همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

Dev Kit های بتا که همشون هم باهم فرق دارن :d :

9699c221d75c4c341.jpg

پ.ن: ظاهرا اونایی که حذف میشن، جاشون خالی میشه

Marc Whitten updates us on the progress of Xbox One

فایل صوتیه major nelson با مارک صحبت میکنه من گوش نکردم ولی اینارو میگه در رابطه با آپدیت درایور گرافیک

Since E3, an example is that we've dropped in what we internally call our mono driver. It's our graphics driver that really is 100 percent optimised for the Xbox One hardware. You start with the base [DirectX] driver, and then you take out all parts that don't look like Xbox One and you add in everything that really optimises that experience. Almost all of our content partners have really picked it up now, and I think it's made a really nice improvement."

major:
And this is how game developers can really, like we say, write to the metal?"

marc
"That's right, exactly"

Mark Whitten تو حرفای جدیدش گفته که ضبط ویدیو ها 720P و 30 فریم هست. مثلا Forza روی 1080 و 60 فریم هست ولی دستگاه روی 720 و 30 فریم ضبط میکنه. فرصت ادیت و ... رو هم بعدا دارین و با برنامه مخصوص میتونین ویدیو رو ادیت کنین و بعد روی کلود آپلودش کنین.

اما نکته مهمتر شخصی سازی پروفایله که ظاهرا به شدت بهتر شده :d :

"We've moved from the 64x64 gamerpics on Xbox 360 to a full 1080p," Whitten added. "They are beautiful, and you are going to see some really cool hero moments, like when you login to see personalised views of your games and other content."

دوستان xbox one برای پیش فروش گذاشتن 2.200.000 هزارتومااااااااااااااااااااااااان خداوکیل بیشتر 1.800.000 بدیم بی انصافیه.........

- - -ویرایش - - -

از فروشنده پرسیدم میگه 10 تا کنسول رو اگه باهم بخری 2.200.000 در میاد.

من: من یه دونه میخوام آقا چند میدی؟؟؟؟

فروشنده: داداش تکی به فروش نمیرسه..این قیمت واسه واسه زمانیه که شما 10 تارو یکجا بخری...مگرنه وقتی وارد ایران بشه 2 ماه اول 2700.000 معامله میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or