همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

همه اومدن پیش بینی کردن منم یک پیش بینی میکنم.:d.
forza 5 =بین 87 تا 91(البته من خودم دلیلی نمیبینم نمرش کم بشه ممکنه به تعداد ماشین ها گیر بدن یا تعداد پیست ها)
Ryse = بین 69 تا 72
Dead Rising 3 = بین 79 تا 83
Killer Instinct= یا خیلی بد میشه متاش در حده 63 یا خیلی خوب میشه مثلا 83
:d

اکثرمون به خاطر نظر اون منتقد که به Ryse و گیم پلی اون بدجور تاخته بود نمره کمی رو پیش بینی کردیم ولی آخ که چی بشه اگه اکثر سایتها نمره های خوبی به ryse بدن8-> یعنی متاش خوب بشه من سریعا میخرمش:d انصافا حیفه بازی با این گرافیک محشر گیم پلی خوبی نداشته باشه که امیدواریم نظرات دیگر منتقدان اینگونه نباشه

- - -ویرایش - - -

بچه بنظرتون باز نور پردازی تو XO بهتر از آب درمیاید راستی من یکی از گیم های لانچم watch dogهست کسی میدونه چه تفاوتی با PS4 داره؟:-/

WD که اصلا واسه لانچ نمیاد تاخیر خورده دوست عزیز

اینکه بشینن و کلا بیس بازی رو از اول واسه کنسول نسل بعد برنامه نویسی و طراحی کردن بهش کم کاری نمی گن!! شاید اطراف شما اسمش کم کاریه ولی اینجا ما بهش می گیم ساخت یه بیس فوق العاده برای ادامه نسل جدید! قطعا هم 2سال دیگه نتیجه این زیر ساخت رو خواهیم دید
bookmark this

اونطوری که میدونید این روزا سرعت ساخت بازی ها خیلی سریع تر از قبل و به راحتی هست . پس می تونست بهتر باشه و شاید طرفای شما از این چیزا خبری ندارن و بعدشم مجبور نبودن لانچ تایتل کنن بازی رو.:)

هفته ی اخیر فیل اسپنسر یه بازدید داشته از استدیو های Press Play ، Rare Ltd. ، Lift London و SOHO !

یه چیز هایی درباره ساخت انحصاری برای PC توسط First Party ها گفته بود . . . طبق گفته ی خودش Lift داره یه بازی برای PC میسازه !!

اینم سایتشون که هیچی نداره ! :d Lift London. We make awesome video games for mobiles and tablets.</

Rare هم همه می دونیم داره روی یه بازی دیگه هم به جز KSR کار می کنه ! :d

منبع : twitter.com/XboxP3

آخرین ویرایش:
بین این همه هایپ و استرس یه آف تاپیک بذارم بچه ها استراحت کنن :d

70110551538530091793.jpg

احتمالا جانشین بالمر خیلی سوپرایز کننده خواهد بود

KAZ :smile:

آیا این همون سوپرایز هست؟ :|

xclipboard01gdgd-narenji-20131107.jpg.pagespeed.ic.EtGhnPJsYg.jpg

Kevin Turner

آخرین ویرایش:
اونطوری که میدونید این روزا سرعت ساخت بازی ها خیلی سریع تر از قبل و به راحتی هست . پس می تونست بهتر باشه و شاید طرفای شما از این چیزا خبری ندارن و بعدشم مجبور نبودن لانچ تایتل کنن بازی رو.:)

کدوم روزها؟ 6 ماه طول میکشه یه ماشین بسازن
Speaking with OXM, creative director Dan Greenawalt said, “We’re not keeping anything back. I think people misunderstand the way these things work. It takes us six months to build a car, so when I say there’s a ten-car pack launching day one – they’re not done. We’re not done with them yet

شماها دیگه خیلی خوشبین یعنی اگه متا فورتزابالا85بشه 3ماه امضا جاستین بیبر.و اواتار ده نمکی میذارم:دی
پیش بینی من
78 Forza5
50 Ryse
65 Dead Rising

اکثرمون به خاطر نظر اون منتقد که به Ryse و گیم پلی اون بدجور تاخته بود نمره کمی رو پیش بینی کردیم ولی آخ که چی بشه اگه اکثر سایتها نمره های خوبی به ryse بدن8-> یعنی متاش خوب بشه من سریعا میخرمش:d انصافا حیفه بازی با این گرافیک محشر گیم پلی خوبی نداشته باشه که امیدواریم نظرات دیگر منتقدان اینگونه نباشه

- - -ویرایش - - -

WD که اصلا واسه لانچ نمیاد تاخیر خورده دوست عزیز

میدونستم جیگرررررررررررررررررررررررررررررررررررر ولی شما توجیه نشدی مگه:)) تا وقتی کنسول هک نشهههههههههه واسه ما ایرانیا با لانچ فرقی نداره:d

- - -ویرایش - - -

بین این همه هایپ و استرس یه آف تاپیک بذارم بچه ها استراحت کنن :d

70110551538530091793.jpg

احتمالا جانشین بالمر خیلی سوپرایز کننده خواهد بود

KAZ :smile:

آیا این همون سوپرایز هست؟ :|

xclipboard01gdgd-narenji-20131107.jpg.pagespeed.ic.EtGhnPJsYg.jpg

Kevin Turner

بابا این خیلیییییییییی بهتر آلوپ هست هی میگن آلوپ شرکت مرده رو تحویل گرفت خو عزیزم من چی کارش کرد به خاکستر تبدیلش کرد با عکسه از سری بعدی لومیا که دیدیم دیگه آرم nokia حذف شده بود(البته تایید که نشده ولی...)

شماها دیگه خیلی خوشبین یعنی اگه متا فورتزابالا85بشه 3ماه امضا جاستین بیبر.و اواتار ده نمکی میذارم:دی
پیش بینی من
78 Forza5
50 Ryse
65 Dead Rising
آقا اینو سریع بوکمارک کنید، چه حالی میده آواتار و امضا از اینایی که گفتی بزاری :دی اگر هم نزاشتی به جاش 1 ماه بن میشی، قبوله؟ :دی

آقا اینو سریع بوکمارک کنید، چه حالی میده آواتار و امضا از اینایی که گفتی بزاری :دی اگر هم نزاشتی به جاش 1 ماه بن میشی، قبوله؟ :دی
قبول اقا اگه نذاشتم بن داِیم کنین:دی من عاشق این سریم اگه زیر90بشه خیلی ناراحت میشم ولی واقعیت بالا80بشه تعجب میکنم بالا85شاخ درمیارم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or