همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

تو Gamescom فیبل IV معرفی میشه برای پاییز 2014. بازی Black Tusk هم پاییز 2015 عرضه میشه. Quantum Break هم بهار 2015.
هیلو کی میاد؟:-/
تا همین کرایسیس 3
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
من خودم از هیترهای شوماره 2 بودما
yahoo_29.gif

پس هایپای EA تاثیر گذار بوده
:smile:​

بدبخت جوات و کرایتک که کاریشون به جایی رسیده که هیچ کس حتی انتظار یه عنوان خوبم ازش نداره چه برسه به شاهکار :d البته تقصیر خودشون هم هست وقتی میخوان موفقیتی که با سخت افزار نامحدود pc بهش رسیدن رو با کنسول و سخت افزار محدودش تکرار کنن مسلماً نتیجه اش میشه همین کامنت هایی که کسی ندونه فک میکنه دارین در مورد سازندهای گرشاسب صحبت میکینن :d

واسه خودم هم سواله که چرا کرایتک شده اینی که الان هست !!!

ربطی به سخت افزار نامحدود PC نداره، فارکرای و کرایسیس واقعا گیمپلی لذت بخشی داشتن ولی یه دفعه ای ابر خفن استاد قرن متوجه شدن بازی یعنی فقط گرافیک و لاغیر "درسته گرافیک از ارکان اصلیه ولی نه تا حدی که ابر استاد فکر میکنه"

هیلو کی میاد؟
:-/
هیلو که آخر تریلرش مینویسه 2014 :-/
بازی Black Tusk قراره بشه در حد هیلو و گیرز، و این یعنی اینکه قرار نیست همزمان با هیلو عرضه بشه. به احتمال زیاد باید همون پاییز 2015 باشه.
پس spin offــه اگه انقدر زود میاد؟
واقعا نمیدونم:دی معلوم نیست.

آخرین ویرایش:
هیلو که آخر تریلرش مینویسه 2014 :-/
بازی Black Tusk قراره بشه در حد هیلو و گیرز، و این یعنی اینکه قرار نیست همزمان با هیلو عرضه بشه. به احتمال زیاد باید همون پاییز 2015 باشه.

اونطوری بازم احتمالا با یه بازی دیگه توی یه سال بیفته!:d دقت کرده باشید مایکرو بازی توی E3 با یه تیزر کوتاه انونس می کنه و سال بعد در E3 گیم پلی نشون میده و پاییز عرضه میشه! البته بازم ربطی نداره چون بازی BT رو معرفی نکردن! :d
ولی اخه ویکتوریا چی میشه این وسط حتما بازی اونها میره برا 2016!:| :d

پس spin offــه اگه انقدر زود میاد؟
اره گفتن که HALO 5 نیست.نسخه اصلی نیست ولی ظاهرا داستان مهمی رو روایت می کنه.
احتمالا این فاصله طولانی 4-5 ساله بین نسخه های شماره دار رعایت می شه. من که توی نسخه 5 کمپینی می خوام که 12-11 ساعت روی نرمال گیم پلی داشته باشه که روی لجندری بره بالای 15 ساعت.
یه کمپین اساسی و عظیم می خوام. تمام علاقه مندان بازی هم توی فروم 343i و هر جایی که شد باید فشار شدید وارد کنن برای یه کمپین عظیم.

2016 :(:d
خب اونوقت Halo 5 کی میاد؟ :-/ :دی
دلیلی نداره حتما دو تا IP بزرگ تو 1 سال عرضه نشن. این چند تا استودیو جدید باعث میشن تعداد انحصاری های AAA بیشتر بشن، در نتیجه هر سال چند تا انحصاری خفن خواهیم داشت ایشالا :دی

پس Gears کی میاد؟ :-/ :biggrin1:
مشکلی نداره Gears :d
این هیلو که 5 نیست و یحتمل ریبوته، من می خوام اول تو این قیافه ی مسترچیف رو دست و درمون نشون بدن توی هیلو ی 5 هم مستر چیف کشته بشه . o:-)

2016 :(:d

ریبوت ؟! نه IGN سرش بحث کرد تو E3 و گفتن 5 نیست و حالت اسپین آفه
هیلو احتیاج به ریبوت نداره
قیافش هم نمیبینی :d چون کلا فلسفه اون Helmet ش میره زیر سوال

آخرین ویرایش:
مشکلی نداره Gears :d
خب پس Halo مشکل داره؟ :-/ :دی ببین قرار نیست که دقیقا همون روز عرضه Halo بیاد که، یه سال 12 ماه هست، هر وقتی از این 12 ماه میتونه به اقتضای بازار عرضه بشه.

خب پس Halo مشکل داره؟ :-/ :دی ببین قرار نیست که دقیقا همون روز عرضه Halo بیاد که، یه سال 12 ماه هست، هر وقتی از این 12 ماه میتونه به اقتضای بازار عرضه بشه.

نه فقط GEARS مشکلی به وجود نمیاره برای بازی :d اما هیلو کلا هربار اومده کل سال روش تبلیغ کرده مایکروسافت

پ.ن: حالا کاری نداریم، ممکنه یه دفعه باهم داد جهت "های" کردن ملت ! :d

نه فقط GEARS مشکلی به وجود نمیاره برای بازی :d اما هیلو کلا هربار اومده کل سال روش تبلیغ کرده مایکروسافت

پ.ن: حالا کاری نداریم، ممکنه یه دفعه باهم داد جهت "های" کردن ملت ! :d
اگه فرض بگیریم هر دو تا واسه سال 2014 آماده عرضه باشن، Halo تو سپتامبر میاد، اینم تو نوامبر، خیلی هم خوب :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or