همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اگه منظورت اون قدیمیاست,برا همین که دیگه تولید نمیشن :دی
همین جدید هاش هم گنده هستند میخوای لیست کنم ؟! یا عکس نشون بدم ! کلا امریکایی ها از چیزهای گنده خوششون میاد !
حالا این x1 در قبال ps4 گنده هست ولی خودش به تنهایی اونقدر بزرگ نیست که زوم کردند روش اتفاقا وقتی کنسول را کنار tv قرار دادید اونوقت میفهمید من دارم چی میگم همین بزرگ بودن x1 کنار tv بیشتر خودش را نشون میده و خودنمایی میکنه .

Gojira
وقتی خودت کنسول را گرفتی ایشالا :دی اونوقت میفهمی که سایزش چقدر دلرباست این سایز کنسول هم اصلا مهم نیست وقتی میزاری کنتر tv چرا باید مهم باشه ؟ مگر اینکه یکی کارش بغل کردن کنسول باشه اگرم نباشه اتفاقا این سایز بزرگ کنار tv بیشتر عظمت و زیبایش را نشون میده :دی

همین جدید هاش هم گنده هستند میخوای لیست کنم ؟! یا عکس نشون بدم ! کلا امریکایی ها از چیزهای گنده خوششون میاد !
حالا این x1 در قبال ps4 گنده هست ولی خودش به تنهایی اونقدر بزرگ نیست که زوم کردند روش اتفاقا وقتی کنسول را کنار tv قرار دادید اونوقت میفهمید من دارم چی میگم همین بزرگ بودن x1 کنار tv بیشتر خودش را نشون میده و خودنمایی میکنه .

Gojira
وقتی خودت کنسول را گرفتی ایشالا :دی اونوقت میفهمی که سایزش چقدر دلرباست این سایز کنسول هم اصلا مهم نیست وقتی میزاری کنتر tv چرا باید مهم باشه ؟ مگر اینکه یکی کارش بغل کردن کنسول باشه اگرم نباشه اتفاقا این سایز بزرگ کنار tv بیشتر عظمت و زیبایش را نشون میده :دی
اگه منظورت همونایی که Eury میگه :دی اونا ماسل کارن :دی فرق میکنه:دی
------------------------------
جالبه تو تویتر همه ی مایکروسافتیا به آدام و جک و... تبریک گفتن در حالی که اینا هیچکدومشون تویتر اصلی خودشون نیست :دی و فیکن,فقط این یوشیدا خودشه که کسی آدم حسابش نکرده :دی

فقط این یوشیدا خودشه که کسی آدم حسابش نکرده :دی
یعنی لَری رو داخل کس حساب نمیکنی !؟ :-/ :دی
yosp@ زده بود دیگه :دی
یوشیدا هم جواب داده بود هر چند میدونم ناراحت بود که نمیتونه با یِس و نو جواب بده :دی
اینی که گفتی کیه؟
biggrin1.gif
(@yosp رو میگم نه لری
biggrin1.gif
)
یوشیداس :دی

آخرین ویرایش:
یعنی لَری رو داخل کس حساب نمیکنی !؟ :-/ :دی
yosp@ زده بود دیگه :دی
یوشیدا هم جواب داده بود هر چند میدونم ناراحت بود که نمیتونه با یِس و نو جواب بده :دی
اینی که گفتی کیه؟:دی(@yosp رو میگم نه لری :دی)
آره یوشیدا جواب داده ولی فیل مثل اینکه ناراحت شده بود جواب نگرفته بود :دی که یوشیدا اومد گفت اینا فیکن :دی
یوشیداس
عجب,تا به حال جلو اسمشو نخونده بودم :دی
از بس ژاپنی مینویسه سریع از روش رد میشم :دی

آخرین ویرایش:
میگم این XONE عجب بازیهایی داره!:دی
مخصوصا اون RYSE خیلی خفنه
توی نمایشگاه E3 بازی های xBOX ONE بازی هایPS4‌رو میخورد:دی

- - -ویرایش - - -

میگم این XONE عجب بازیهایی داره!:دی
مخصوصا اون RYSE خیلی خفنه
توی نمایشگاه E3 بازی های xBOX ONE بازی هایPS4‌رو میخورد:دی

دکمه ی xbox guide لمسی شده ؟

وزن کنسول چند کیلو هست ؟
نه لمسي نيست
اونم گفتم ففط بايد اشاره بشه منظورم اين بود اينقدر كنسول سريع كه با يك فشار دكمه Xbox guide مياد تو منو:d

- - -ویرایش - - -

خیلی نامردی!!! الان این عکسها رو گذاشتی که دل ما رو بسوزونی :d
ولی دمت گرم خیلی خفن بود از راه دور هم حال کردم دیدمشون
فقط این فروشگاه تو کدوم شهر هست؟ تو تهران که نیست؟ :d
بهرام جان کنترلرش براق نیست؟
یا این انالوگ ها یه خورده زشت نیست؟
یه مقدار هم از ابهت خود کنسول بگو چون خیلی بزرگتر از ps4 هستش.فکر کنم از ps3 fat هم بزرگتر باشه؟
:d
نه تهران نيست تو لوس آنجلسه:d
براق نيست
عكسش هست ديگه ولي به نظرم زشت نبود
از fat كه بزرگتره ولي خوب اينقدر هم ديگه بزرگ نيست كه تو ذوق بزنه:d

اگه بازی های X1 بتونن نقدهای مثبتی کسب کنن یه جو مثبت واسه مایکروسافت ایجاد میشه و کلا به نفعش تموم میشه :دی اگر هم نتونن که همون جو نه چندان جالب ادامه پیدا میکنه :دی خوبه با Ryse شروع نمیشه، این دو تایی که شروع میشه پتانسیل بالایی واسه 80+ شدن دارن، ایشالا با مخ نخورن زمین :دی البته نقدهایی که بابک گفت سه شنبه ساعت 8:30 صبح به وقت ما منتشر میشن. نقدهای Ryse هم روز عرضه کنسول منتشر میشه که نشون میده فاتحه مع الصلوات، خدا رحمتش کنه بازی خوبی بود! :دی

باز خوبه با Ryse شروع نمیشه ! [2] :d

یه نگاهی به سابقه ها بندازیم . . .
Dead Rising 2 تونست متای 80 رو بیاره و Off The Record که دقیقا همونو کپی کردن 72 شده ! :d
اگر الکی گیر ندن DR 3 می تونه متا بالای 80 بشه ! :d

Crimson Dragon این یکی سابقه ی درخشانی داره ! کارگردان کاربلدی هم پشتش هست !
امید میشه به بالای 80 داشت !

Ryse ، کلا کرایتک امسال داغون شده ! Crysis 3 بازی خودشون ، توی سبک اصلیشون 76 شد . . . وای به حال Ryse ! اما حد اقل گرافیک خوفی داره ! :d

Zoo Tycoon : شماره ای قبلی و اصلی یعنی 1 و 2 به ترتیب 68 و 72 بودن ! :| این یکی که ریبوت هستش و دست یه سازنده ی دیگه با کلی تغییر . . . ببینیم چی کار میکنه . هر چند فن های زیادی داره !

Forza 5 : سابقه خوبه ولی این کمبود ها کار رو خراب کرده !

آخرین ویرایش:
امیدوارم حداقل یه متای بالای 85 داشته باشه :دی فعلا که ما دستمون به کنسول نمیرسه دلمون رو با متا ها خوش کنیم :)):دی
انقدر جو منفی ندید خداییش:d
فورزا غیر ممکنه که زیر 90 باشه. مطمئن باشید انقدر چیزهای خارقالعاده بش اضافه کردن که منتقدا 200 تا ماشینو یادشون میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or