همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اگه فرض بگیریم هر دو تا واسه سال 2014 آماده عرضه باشن، Halo تو سپتامبر میاد، اینم تو نوامبر، خیلی هم خوب :دی

مگه گیرز4 معرفی شده ما خبر نداریم؟!:|:d هیلو که 2014ه GeoW رو هم که گفتن استراحت میدیم احتمالا بره برا 15 !

معرفی میشه، 2015 هم عرضه میشه، پسرخاله ـم تو Epic کار میکنه lol
biggrin1.gif

پس تو گیمزکام منتظر رونمایشم:p :d الان هر جوری بخوایم حساب کنیم نمیشه دوتا بازی خوف مایکروسافت توی یه سال نیفته!:d بر فرض گیرز رو هم فاکتور بگیریم بازی بلک تاسک چی میشه؟!

آخرین ویرایش:
یه IP جدید که اصلا معلوم نیست واقعا تو یه سبک پرفروش عرضه بشه یا نه، عرضه ـش هیچ منافاتی با همزمان شدن با Halo نداره (در طول یک سال) :دی با کجاش موشکل داری شوما! :دی
با اینش که موشکلی ندارم :دی خودت هم میدونی میترکونه :> اصلاً کی در مورد اون گفت!؟ :-/ :دی

با شوما موشکل دارم :دی از دیشب تاحالا 400 بازی رو برای 2014 تایید کردی :| :دی کلاً قاط زدی :-" :دی
معرفی میشه، 2015 هم عرضه میشه، پسرخاله ـم تو Epic کار میکنه lol
biggrin1.gif
=))=))

آخرین ویرایش:
با شوما موشکل دارم :biggrin1: از دیشب تاحالا 400 بازی رو برای 2014 تایید کردی :| :biggrin1: کلاً قاط زدی :-" :biggrin1:
Dance Central 4 که واسه همین 2013 عرضه میشه، Fable IV هم احتمالش زیاده واسه 2014 باشه. حالا اون FH2 رو یه چیزی گفتم همین جور الکی :دی این بازی BTS هم جز بازی های E3 بود و خودشون گفته بودن بازی هایی که از زمان لانچ تا آخر 2014 عرضه میشن رو تو E3 نمایش میدیم، واسه همین حدس میزنم اینم واسه 2014 باشه. حالا این وسط ممکنه Fable IV بیفته واسه 2015 :دی

crackdown 3 کی عرضه میشه؟:d

یه حسی بهم میگه صد در صد داره ساخته میشه و میره برا 2014!:d گمزکام ایشالله

لاین هد مگه روی Fable 1remake و یه ip جدید کار نمیکنه؟
اون Remake که خیلی کار سنگینی نیست، یه تیم جمع و جور هم از پسش بر میاد :دی Lionhead بیشتر از 200 تا کارمند و 2 تا تیم مجزا داره، نظر شخصی ـم اینه که یکیشون دارن Fable IV رو میسازه، یکیشون هم یه بازی MMO. حالا هر کدوم زودتر عرضه بشه، اعضای تیمش میرن کمک اون یکی تیم :دی

اون Remake که خیلی کار سنگینی نیست، یه تیم جمع و جور هم از پسش بر میاد :دی Lionhead بیشتر از 200 تا کارمند و 2 تا تیم مجزا داره، نظر شخصی ـم اینه که یکیشون دارن Fable IV رو میسازه، یکیشون هم یه بازی MMO. حالا هر کدوم زودتر عرضه بشه، اعضای تیمش میرن کمک اون یکی تیم :دی
=p~
جدا مایکروسافت میخواد "های"مون کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or