هیلو کی میاد؟تو Gamescom فیبل IV معرفی میشه برای پاییز 2014. بازی Black Tusk هم پاییز 2015 عرضه میشه. Quantum Break هم بهار 2015.
تا همین کرایسیس 3من خودم از هیترهای شوماره 2 بودما
بدبخت جوات و کرایتک که کاریشون به جایی رسیده که هیچ کس حتی انتظار یه عنوان خوبم ازش نداره چه برسه به شاهکار :d البته تقصیر خودشون هم هست وقتی میخوان موفقیتی که با سخت افزار نامحدود pc بهش رسیدن رو با کنسول و سخت افزار محدودش تکرار کنن مسلماً نتیجه اش میشه همین کامنت هایی که کسی ندونه فک میکنه دارین در مورد سازندهای گرشاسب صحبت میکینن :d
هیلو که آخر تریلرش مینویسه 2014هیلو کی میاد؟
واقعا نمیدونم معلوم نیست.پس spin offــه اگه انقدر زود میاد؟
هیلو که آخر تریلرش مینویسه 2014
بازی Black Tusk قراره بشه در حد هیلو و گیرز، و این یعنی اینکه قرار نیست همزمان با هیلو عرضه بشه. به احتمال زیاد باید همون پاییز 2015 باشه.
اره گفتن که HALO 5 نیست.نسخه اصلی نیست ولی ظاهرا داستان مهمی رو روایت می کنه.پس spin offــه اگه انقدر زود میاد؟
2016 :dپس Gears کی میاد؟
مشکلی نداره Gears :dپس Gears کی میاد؟ :biggrin1:
این هیلو که 5 نیست و یحتمل ریبوته، من می خوام اول تو این قیافه ی مسترچیف رو دست و درمون نشون بدن توی هیلو ی 5 هم مستر چیف کشته بشه . o:-)
2016 :d
خب پس Halo مشکل داره؟ ببین قرار نیست که دقیقا همون روز عرضه Halo بیاد که، یه سال 12 ماه هست، هر وقتی از این 12 ماه میتونه به اقتضای بازار عرضه بشه.