همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یعنی طراح ها چه فکری با خودشون می کردن که همچین آبورشن به این بزرگی رو ساختن؟ یک کیلو Meth زدن؟ دو کیلو؟
جوری حرف میزنی عین لبتاپ همیشه قراره باهات باشه ..:d

قسمت شد منم امشب(روز لانچ :dPS4) برم فروشگاه ماكروسافت و XBOX ONE از نزديك تجربه كنم.
تو أستور ماكروسافت ميتونستي Forza 5 و Killer Instinct بازي كني و منم جفتشونو بازي كردم
در مورد Forza كه چيزي نميگم چون واقعا عالي بود و اون 5 دقيقه اي كه بازي كردم خيلي خوب.اون موتور هاي داخله دسته هم خيلي باحال بودن و يك حس خوبي داشت وقتي تصادف ميكردي:d
اما killer instinct روي درجه سختي medium بازي كردم و به نظرم كمبو زدن تو بازي خيلي ساده بود با اين كه دفع اولي بود كه بازي ميكردم ولي به راحتي ميشد كمبو زد :d
طراحي دسته هم عالي بود و يك حس خوبي داره وقتي تو دستت ميگيري:d
جاي بإطري هم خيلي خوب شده و فضاي بيشتري رو به انگشت ها ميده
خلاصه اين كه تجربه عالي بود:d ملت براي PS4 هايپ بودن من براي Xbox one هايپ شدم.:d
اينم چند تا عكس:
74087975193294817272.jpg
64897146488010342245.jpg
54285986860528937004.jpg
92117084333721652742.jpg
55302256378741008437.jpg
51387982326317490844.jpg
47870033271423004839.jpg
82763637688657841879.jpg

قسمت شد منم امشب(روز لانچ :dPS4) برم فروشگاه ماكروسافت و XBOX ONE از نزديك تجربه كنم.
تو أستور ماكروسافت ميتونستي Forza 5 و Killer Instinct بازي كني و منم جفتشونو بازي كردم
در مورد Forza كه چيزي نميگم چون واقعا عالي بود و اون 5 دقيقه اي كه بازي كردم خيلي خوب.اون موتور هاي داخله دسته هم خيلي باحال بودن و يك حس خوبي داشت وقتي تصادف ميكردي:d
اما killer instinct روي درجه سختي medium بازي كردم و به نظرم كمبو زدن تو بازي خيلي ساده بود با اين كه دفع اولي بود كه بازي ميكردم ولي به راحتي ميشد كمبو زد :d
طراحي دسته هم عالي بود و يك حس خوبي داره وقتي تو دستت ميگيري:d
جاي بإطري هم خيلي خوب شده و فضاي بيشتري رو به انگشت ها ميده
خلاصه اين كه تجربه عالي بود:d ملت براي PS4 هايپ بودن من براي Xbox one هايپ شدم.:d
اينم چند تا عكس:
عکساتو فقط من نمیبینم؟:d
گوشتو میچسبوندی ببینی چقدر صدا داره!:d

بهرام ryseبازی نکردی تا حالا؟:d
نه بازی نکردم:(.البته ryse هم نداشت.:d

- - -ویرایش - - -

آره بهرام راست میگه من جای تو بودم Ryse رو بازی میکردم و یه مقاله در موردش مینوشتم تو اینترنت مثل بمب صدا میکرد:d
نداشت ryse کلا دو تا بازی داشت.:d
که جفتشو بازی کردم.اون طرفی هم که اونجا بود کلا رو forza گیر داده بود ولی خوب من killer instinct هم بازی کردم:>
اینم اضافه کنم سرعت کنسول هم خیلی زیاد بود کلا دکمه xbox guide بهش اشاره میشد میرفتی تو منو:d

نه بازی نکردم:(.البته ryse هم نداشت.:d

- - -ویرایش - - -

نداشت ryse کلا دو تا بازی داشت.:d
که جفتشو بازی کردم.اون طرفی هم که اونجا بود کلا رو forza گیر داده بود ولی خوب من killer instinct هم بازی کردم:>
اینم اضافه کنم سرعت کنسول هم خیلی زیاد بود کلا دکمه xbox guide بهش اشاره میشد میرفتی تو منو:d

سرعت کینکت و دستورات صوتیش چطور بود؟تست زدی اصلا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or