همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

حالا خودمونیم از یه تیزر که احتمالا تو چین اتفاق میفته کجا داستان بازی رو کشف کردی؟ :دی
با کف بین مشاوره کردم!:>
بازی تو چین ـه دیگه:dچین
چین+آینده +جاسوسی= ؟

این هم داره خشک میشه
crying.gif
یه 3-4 سال بگذره عادت میکنین ;))از رو تجربه میگم!

نگرفتم چی شد
به سختی میشه تشخیص داد اون شهر مجهول الهویه , چه شهریه!

آخرین ویرایش:
نگرفتم چی شد ولی خب اون یارو سربازه قیافه ـش به شرقی ها میخوره، روی دیوار هم زبون چینی یا ژاپنی یه چیزهایی نوشته، حمله به چین تو بازی ها هم فعلا تو بورسه، خفن ترین شهر چین هم که شانگهای هست :دی کار 2 ثانیه بود lol :دی
گرفتی ما رو !؟ :دی

چی رو نگرفتی !؟ همه چی رو خودت گفتی دیگه :دی این برجشون هم که عکسشون موجوده خیلی معروفه من فکر کردم رو حساب اون گفتی :-" نه خفن ترین شهر چین !! :| :دی
چین+آینده +جاسوسی= ؟
DE:HR ! :p :دی
یارو Augmented هم هست :-" :دی

DE:HR !
:p
:biggrin1:
یارو Augmented هم هست
:-"
انصافا" اون استثناءـه:x:d (البته هنوز چینی های خرابکار توش حضور داشتن:whistling:)
اینیکی یه چیزی تو مایه های "گذشته+شوروی+ جاسوسی" ـه, فقط نمیدونم ربطش به کانادا چیه!!:d

وصل بودن به اینترنت مدام برای بازی کردن با دستگاه حتی با حالت افلاینش صحت داشت؟ . بازی هاش چطور هست؟ فقط روی کنسولی که بار اول نصب میشه قابل استفاده ست یا نه قابلیت استفاده روی کنسول دیگه رو داره؟
نه افلاین میشه بازی کرد.قابلیت استفاده برای کنسول های دیگه رو هم داره

من لانچ xb1 رو تو یوتیوب دیدم. این همه کارو واسه کنسول امپراطور کرده بودن تو 10 کنسول پرفروش بود. شهر نیویورک رو یه روز اجاره کرده بودند.

نه:p
پس چرا مقایسه میکنی؟:d
Good :دی
مقایسه ای نیست,وقتی دوتا رو ریختم رو هم به اون نرسیده یعنی اینکه در حد مقایسه نیستن با هم :دی

Black Tusk Studios May Be Using Frostbite Or Unreal Engine 4 On New Xbox IP - iGame Responsibly
این خبر از فراست بایتش معلومه چرته.فراست بایت انحصاری استودیوهای داخلی EA مثل idtech برا بتزدا.
ولی اگه بخوان از یه انجین خارجی استفاده کنن زیاد امیدتونو بالا نبرید.
اینا از نسل قبل درس نگرفتن؟یه انجین داخلی برا FPها باید بسازن :|

مقایسه ای نیست,وقتی دوتا رو ریختم رو هم به اون نرسیده یعنی اینکه در حد مقایسه نیستن با هم
Not Good =خوب نبود!
لول؟با متا و فروش خدمت میرسیم:d

این خبر از فراست بایتش معلومه چرته.فراست بایت انحصاری استودیوهای داخلی EA مثل idtech برا بتزدا.
ولی اگه بخوان از یه انجین خارجی استفاده کنن زیاد امیدتونو بالا نبرید.
اینا از نسل قبل درس نگرفتن؟یه انجین داخلی برا FPها باید بسازن
:|
خب این خبر میگه عضوی خواستن که با UE یا F کار کنه حالا این گفته شاید داره با این انجین ها بازی میسازه :d شاید EA داره FB رو لایسنس میکنه؟
شاید هم انجینشون شبیه UE و FBـه؟:whistling:

نه نداره:d

یعنی حالم از این حرکت های مسخره ی مایکروسافت به هم میخوره !!! داره کینکت رو به زور میچپونه تو پاچه ی مردم اونوقت حاضر نیست یه مینی USB همراهش بده ؟؟؟!!!!!

برای اکس باکس 360 هم شارژر رو باید جدا میخریدیم ! خیلی پررو هستن به خدا ... فقط میخاد پول بیشتر بگیره . خب این همه زور میزنی یه مینی USB همراهش بزار دیگه :|

تو پلی استیشن 3 کسی نمیدونه USB همراهش بود یا نه ؟؟؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or