XboxLiveVirus
کاربر سایت
یکی که هست ولی همچنان برای مولتی بازی کردن و استفاده از امکانات لایو گلد لازم داره.لایو Xone و X360 یکی هست پس باید جفتش مجانی باشه.
مگه یکی نیست؟
اگه واقعا داغ نکنه و بی صدا باشه سایزش خیلی مشکلی ندارهبعدش اینا از گندی که سال 2005 زدن حسابی ترسیدن، دیگه نخواستن یه وقت اونجوری بشه
ولی من هر جا خوندم گفتن اصلا کنسول صدا نمیده، برعکس X360 سری های اول که صدای تراکتور میدادن
![]()
جوری حرف میزنی عین لبتاپ همیشه قراره باهات باشه ..:d
قسمت شد منم امشب(روز لانچ :dPS4) برم فروشگاه ماكروسافت و XBOX ONE از نزديك تجربه كنم.
تو أستور ماكروسافت ميتونستي Forza 5 و Killer Instinct بازي كني و منم جفتشونو بازي كردم
در مورد Forza كه چيزي نميگم چون واقعا عالي بود و اون 5 دقيقه اي كه بازي كردم خيلي خوب.اون موتور هاي داخله دسته هم خيلي باحال بودن و يك حس خوبي داشت وقتي تصادف ميكردي:d
اما killer instinct روي درجه سختي medium بازي كردم و به نظرم كمبو زدن تو بازي خيلي ساده بود با اين كه دفع اولي بود كه بازي ميكردم ولي به راحتي ميشد كمبو زد :d
طراحي دسته هم عالي بود و يك حس خوبي داره وقتي تو دستت ميگيري:d
جاي بإطري هم خيلي خوب شده و فضاي بيشتري رو به انگشت ها ميده
خلاصه اين كه تجربه عالي بود:d ملت براي PS4 هايپ بودن من براي Xbox one هايپ شدم.:d
اينم چند تا عكس:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نه امکامش نیستولی کاش میشد با دوستانمون در X360 هم در یک پارتی چت حضور داشتیممن اکثر دوستام تا چند ماه دیگه Xone نمیخرن.احتمالش هست به نظرتون با یه ابدیت اضافه بشه این قابلیت؟تنها اعلام شده میشه به همدیگر پیام داد فقط
بهرام ، داداش تو هنوز بیداری؟:d
تو گیمزکام چیو معرفی کردن؟Gamescom هم گفتن مراسم نداریم ولی بازی معرفی کردن!
اینجور که معلومهدکمه ی xbox guide لمسی شده ؟
پاشید جمعش کنید بابامن هم اولین دستگاهی که خریدم لانچ ریفرش شده بودمی فهمم چی میگین، ولی بازم دلیل نمی شه کنسول اینقدر بزرگ باشه
![]()
خیلی نامردی!!! الان این عکسها رو گذاشتی که دل ما رو بسوزونی :dقسمت شد منم امشب(روز لانچ :dPS4) برم فروشگاه ماكروسافت و XBOX ONE از نزديك تجربه كنم.
تو أستور ماكروسافت ميتونستي Forza 5 و Killer Instinct بازي كني و منم جفتشونو بازي كردم
در مورد Forza كه چيزي نميگم چون واقعا عالي بود و اون 5 دقيقه اي كه بازي كردم خيلي خوب.اون موتور هاي داخله دسته هم خيلي باحال بودن و يك حس خوبي داشت وقتي تصادف ميكردي:d
اما killer instinct روي درجه سختي medium بازي كردم و به نظرم كمبو زدن تو بازي خيلي ساده بود با اين كه دفع اولي بود كه بازي ميكردم ولي به راحتي ميشد كمبو زد :d
طراحي دسته هم عالي بود و يك حس خوبي داره وقتي تو دستت ميگيري:d
جاي بإطري هم خيلي خوب شده و فضاي بيشتري رو به انگشت ها ميده
خلاصه اين كه تجربه عالي بود:d ملت براي PS4 هايپ بودن من براي Xbox one هايپ شدم.:d
اينم چند تا عكس:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
از ابتدای تاریخ!!!:dاز کی تا حالا بزرگ بودن چیزی نکته ضعف هست ؟!
اگه منظورت اون قدیمیاست,برا همین که دیگه تولید نمیشنپس اونوقت کلا باید ماشین های امریکایی نکته ضعف حساب بشن که همشون گنده هستند ؟!
این روحیه همه جا هست به جز اینجاامروز مایکروسافت چند تا کار قشنگ کرد! (روحیه جوانمردی:d)
به جاش کابل لن نمیخورهمک بوک هِی داره کوچیک تر می شه
پاشید جمعش کنید بابااونوقدر بدم میاد از این سوسول بازی ها و بعد اینکه یه همچین چزهایی را نکته ضعف نامید ! از کی تا حالا بزرگ بودن چیزی نکته ضعف هست ؟! این یه فنبازی هست که از طرف سونی فنها راه افتاده تا دیروز که ps3 تو لانچ یه همچین هیکلی داشت چرا نکته ضعف نامیده نمیشد ؟! مگه ما میخوایم کنسول را هی بغل کنیم ببریم با خودمون اینو رو اونور ؟!
از نظر شخص بنده (که میخواید این را به حساب فنبازیم بزارید راحت باشید !) من با چیزهای گنده بیشتر حال میکنم تا با چیزهای کوچیک ؟! پس اونوقت کلا باید ماشین های امریکایی نکته ضعف حساب بشن که همشون گنده هستند ؟!
والا تو سلیقه شخصیه من کنسول x1 شیک تر و با ابهت تر از ps4 هست و من چیز خیلی کوچلو را دوست ندارم همون اویل هم که ps2 من تهیه کرده بودم با مدلهای اولیش خیلی بیشتر حال میکردم به خاطر همون بزرگ بودنش ! شما کنسول را میخری و میزاری جلوی tv یا زیرش و از نظر بنده هرچقدر بزرگتر باشه اونهمه بیشتر خودنمایی میکنه . البته x1 هم اونقدر بزرگ نیست که اینجوری دارند بزرگش میکنند این ps4 هست که خیلی کوچیک هست !
از ابتدای تاریخ!!!:d