همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من به شخصه واسم مهم نیست سونی فن ها چی میگن.
من Xone رو میخرم و ازش لذت میبرم.

قطعا.ما همگی وان میخریم اما میخواستم بگم ما بچه های ایکس باکسی چقدر نجیبیم و سرمون به کاره خودمونه.وگرنه مگه کاری داره ما هم PS4 رو سوژه کنیم? مثلا همین حسگر تعرق Dualshock4 .که خوده سونی هم چیزه خاصی ازش نگفته.نگفته دقیقا این حسگر کجاست,کارش چیه.
مثلا وسطه یه بازی سخت هستید,اضطراب,استرس,کلافگی دارید,بعد دستتون عرق میکنه و دسته تشخیص میده.رو صفحه ارور میده:
حاجی پاشو برو یه آب به صورتت بزن یه چای هم بزن بر بدن بعد بیا بقیشو برو:d:))
بعد یه بنده خدا که دستش خیس بوده خشک کرده ولی نم داره دستش.
دسته رو برمیداره بازی کنه دسته هی بهش میگه پاشو برو فلان.طرف میگه بابا خداوکیلی مشکلی ندارم بزار بازی کنم,میگه نوچ! تو استرس داری پاشو برو:d

آخرین ویرایش:
با اون هوش مصنوعی زاغارت که ماشین ها میرن تو شکم هم هیچی نمیشه :(
آره مخصوصا اون گیم پلی مسخره که باید با هواپیما هلی کوپتر مسابقه بدی یا بری دنبال ماشین عتیقه بگردی 8-|
والا با اون لحن و صدای ســکــســیــش
=))

آخرین ویرایش:
امیدوارم اگه قراره دوباره یه خانومی بیاد یه مپ بده دستمون بره و دیگه پیداش نشه کلا توی بازی نذارنش :d

حالا اگه یه خانم نخراشیده بود مشکلی نداشت، ولی حیف این نبود آخه
yahoo_2.gif
biggrin1.gif

والا با اون لحن و صدای ســکــســیــش :d

آخرین ویرایش:
خدایی چی میشه این PG بیاد به یاد MW یه شخصیت فرعی و فوق العاده ای مثل Mia خلق کنه؟ :d میشه گفت تنها شخصیت عالی و بی نقص توی تمام بازی های ریسینگ بود :d اونجا هم کم میومد ولی وقتی میومد خوب میومد :d :shrewd:
646a3b8b24cb.jpg

:x

بی معرفتا همه دارید دم از هورایزن 2 میزنید ولی من PGR 5 میخوام. . . .:((

البته اگر پلی گراند تغییرات اب و هوایی اضافه کنه می بخشمش!:d

خدایی چی میشه این PG بیاد به یاد MW یه شخصیت فرعی و فوق العاده ای مثل Mia خلق کنه؟ :d میشه گفت تنها شخصیت عالی و بی نقص توی تمام بازی های ریسینگ بود :d اونجا هم کم میومد ولی وقتی میومد خوب میومد :d :shrewd:
والا این خانمه تو Horizon هم اوایل بازی خوب می اومد ولی از وسط هاش دیگه رفت و نیومد :دی

Forza Horizon جداً بازی زیبایی بود و جزو بهترین ریسینگ های عمرم ! از همه نظر تکمیل بود این بازی.
تنها مشکلی که داشت این بود که خیلی زود تموم شد. :( با اون دنیای عظیم و اون همه ماشین باید خیلی طولانی تر از این حرفا بود. امیدوارم نسخه بعدی مثل Forza Motorsport ها بشه که تموم شدنی نیستن ! :دی

والا این خانمه تو Horizon هم اوایل بازی خوب می اومد ولی از وسط هاش دیگه رفت و نیومد :دی
این (+داستان) از نکاتی خوبی بود که خودت تو نقد بازی تو صفحه ی اول هم بش اشاره کرده :دی
فکر کنم منظورت نکات منفی بود
biggrin1.gif
:-"
ببین Horizon خیلی خوب بود فقط همین چیزهاش به نظرم زیادی بود ، چیز زیادی هم اصولاً به بازی ضربه میزنه دیگه :دی

آخرین ویرایش:
Forza Horizon جداً بازی زیبایی بود و جزو بهترین ریسینگ های عمرم ! از همه نظر تکمیل بود این بازی.
تنها مشکلی که داشت این بود که خیلی زود تموم شد. :( با اون دنیای عظیم و اون همه ماشین باید خیلی طولانی تر از این حرفا بود. امیدوارم نسخه بعدی مثل Forza Motorsport ها بشه که تموم شدنی نیستن ! :دی
Horizon اولین تجربه Playground در قالب یه تیم واحد بود، به نظرم تو شماره های بعدی بیشتر از اینا میترکونن :دی لامصب اسم اعضاش رو که نگاه میکنم هر کدوم شاخی هستن واسه خودشون :دی
این (+داستان) از نکاتی خوبی بود که خودت تو نقد بازی تو صفحه ی اول هم بش اشاره کرده
biggrin1.gif
فکر کنم منظورت نکات منفی بود :دی

من فکر کنم 18 20 ساعتی رانندگی کردم تا تموم شد :دی
برای یه بازی نسبتا آرکید تایم ـش خیلی خوب بود :دی
نکته عالی طراحی مراحل که منو یاده MW 2005 مینداخت :x
حوس کردم برم یه دست دیگه بازی کنم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or