همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

با هایپ صفر مراسم دیدن یکی از مزایای Xone فن بودنه:d
مخصوصا" E3 که گفتن 15 تا بازی معرفی شه ( قرار بود 9 تا ایندی بشه 5 تا کینکتی با یه میرور اج!:d) چه لذتی بردیم!
Gamescom هم گفتن مراسم نداریم ولی بازی معرفی کردن!

12 سال پیش، میدنایت لانچ Xbox :دی

69766756739735214660.jpg

هفته دیگه مردم باید بترکونن :دی

بالاخره سیستم تو چند ثانیه بوت میشه؟:d تا الان از 3 ثانیه تا 15 ثانیه رو شنیدم:d

اون ویدئویی که من دیدم 15 ثانیه بود، اولش 4-5 ثانیه میجور می گه Xbox One، 4-5 ثانیه طول می کشه که Command پردازش شه، تقریبا 5 ثانیه بوت شدنش طول کشید :دی ولی هرچی بود به شدت سریع بود :دی

اون ویدئویی که من دیدم 15 ثانیه بود، اولش 4-5 ثانیه میجور می گه Xbox One، 4-5 ثانیه طول می کشه که Command پردازش شه، تقریبا 5 ثانیه بوت شدنش طول کشید :دی ولی هرچی بود به شدت سریع بود :دی

به جز فرمان روشن شدن کنسول، سایر فرامین صوتی در چه مدت زمانی انجام میشه؟

کاش اون مردک با کنترلر هم روشن میکرد ببینیم:|(با اون گیمر پیکچر جلفش:d)

به جز فرمان روشن شدن کنسول، سایر فرامین صوتی در چه مدت زمانی انجام میشه؟

ویدئوی خاصی فکر نکنم نشون داده باشن ولی تو گیمپلی های DR3 که گیمسپات گذاشته بود Motion Tracking خیلی سرعتش بالا بود، همش هم در حال حرف زدن بودن ولی کینکت اصلا اشتباه نگرفت همه کارو درست انجام می داد.

کاش اون مردک با کنترلر هم روشن میکرد ببینیم:|

حالا عرضه شه مردم تو یوتیوب آپ می کنن دیگه :دی

(با اون گیمر پیکچر جلفش
yahoo_4.gif
)

16829773638922205419.jpg

82296861563186700935.jpg

آخرین ویرایش:
آقا من خداییش نمی خوام انتقاد کنم، ولی این عکس رو ببینین :

81221950006055659842.jpg

یعنی طراح ها چه فکری با خودشون می کردن که همچین آبورشن به این بزرگی رو ساختن؟ یک کیلو Meth زدن؟ دو کیلو؟

Gojira@

تا اونجایی که من شنیدم علتش این بوده خواستن کاملا ساکت باشه و هیچ مشکلی از بابت داغ کردن و ... به وجود نیاد.ضمنا کنسول بزرگ یا کوچیک بودنش مهم نیست چون کنسول که لپ تاپ نیست آدم بخواد همه جا باهاش باشه.بخصوص که سیاست مایکروسافت در کنسول جدیدش یه دستگاه ALL in ONE برای نشیمنگاه منزل تمامی افراد جهان بوده در کنار TV :)

یعنی طراح ها چه فکری با خودشون می کردن که همچین آبورشن به این بزرگی رو ساختن؟ یک کیلو Meth زدن؟ دو کیلو؟
اگه واقعا داغ نکنه و بی صدا باشه سایزش خیلی مشکلی نداره :دی بعدش اینا از گندی که سال 2005 زدن حسابی ترسیدن، دیگه نخواستن یه وقت اونجوری بشه :دی ولی من هر جا خوندم گفتن اصلا کنسول صدا نمیده، برعکس X360 سری های اول که صدای تراکتور میدادن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or