همین جدید هاش هم گنده هستند میخوای لیست کنم ؟! یا عکس نشون بدم ! کلا امریکایی ها از چیزهای گنده خوششون میاد !اگه منظورت اون قدیمیاست,برا همین که دیگه تولید نمیشن![]()
اگه منظورت همونایی که Eury میگههمین جدید هاش هم گنده هستند میخوای لیست کنم ؟! یا عکس نشون بدم ! کلا امریکایی ها از چیزهای گنده خوششون میاد !
حالا این x1 در قبال ps4 گنده هست ولی خودش به تنهایی اونقدر بزرگ نیست که زوم کردند روش اتفاقا وقتی کنسول را کنار tv قرار دادید اونوقت میفهمید من دارم چی میگم همین بزرگ بودن x1 کنار tv بیشتر خودش را نشون میده و خودنمایی میکنه .
Gojira
وقتی خودت کنسول را گرفتی ایشالااونوقت میفهمی که سایزش چقدر دلرباست این سایز کنسول هم اصلا مهم نیست وقتی میزاری کنتر tv چرا باید مهم باشه ؟ مگر اینکه یکی کارش بغل کردن کنسول باشه اگرم نباشه اتفاقا این سایز بزرگ کنار tv بیشتر عظمت و زیبایش را نشون میده
![]()
یعنی لَری رو داخل کس حساب نمیکنی !؟فقط این یوشیدا خودشه که کسی آدم حسابش نکرده![]()
یوشیداساینی که گفتی کیه؟(@yosp رو میگم نه لری
)![]()
اینی که گفتی کیه؟یعنی لَری رو داخل کس حساب نمیکنی !؟![]()
yosp@ زده بود دیگه
یوشیدا هم جواب داده بود هر چند میدونم ناراحت بود که نمیتونه با یِس و نو جواب بده![]()
عجب,تا به حال جلو اسمشو نخونده بودمیوشیداس
نه لمسي نيستدکمه ی xbox guide لمسی شده ؟
وزن کنسول چند کیلو هست ؟
:dخیلی نامردی!!! الان این عکسها رو گذاشتی که دل ما رو بسوزونی :d
ولی دمت گرم خیلی خفن بود از راه دور هم حال کردم دیدمشون
فقط این فروشگاه تو کدوم شهر هست؟ تو تهران که نیست؟ :d
بهرام جان کنترلرش براق نیست؟
یا این انالوگ ها یه خورده زشت نیست؟
یه مقدار هم از ابهت خود کنسول بگو چون خیلی بزرگتر از ps4 هستش.فکر کنم از ps3 fat هم بزرگتر باشه؟
انقدر جو منفی ندید خداییش:dامیدوارم حداقل یه متای بالای 85 داشته باشهفعلا که ما دستمون به کنسول نمیرسه دلمون رو با متا ها خوش کنیم
![]()