master.mhn
کاربر سایت
نه ! اخه آخر 2014 بتاش میاد ! :d تازه خود بازی رو هم نگفتن 2015 هم میاد !! گفتن معلوم نیست کی بیاد !! :d
بتا ربطی نداره
Titanfall+ Halo<Quantum Break2014=Titanfall+ Halo
خفن تر هم میشه؟
نه ! اخه آخر 2014 بتاش میاد ! :d تازه خود بازی رو هم نگفتن 2015 هم میاد !! گفتن معلوم نیست کی بیاد !! :d
Titanfall+ Halo<Quantum Break2014=Titanfall+ Halo
خفن تر هم میشه؟
یه سری از دوستان منو میشناسن و جدیدا هم شاید نشناسن:d
در هر حال من نه سونی نه مایکرو فنم فقط از بازی لذت میبرم اینجوری بگم که هم با هیلو هم گاد آو وار هم کیلزون هم فورزا هم .... خیلی حال میکنم
نسله قبلم کله کنسولا رو داشتم و راضی هم بودم چون واقعا از انحصاریهایه هیچ کدوم نمیشه گذشت
الان 2 تا مشکل دارم اول اینکه موندم اول کدوم و بگیرم؟ چون 99% بعدی میره برایه حد اقل چند ماه دیگه
دوم هم اینکه شنیدم بر خلافه نسله قبل چون این نسل سخت افزاره هر دو کنسول به pc نزدیک شده و ps4 اینطور که میگن تو سخت افزار قوی تر هست
مولتی ها با کیفیته بهتری براش پورت میشه؟!
الان میخوام اگر کسی اطلاعاتش مکفی هست و بدونه فن بازی میتونه جواب بده منو راهنمایی کنه
البته اگر هر کدوم زودتر هک بشن انتخاب خیلی راحت میشه ولی الان که هر دو اورجینال خور هستن یه کم سخته انتخاب
پیشا پیش ممنون
دقیقاً کدوم سایتا؟!! اون نقدایی که فعل اومده که وان جلوتره. بعدش هم فکر نکنم این تایپک مناسب برای این حرفا باشه
هیچ کس به طور قطع و یقین نمی تونه به این سوالت پاسخ بده سلیقه ایه، ولی با مقایسه هایی که اکثر سایت های گیم در بخش های مختلف هر دو دستگاه انجام دادن گویای اینه که PS4 یه سر و گردن از XBOX One بالاتره.
هیچ کس به طور قطع و یقین نمی تونه به این سوالت پاسخ بده سلیقه ایه، ولی با مقایسه هایی که اکثر سایت های گیم در بخش های مختلف هر دو دستگاه انجام دادن گویای اینه که PS4 یه سر و گردن از XBOX One بالاتره.
دوستان این لانچ می ارزه دانلود کنیم؟
راستی خبری از4 Gears نشد؟
سلام
چیزی از دست نمیدی دانلود نکن خبری هم از Gears 4 نبود
تو مگه خودت رو با ویکتوریا بود چی بود خفه نکرده بودی ؟!فعلا که مایکروسافت اول نسلی داره سنگ تموم میزاره، هنوز BTS مونده که من حس میکنم تبدیل میشه به بهترین و بزرگترین استودیو مایکروسافت![]()
Victoria جون (تو مگه خودت رو با ویکتوریا بود چی بود خفه نکرده بودی ؟!![]()
![]()
حالا مگه از بازی BTS چیزی معلوم بود !؟Victoria جون () که اصلا هیچی از بازیش معلوم نیست
ولی به نظر میاد فعلا BTS رو بورس باشه
![]()