Eury
کاربر سایت
OXM یه گاید واسه ایرانیا نوشته:d:
Can't afford more than one game? Let us assist with your ruminating
باز نمیشه ! چی نوشته ؟!OXM یه گاید واسه ایرانیا نوشته:d:
باز نمیشه ! چی نوشته ؟!
آخه با این وضعه قیمت ها باید یک چیزی بگیری تا یک سالی ساپورت کنه :d[/RIGHT]
اون که مولتیه و راحت میشه بازی کرد
اونقدر ها عمرش دوم نمیاره کهآخه با این وضعه قیمت ها باید یک چیزی بگیری تا یک سالی ساپورت کنه :d
من اصلاً کاری به توانایی های BF ندارممن که با BC2 یک سالی درگیر بودم
اونقدر ها عمرش دوم نمیاره که
5-6 ماه بعد آواتارت میاد
من گفتم داری؟:d ولی این آواتارم بیاد دیگه کی میره سراغ درس؟:dمن اصلاً کاری به توانایی های BF ندارم
با کدوم وضع قیمت؟آخه با این وضعه قیمت ها باید یک چیزی بگیری تا یک سالی ساپورت کنه :d
Quantom Break
البته Quantom Break سال ديگه عرضه ميشهQuantom Break
:bighug:
واسه حمایت از سم و استودیوش هم که شده باید این رو خرید. باید!! از نظر کیفیت که تظمین شدست ولی به خاطره بعضی دلایل که خارجی ها بیشعور تشریف دارن و ریسک نمی کنن چنین سبک بازی هایی بخرن معمولا اونم با جیب پر پولشون باید این رو خرید :d
بعدش هم که مشخصه تیتان فال و دستینی و یکی یکی الی آخر :d مهم حمایت شدید از سم لیک هست :d
این بیشتر نشون میده چرا کینکت رو به اجبار دارن میذارنماکروسافت یه پتنت عینک تو مایه های Google Glass ثبت کرده:News: Microsoft patent uncovered for "Fortaleza" gaming glasses - Xbox One's Oculus Rift? - Xbox 360 - The Official Magazine
نه مشکلی نداره. چون 53 MHz چیزه خاصی نیست. با همون اپتیمایز کردن راحت میتونن بهش برسن. اما تاثیر خاصی نداره. نکتش اینه که 53 نسبت به چی بوده. چون هیچ چیزی براش تایید نشده بود کلاهمچین چیزی بعید به نظر میرسه:
Report: Microsoft To Announce Upgraded GPU Speed For Xbox One - News - www.GameInformer.com