همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

shoutdownبرای غیر فعال کردن اپدیت خودکار , اونی که شما اشاره کردی shut down هست:((:((
این مسیر رو برو:
Setting > Power & start up > Power mode:instant on > Automatically download updates
خوب وقتی که Power mode:instant on شد یه سه تا پنجره هستش که تیک Automatically download updates رو بردار بعدش دوباره Energy Saving کن
حله

دوستان سلام :دی
با هزار بدبختی و کندی سرعت آپلود بعد 2 ساعت تونستم این کلیپ رو آپلود کنم!
در این کلیپ بهتون چندتا سکانس از بازی ولفنشتاین بر روی ایکس باکس وان ضبط کردم و نشون میدم !
قابل توجه دوستان هم که فکر میکنن آپلود استدیو یک اپ میکس آشغال هستش برن این کلیپ رو نیگاه کنن و ببین با اپلود استدیو چه میکس قشنگی میتونید از ویدئوهاتون در بیارین!
81100023551019028640.jpg

مشاهده ویدئو به صورت آنلاین : آپارات
دریافت ویدئو در کیفیت HD (720P حجم 70 مگابایت
اگر هم دوست دارید ویدئو های بیشتری ببینید به کانال ویدئو های من توی ایکس باکس کلیپس مراجعه کنید :)

Last edited by a moderator:
نکته ای مهم در ارتباط با آپدیت اولیه XBOX ONE!

سلام!
XBox_17179-623-80.jpg

شاید نیاز بود شاید نیاز نبود به زدن این تاپیک اما گفتن و دانستن بهتر از نگفتن و ندانستن است و جدیدا برخی از دوستانم با این مشکل روبرو شدن ! تو سایت بازیسنتر هم زیاد به این موضوع اهمیتی داده نشده بود البته ماه های اول بحث این موضوع شده بود!

این چند وقته که با دوستان هستیم دست کم 5 نفر یا بیشتر از اونها دارای این مشکل شدن که مشکل پیچیده ای حساب می شه !این مشکل در ارتباط با نخواندن دیسک های بلوری بازی ها بر روی کنسولشون است! در حالی که کنسول کاملا نو و بازی بدون هیچ خط و خشی است و فکر می کنند مشکل از سخت افزار دستگاه بوده در حالی که مشکل نرم افزاری هستش و دقیقا به آپدیت اولیه دستگاه ارتباط دارد!
زمانی که شما برای اولین بار کنسول رو به اینترنت وصل می کنید و مجبور هستید برای راه اندازی کنسول آپدیت 600 مگابایتی دستگاه را دانلود کنید ظاهرا کنسول ورژن OS متناسب با نوع کنسول را دانلود نمی کند و دچار مشکل می شود که از جمله این مشکلات نخواندن دیسک های فیزیکی بازی ها و در نوع بدتر بازیباز با صفحه سبز مرگ روبرو می شود!
برای پیش گیری از این مشکل می توانید راه حل های زیر رو در پیش بگیرید!
1-آپدیت رو مستقیما به دست فروشنده بدید برای شما آنجام بده !
اگر کنسول با این مشکل روبرو شد:
کنسول رو به صورت آفلاین آپدیت کنید (برای اطلاعات بیشتر بر روی این لینک کلیک کنید)
درصد اتفاق این مشکل نرم افزاری 1% یا کمتر هستش ! پس زیاد هم نگران این موضوع نباشید! :)

سلام!
XBox_17179-623-80.jpg

شاید نیاز بود شاید نیاز نبود به زدن این تاپیک اما گفتن و دانستن بهتر از نگفتن و ندانستن است و جدیدا برخی از دوستانم با این مشکل روبرو شدن ! تو سایت بازیسنتر هم زیاد به این موضوع اهمیتی داده نشده بود البته ماه های اول بحث این موضوع شده بود!

این چند وقته که با دوستان هستیم دست کم 5 نفر یا بیشتر از اونها دارای این مشکل شدن که مشکل پیچیده ای حساب می شه !این مشکل در ارتباط با نخواندن دیسک های بلوری بازی ها بر روی کنسولشون است! در حالی که کنسول کاملا نو و بازی بدون هیچ خط و خشی است و فکر می کنند مشکل از سخت افزار دستگاه بوده در حالی که مشکل نرم افزاری هستش و دقیقا به آپدیت اولیه دستگاه ارتباط دارد!
زمانی که شما برای اولین بار کنسول رو به اینترنت وصل می کنید و مجبور هستید برای راه اندازی کنسول آپدیت 600 مگابایتی دستگاه را دانلود کنید ظاهرا کنسول ورژن OS متناسب با نوع کنسول را دانلود نمی کند و دچار مشکل می شود که از جمله این مشکلات نخواندن دیسک های فیزیکی بازی ها و در نوع بدتر بازیباز با صفحه سبز مرگ روبرو می شود!
کنسول رو به صورت آفلاین آپدیت کنید (برای اطلاعات بیشتر بر روی این لینک کلیک کنید)
درصد اتفاق این مشکل نرم افزاری 1% یا کمتر هستش ! پس زیاد هم نگران این موضوع نباشید! :)
سلام شایان جان یعنی مشکلی رو هم که فرشاد عزیز داره به خاطره همین موضوع هستش؟
من که کاملا گیج شدم اکثر بچه ها خودشون دستگاهشون رو آپدیت کردن یعنی بلاخره روزی با این مشکل مواجه میشیم از کجا میشه فهمید که دستگاه درست آپدیت شده ایا این امکان وجود داره؟
بعدش شما میگید که دستگاه رو بدیم به فروشنده آپدیت کنه خوب اونهم مثل ما کنسول رو وصل میکنه به نت و آپدیت رو میگیره چه فرقی میکنه؟
اگر بازیها رو افلاین نصب کرد هم با این مشکل برخورد خواهیم کرد
نمیدونم چرا اینقدر نگران شدم

سلام شایان جان یعنی مشکلی رو هم که فرشاد عزیز داره به خاطره همین موضوع هستش؟
من که کاملا گیج شدم اکثر بچه ها خودشون دستگاهشون رو آپدیت کردن یعنی بلاخره روزی با این مشکل مواجه میشیم از کجا میشه فهمید که دستگاه درست آپدیت شده ایا این امکان وجود داره؟
بعدش شما میگید که دستگاه رو بدیم به فروشنده آپدیت کنه خوب اونهم مثل ما کنسول رو وصل میکنه به نت و آپدیت رو میگیره چه فرقی میکنه؟
اگر بازیها رو افلاین نصب کرد هم با این مشکل برخورد خواهیم کرد
نمیدونم چرا اینقدر نگران شدم
مشکل اقا فرشاد یک باگ هستش که با فرستادن محتویات بازی توسط هارد اکسترنال حل میشه :)
این مشکل در اوایل پیش میاد وقتی آپدیت اولیه رو ریخیتن بازی ها رو نمیخونه!

دوستان به چه روشی باید بازی هایی رو که نمیخوام اناینستال کنم ممنونم
روی لوکیشن بازی استارت رو میزنید و بروی unistall کلیک می کنید!
یااگر دارید دانلود یا اپدیت می کنید اول میزارید برای دانلود بعد که زد اینستالینگ دوباره روش استارت میزنید کنسل انستالیشن میزنید!

سلام!
XBox_17179-623-80.jpg

این که مشکل مطرحی هست!;;)

تورو خدا این کنسول من فقط یه کم کمتر اداپتور داغ می کنه که اصلا نباید بکونه ( قسمت وسط هواکش 4 انگشت به سمت وسط دقیقا اونجا !(فکر کنم دقیقا روی فن باشه!):((:((

یه چیزی بگید کنسولم از دست رفت:d

آخرین ویرایش:
افشین جان اداپتور کنسول کمی گرم میشه ولی اون تبدیل برق 110 داغ میکنه خیالت راحت مشکلی نیست!! بالاخره کنسول رو آپدیت کردی؟؟ اگه نه ببر جاییه دیگه آپدیت کن شاید تاثیر داشته باشه

این که مشکل مطرحی هست!;;)

تورو خدا این کنسول من فقط یه کم کمتر اداپتور داغ می کنه که اصلا نباید بکونه ( قسمت وسط هواکش 4 انگشت به سمت وسط دقیقا اونجا !(فکر کنم دقیقا روی بلند گو باشه!):((:((

یه چیزی بگید کنسولم از دست رفت:d
سلام افشین جان
قسمت وسط داغ شدنش طبیعی هستش کنسول من هم همون قسمتی که شما گفتین داغ میشه منم اوایل مثل شما خیلی وسواسی بودم اما بعد از یه مدت برات عادی میشه البته این گرم شدنها طبیعیه

- - -ویرایش - - -

مشکل اقا فرشاد یک باگ هستش که با فرستادن محتویات بازی توسط هارد اکسترنال حل میشه :)
این مشکل در اوایل پیش میاد وقتی آپدیت اولیه رو ریخیتن بازی ها رو نمیخونه!
شایان جان یه جا رو خوب متوجه نشدم یعنی اگر فرشاد بازی Ryse رو بریزه رو هارد اکسترنال حله؟به همین راحتی پس اون قضیه UPD چیه؟
ممنون میشم جواب بدی

سلام افشین جان
قسمت وسط داغ شدنش طبیعی هستش کنسول من هم همون قسمتی که شما گفتین داغ میشه منم اوایل مثل شما خیلی وسواسی بودم اما بعد از یه مدت برات عادی میشه البته این گرم شدنها طبیعیه

خیلی ممنون مسعود جان فقط مال من اتیشه دیروز هم که یه بازی گرفتم (واچ داگس) بعد یه ساعت و نیم که واقعا تو جو بازی بودم دست زدم تمام قسمت هواکش اتیش بود که 8-7 ثانیه دست رو می سوزوند.

لطفا بگید میزان گرم شدن چه قدره:">!

- - -ویرایش - - -

افشین جان اداپتور کنسول کمی گرم میشه ولی اون تبدیل برق 110 داغ میکنه خیالت راحت مشکلی نیست!! بالاخره کنسول رو آپدیت کردی؟؟ اگه نه ببر جاییه دیگه آپدیت کن شاید تاثیر داشته باشه

اره, بالاخره اپدیت بیرون و اپدیت خودم فرقی نداره هر دوتاش به سرور ماکرو سافت وصل می شه( اپدیت من 767 مگ بود)

اگر دستمو حدود 10 ثانیه بذارم رو هواکش می سوزه چه برسه به قطعات توش !

لطفا بگید میزان گرم شدنش چه قدره!:">

- - -ویرایش - - -

دوستان رنگ چراغ اداپور برای حالتی که بخوایم دستگاه رو روشن کنیم باید چه رنگی باشه؟

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون مسعود جان فقط مال من اتیشه دیروز هم که یه بازی گرفتم (واچ داگس) بعد یه ساعت و نیم که واقعا تو جو بازی بودم دست زدم تمام قسمت هواکش اتیش بود که 8-7 ثانیه دست رو می سوزوند.

- - -ویرایش - - -

اره, بالاخره اپدیت بیرون و اپدیت خودم فرقی نداره هر دوتاش به سرور ماکرو سافت وصل می شه( اپدیت من 767 مگ بود)

اگر دستمو حدود 10 ثانیه بذارم رو هواکش می سوزه چه برسه به قطعات توش !

لطفا بگید میزان گرم شدنش چه قدره!:">

- - -ویرایش - - -

دوستان رنگ چراغ اداپور برای حالتی که بخوایم دستگاه رو روشن کنیم باید چه رنگی باشه؟
instan-on:
energy saving:
watch dalil virayesh

- - -ویرایش - - -

دوستان سلام :دی
با هزار بدبختی و کندی سرعت آپلود بعد 2 ساعت تونستم این کلیپ رو آپلود کنم!
در این کلیپ بهتون چندتا سکانس از بازی ولفنشتاین بر روی ایکس باکس وان ضبط کردم و نشون میدم !
قابل توجه دوستان هم که فکر میکنن آپلود استدیو یک اپ میکس آشغال هستش برن این کلیپ رو نیگاه کنن و ببین با اپلود استدیو چه میکس قشنگی میتونید از ویدئوهاتون در بیارین!

آخرین ویرایش:

- - -ویرایش - - -

ببین افشین جان همون قسمتی که شما دست میزنی دقیقا زیر همون قسمت یه فن درست و حسابی هستش که گرمای تولید شده از Gpu و Cpu رو میکشه و میده رو به بالا دقیقا همون وسط دستگاه همونجایی که خطوط مورب داره خوب طبیعیه اون قسمت دستگاه داغ بشه از اون طرف اطمینان داشته باشه داخل دستگاه دما نرماله.امیدوارم که دیگه نگرانی شما درباره این قضیه از بین رفته باشه
اما درباره دوستانی که گفتن PS4 گرمای تولیدیش کمتره سخت در اشتباه هستن چون تو این نسل مایکروسافت با تمام دقت کنسولش رو طراحی کرده وبه مراتب خنکتر از PS4 هستش به این عکس نگاه کنید همه چی دستگیرتون میشه:
4MFs

چراغ آداپتر هم وقتی دستگاه روشنه دقیقا همرنگ لوگوی Xbox دسته هستش

ببین افشین جان همون قسمتی که شما دست میزنی دقیقا زیر همون قسمت یه فن درست و حسابی هستش که گرمای تولید شده از Gpu و Cpu رو میکشه و میده رو به بالا دقیقا همون وسط دستگاه همونجایی که خطوط مورب داره خوب طبیعیه اون قسمت دستگاه داغ بشه از اون طرف اطمینان داشته باشه داخل دستگاه دما نرماله.امیدوارم که دیگه نگرانی شما درباره این قضیه از بین رفته باشه
اما درباره دوستانی که گفتن PS4 گرمای تولیدیش کمتره سخت در اشتباه هستن چون تو این نسل مایکروسافت با تمام دقت کنسولش رو طراحی کرده وبه مراتب خنکتر از PS4 هستش به این عکس نگاه کنید همه چی دستگیرتون میشه:
4MFs

چراغ آداپتر هم وقتی دستگاه روشنه دقیقا همرنگ لوگوی Xbox دسته هستش

خیلی ممنون مسعود خان خیالم راحت تر شد:x :-j

- - -ویرایش - - -

نمی دونم چرا چراغ اداپتور من فقط نارنجی هست وفتی روشن می کنم سفید می شه:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or