همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

به نظرتون چند درصد بازی کلیف بی انحصاریه؟!:d
اولین تصویر :

درصدش زیاده :دی دلایلش اولا اینه که اولا یه تیم مستقل و کوچیک به خاطر کیفیت کاری بهتره روی یدونه پلتفورم کار کنه ( که احتمالا گذینه اولش x1 هست به خاطر علایق شخصی کلیفی به مایکرو :دی ) دوم اینکه نیاز به یک ناشر خوب داره برای حمایت مالی که چه کسی بهتر مایکرو ؟:دی

پ.ن:من خودم به شخصه BF4 مد نظرمه
اون که مولتیه و راحت میشه بازی کرد
images

اونقدر ها عمرش دوم نمیاره که :دی
5-6 ماه بعد آواتارت میاد :> :دی

من که با BC2 یک سالی درگیر بودم :d می گم با این قیمت ها اون بازیه آواتارم هم فکر کنم 4 ماه بعده عرضه بشه گرفت :d

من اصلاً کاری به توانایی های BF ندارم
biggrin1.gif
من گفتم داری؟:d ولی این آواتارم بیاد دیگه کی میره سراغ درس؟:d

Quantom Break
:bighug:
واسه حمایت از سم و استودیوش هم که شده باید این رو خرید. باید!! از نظر کیفیت که تظمین شدست ولی به خاطره بعضی دلایل که خارجی ها بیشعور تشریف دارن و ریسک نمی کنن چنین سبک بازی هایی بخرن معمولا اونم با جیب پر پولشون باید این رو خرید :d
بعدش هم که مشخصه تیتان فال و دستینی و یکی یکی الی آخر :d مهم حمایت شدید از سم لیک هست :d

آخرین ویرایش:
Quantom Break
:bighug:
واسه حمایت از سم و استودیوش هم که شده باید این رو خرید. باید!! از نظر کیفیت که تظمین شدست ولی به خاطره بعضی دلایل که خارجی ها بیشعور تشریف دارن و ریسک نمی کنن چنین سبک بازی هایی بخرن معمولا اونم با جیب پر پولشون باید این رو خرید :d
بعدش هم که مشخصه تیتان فال و دستینی و یکی یکی الی آخر :d مهم حمایت شدید از سم لیک هست :d
البته Quantom Break سال ديگه عرضه ميشه:(
من خودم Forza5 ميخرم اگر Xbox oneبخرم :d

ماکروسافت یه پتنت عینک تو مایه های Google Glass ثبت کرده:News: Microsoft patent uncovered for "Fortaleza" gaming glasses - Xbox One's Oculus Rift? - Xbox 360 - The Official Magazine
این بیشتر نشون میده چرا کینکت رو به اجبار دارن میذارن
الآن دوتا پروژه کنار Xbox دارن براش میسازن. یکی Illumiroom یکی هم این عینک (!) ! نکته ای هم که دارن جفتشون احتیاج کامل به کینکت دارن برای اینکه کار کنن. در واقع کینکت باید تو جعبه باشه که در آینده ملت اگه خواستن هرکدوم از این وسایل جانبی رو بخرن، بتونن باهاش کار کنن.
اگه کینکت رو داخل پک دستگاه نمیذاشتن اونوقت باید جداگانه خریده میشد و بدون کینکت هیچکدوم این پروژه ها امکان نداره بتونن کار کنن و علنان همه تحقیقاتشون فقط در حد همون تحقیق میموند و عرضه نمیشدن. اگه کینکت رو هم جدا بخوان بفروشن، تعداد میاد پایین و قیمتش میره بالا. اینجوری با تعداد بالا هم قیمتش میاد پایین، هم مطئمن میشن که همه کینکت رو دارن و میتونن این واسیل رو هم از یه پروژه تحقیقاتی تبدیل به یه وسیله جانبی رسمی کنن

نه مشکلی نداره. چون 53 MHz چیزه خاصی نیست. با همون اپتیمایز کردن راحت میتونن بهش برسن. اما تاثیر خاصی نداره. نکتش اینه که 53 نسبت به چی بوده. چون هیچ چیزی براش تایید نشده بود کلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or