همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

این کاربرهای Neogaf با اینکه خیلی فن بازی در میارن ولی انصافا خیلی بامزه هستن :)) تیتر تاپیک رسمی لانچ Xbox One رو ببینید :))
Xbox One Launch Thread | Jump In! The Resolution is Fine

- - -ویرایش - - -

Yukio Futatsugi که بازی Crimson Dragon رو واسه Xbox One ساخته، گفته که اگه مایکروسافت اجازه بده میخواد یه شماره جدید از بازی Phantom Dust بسازه. من اصلا این بازی رو نمی دونم چیه (:دی) ولی امتیازاتش رو که نگاه کردم بازی خیلی خوبی به نظر میاد، حالا همه اینا به کنار، وقتی یکی میاد ابراز علاقه میکنه واسه ساختن یه بازی انحصاری، واقعا مایکروسافت باید احمق باشه که درخواستش رو قبول نکنه :دی کلا این Yukio Futatsugi رابطه ـش با مایکروسافت خیلی عالی بوده از 10 سال پیش تا حالا، به نظرم نباید به راحتی از دستش بدن.

- - -ویرایش - - -

اوه بخش اصلی ماجرا رو یادم رفته بود :دی Futatsugi چند وقت پیش گفته بود اگه Crimson Dragon بازی موفقی بشه میخواد یه دنباله واسه Panzer Dragoon بسازه، همین طور شماره های کلاسیک سری رو به صورت HD عرضه کنه. فقط کافیه یه نگاه به امتیازات شماره های قبلی Panzer Dragoon بندازید تا متوجه بشید مایکروسافت میتونه به راحتی یه IP خفن رو به دست بیاره، حداقل تو ژاپن فروش بازی تضمین شده هست :دی تنها نسخه ای از بازی که واسه XBOX عرضه شده امتیازاتش اینه، خیلی هم معروفه کلا :دی
http://www.gamerankings.com/xbox/537421-panzer-dragoon-orta/index.html
امیدوارم Crimson Dragon بتونه امتیازات خوبی بگیره تا هم این بابا به آرزوهاش برسه، هم به بازی های خوب :دی

Yukio.jpg

در کل خیلی کم پیش میاد یه ژاپنی اینجوری طرفدار مایکروسافت باشه، باید قدرش رو بدونن :دی

Yukio Futatsugi که بازی Crimson Dragon رو واسه Xbox One ساخته، گفته که اگه مایکروسافت اجازه بده میخواد یه شماره جدید از بازی Phantom Dust بسازه.

یکی از بهترین خبر های امسال برای من ! :bighug::d

سازنده ی بازی Yukio Futatsugi سال 1995 رو Panzer Dragoon ساخته 90.92% GameRanking رو اورد اخرین شماره از سری هم کهPanzer Dragoon Orta بوده که انحصار Xbox Original اون هم GameRanking %90.4 و Metacritic 90 رو آورده !
با اینکه تا حالا هیچکدوم رو بازی نکردم ولی فوق العاده عمل کرده ! چه طوری یه بازی شوتر ریلی این طوری نمره آورده ؟! :d
امیدوارم بازی بعدی Yukio Futatsugi چیزی نباشه جز Phantom Dust 2 . :bighug:

http://forum.bazicenter.com/thread78316/#post2916476

کاش یه چیز دیگه می خواستم ! :d

Unlike anythings else on Xbox ! " -OXM "

زمان آمدن نقد لانچ های XBOX One

دوشنبه ساعت 17:30 نقد بازی های زیر منتشر میشند:

• Dead Rising 3
  • Killer Instinct
  • LocoCycle
  • Crimson Dragon
  • Powerstar Golf
  • Zoo Tycoon
چهارشنبه ساعت 17:30 نقد بازی Forza Motorsport 5 و پنج شنبه ساعت 14:30 نقد بازی Ryse: Son of Rome
خود کنسول هم که در پست های قبلی بچه ها گفتند به زمان خودمون ساعت 8:30 صبح روز چهارشنبه.

کسی خبر نداره که آیا این کارتهای گلد که واسه X360 میخریم واسه XO هم قابل استفاده هست؟یعنی گلد کارتشون یکی هستش؟مشترکه؟آخه میخوام یه گلد یک ساله بگیرم گفتم یهو نره پاچم:d

کسی خبر نداره که آیا این کارتهای گلد که واسه X360 میخریم واسه XO هم قابل استفاده هست؟یعنی گلد کارتشون یکی هستش؟مشترکه؟آخه میخوام یه گلد یک ساله بگیرم گفتم یهو نره پاچم:d

اوایل تایید کردن که اکانت های Xbox روی 360 به One انتقال پیدا میکنه ( هم گیمراسکور هم مایکروسافت پوینت قدیم یا واحد پول امروزی و هم اکانت گلد )
حالا شما حتی اگه اکانت یک ساله بگیری و رو 360 هم نزنی باز وقتی One رو خریدی میتونی رو اون بزنی , فرقی نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or