپیش تشکر

به نت وصل نباشی نصب میشه میتونی بازی کنی فقط انلاین نمیتونی بری توش بخوای انلاین وارد بشی اپدیت میخواد

سلام بر دوستان:)
خوشبختانه مایکروسافت به کسانی که در طرح بتای آپدیت های ایکس باکس وان شرکت کرده اند اجازه داده است تا به دوستانشان دعوت نامه بفرستن و برای آنها هم این بتا های آپدیت های ایکس باکس وان هم بر روی کنسولشان عرضه شود!
اگر دوست دارید در طرح بتای آپدیت های ایکس باکس وان شرکت داده شوید!
گیمرتگ خود را بزارید تا در اسرع وقت برایتان دعوت نامه بفرستم!

آخرین ویرایش:
شرکت در بتا حماقت :|
هر هفته باید اپدیت دانلود کنی تا بتونی به لایو وصل بشی آخرش هم یه تی شرت بهت میدن که روش نوشته بتا 2014 :|
دقيقا، مخصوصا بتا Xbox one كه يكي از آپديت هاش براي درايو كنسول مشكل إيجاد كرده بود + حجم اپديت ها كه خيلي زياده:|
من همون اول كد بتا برام فرستادن ولي اصلا طرفش نرفتم:d

دوستان یه سوال ؛ایکس باکس وان خرابی نداره؟دسته چی مشکلی که نداره؟اگه دسته مشکلی نداشته باشه من ۲۰۰٪ایکس باکس وان می خرم فقط سریع جواب بدید ،ممنون:d
1-به هیچ عنوان خرابی نداشته و یا اگرم داشته من ندیدم
2-دسته هم به هیچ وجه مشکلی نداشته...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or