همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

7تا تکنولوژی مایکروسافت که به وان نرسیدن :
[h=3]1. Gaming Glasses[/h][h=3]2. Whole-Room Gaming Device[/h][h=3]3. Tablet Control Scheme[/h][h=3]4. Wearable Tech[/h][h=3]5. Copyright Protection via Kinect[/h][h=3]6. The Magic Wand[/h][h=3]7. Wrist-Tracking[/h]برا توضیحشون به منبع مراجعه کنین :دی
Feature: Seven Microsoft technologies that didn't make it into Xbox One - Total Xbox.com

باشه قبولت دارم;)
میگم میدونی کپی رایت و تحریف چیه؟:دی
اصلا قابل مقایسه نیستن;)

حالا مگه از بازی BTS چیزی معلوم بود !؟ :-/ :دی
فقط یه اسلحه ی به قول افشین الکتروچیزکی داشت و به آدم حس یه عنوان قدیمی رو میداد :crying1:

در هر صورت حرف از استودیوئه ، نه بازیش :-" :دی
یه بازی مخفی کاری که شخصیت اولش چشمش رباتیک هست، بخشی از داستان تو یکی از کشورهای شرق آسیا اتفاق میفته و ... اینا رو تو همین تیزر چند ثانیه ای میشد دید :دی عنوان قدیمی؟ شما چی دیدین اصلا؟ :دی

یه بازی مخفی کاری که شخصیت اولش چشمش رباتیک هست، بخشی از داستان تو یکی از کشورهای شرق آسیا اتفاق میفته و ... اینا رو تو همین تیزر چند ثانیه ای میشد دید :دی عنوان قدیمی؟ شما چی دیدین اصلا؟ :دی
از ذکر نام عنوان هراسانیم :-s :دی

اگه چیزی ندیدم هم که میشه حرف خودم پس فرقی با ویکتوریا ندارن :-" :دی
کدوم شهره که وسطش رودخونست و لندن نیست؟
yahoo_7.gif
شهر خودم ، اهواز
yahoo_6.gif
:دی

آخرین ویرایش:
شاید احمقانه به نظر بیاد ولی از ویدئو هایی که من توی یوتوب دیدم کینکت با لهجه British عملاً 95 درصد اوقات کار می کنه در صورتی که برای لهجه آمریکایی این کمتره. زبان ایتالیایی رو هم که من دیدم خیلی خوب ساپورت می کنه.

از ذکر نام عنوان هراسانیم

S F ؟ :-/:-s
به نظر من یکی که آی پی ویکتوریا خفن تر از بلک تاسک هست :> یه بازی اکشن ادونچر تاریخی همراه با سکوبازی ;;)
الان این victoriaچه بازی داره میسازه؟؟؟؟؟
داره یه بازیی میسازه که کسی نمی دونه چی هست ;;):دی

کدوم شهره که وسطش رودخونست و لندن نیست؟:-/
اون تیزر که به نظر من توی شانگهای چین بود :دی
SC ـه که این lol
yahoo_4.gif
سم فیشر چشم رباتیک داره؟ دمش گرم :دی هر مخفی کاری که SC نیست، هر چند من خودم حس میکنم بازی فراتر از این حرفها باشه، یه چیزی تو مایه های Deus Ex :دی به هر حال از نقطه نظر شخصی این سبک خیلی با کلاسه (:دی)، امیدوارم بازی تو همین سبک باشه.

آخرین ویرایش:
میگم میدونی کپی رایت و تحریف چیه؟​
:biggrin1:
اصلا قابل مقایسه نیستن
;)
نه:p
پس چرا مقایسه میکنی؟:d

شهر خودم ، اهواز
:bighug::biggrin1:
خوشبحالتون ماله ما که خشک ـه خشک ـه:(
S F ؟
:-/:-s
منظورش Splintercell ـه:whistling:

سم فیشر چشم رباتیک داره؟ دمش گرم؟
biggrin1.gif
هر مخفی کاری که SC نمیشه، هر چند من خودم حس میکنم بازی فراتر از این حرفها باشه، یه چیزی تو مایه های Deus Ex
biggrin1.gif
با اینکه میخوره open world باشه ولی عمرا عمق داستانی Dex رو داشته باشه:dاحتمالا همون آمریکاییان که دارن از کشورشون دفاع میکنن لول

با اینکه میخوره open world باشه ولی عمرا عمق داستانی Dex رو داشته باشه:dاحتمالا همون آمریکاییان که دارن از کشورشون دفاع میکنن لول
حالا خودمونیم از یه تیزر که احتمالا تو چین اتفاق میفته کجا داستان بازی رو کشف کردی؟ :دی

اون تیزر که به نظر من توی شانگهای چین بود :دی
خدایی خودت حدس زدی !؟ :دی

این شانگهای واقعی ــه :دی

این هم بازیه :دی

خوشبحالتون ماله ما که خشک ـه خشک ـه
yahoo_2.gif
این هم داره خشک میشه :crying:
منظورش Splintercell ـه
whistling.gif
باز شروع کردی !؟ :دی

خدایی خودت حدس زدی !؟ :دی

این شانگهای واقعی ــه :دی

این هم بازیه :دی

این هم داره خشک میشه :crying:

باز شروع کردی !؟ :دی
نگرفتم چی شد ولی خب اون یارو سربازه قیافه ـش به شرقی ها میخوره، روی دیوار هم زبون چینی یا ژاپنی یه چیزهایی نوشته، حمله به چین تو بازی ها هم فعلا تو بورسه، خفن ترین شهر چین هم که شانگهای هست :دی کار 2 ثانیه بود lol :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or