D.of.persia
کاربر سایت
عکساتو فقط من نمیبینم؟:dقسمت شد منم امشب(روز لانچ :dPS4) برم فروشگاه ماكروسافت و XBOX ONE از نزديك تجربه كنم.
تو أستور ماكروسافت ميتونستي Forza 5 و Killer Instinct بازي كني و منم جفتشونو بازي كردم
در مورد Forza كه چيزي نميگم چون واقعا عالي بود و اون 5 دقيقه اي كه بازي كردم خيلي خوب.اون موتور هاي داخله دسته هم خيلي باحال بودن و يك حس خوبي داشت وقتي تصادف ميكردي:d
اما killer instinct روي درجه سختي medium بازي كردم و به نظرم كمبو زدن تو بازي خيلي ساده بود با اين كه دفع اولي بود كه بازي ميكردم ولي به راحتي ميشد كمبو زد :d
طراحي دسته هم عالي بود و يك حس خوبي داره وقتي تو دستت ميگيري:d
جاي بإطري هم خيلي خوب شده و فضاي بيشتري رو به انگشت ها ميده
خلاصه اين كه تجربه عالي بود:d ملت براي PS4 هايپ بودن من براي Xbox one هايپ شدم.:d
اينم چند تا عكس:
الان میبینی:dعکساتو فقط من نمیبینم؟:d
گوشتو میچسبوندی ببینی چقدر صدا داره!:d
بهرام ryseبازی نکردی تا حالا؟:d
نه بازی نکردمبهرام ryseبازی نکردی تا حالا؟:d
نداشت ryse کلا دو تا بازی داشت.:dآره بهرام راست میگه من جای تو بودم Ryse رو بازی میکردم و یه مقاله در موردش مینوشتم تو اینترنت مثل بمب صدا میکرد:d
نه بازی نکردم.البته ryse هم نداشت.:d
- - -ویرایش - - -
نداشت ryse کلا دو تا بازی داشت.:d
که جفتشو بازی کردم.اون طرفی هم که اونجا بود کلا رو forza گیر داده بود ولی خوب من killer instinct هم بازی کردم
اینم اضافه کنم سرعت کنسول هم خیلی زیاد بود کلا دکمه xbox guide بهش اشاره میشد میرفتی تو منو:d
نه دیگه.بقیه هم میخواستن بازی کنن.کلا من ندیدم کسی با کینکت کار کنهسرعت کینکت و دستورات صوتیش چطور بود؟تست زدی اصلا؟
دو هفته گلد رایگان دارهکسی خبر نداره آیا ماه اول استفاده از خدمات آنلاین XBL برای XO رایگان هست یا نه؟واسه X360 که یک ماه رایگان بود