همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

پیش بینی من!
Ryse 55-65
KillerInstinct 84-91
Fighter within 75-79
Zumba 35-45
DeadRising 75-85

قبول اقا اگه نذاشتم بن داِیم کنین
:biggrin1:
من عاشق این سریم اگه زیر90بشه خیلی ناراحت میشم ولی واقعیت بالا80بشه تعجب میکنم بالا85شاخ درمیارم
:)>-

اینکه بشینن و کلا بیس بازی رو از اول واسه کنسول نسل بعد برنامه نویسی و طراحی کردن بهش کم کاری نمی گن!! شاید اطراف شما اسمش کم کاریه ولی اینجا ما بهش می گیم ساخت یه بیس فوق العاده برای ادامه نسل جدید! قطعا هم 2سال دیگه نتیجه این زیر ساخت رو خواهیم دید
bookmark this

بلی ولی میتونستن بازی رو لانچ عرضه نکن :) کسی برا لانچ منتظر عرضه فوتزا5 نبود.
نسل قبل میگفتن محدودیت سخت افزار ولی الان که نسل بعد و خودشون هم نظر دادن درباره سخت افزار پس از نظر سخت افزاری نباید براشون مشکلی باشه.من حاضرم یک سال صبر کنم ولی یه بازی کاملتر بگیرم :دی
-------------
^^
نمیدونم چرا اینقدر به گیم پلی رایز گیر میدین :دی من که مشکلی باهاش ندارم :دی
اول یارو رو میزنی بعد که جونش کم شد,executeش میکنی :دی مثل همه ی h&sها :),حالا چون بازی رئال نمیشه بپری رو شونه یارو کلشو بکنی :دی یا چشمشو دربیاری :)

نسل قبل میگفتن محدودیت سخت افزار ولی الان که نسل بعد و خودشون هم نظر دادن درباره سخت افزار پس از نظر سخت افزاری نباید براشون مشکلی باشه.من حاضرم یک سال صبر کنم ولی یه بازی کاملتر بگیرم :دی
خب صبر کن احتمالا بعد از چند ماه با DLC ها و چند تا پیست اضافه بازی دوباره عرضه میشه :دی یعنی اگه اینجوری بشه خیلی عالیه، من که تو لانچ نمیخوام کنسول رو تهیه کنم اینجوری یه نسخه کامل تر از بازی گیرم میاد :دی البته نمیشه محتوای تقریبا ضعیف بازی رو نادیده گرفت به هیچ وجه ولی دیگه کاری هست که شده :دی

^
50 دلار فقط برا 50تا ماشین میگیرن :دی بقیشو دیگه خودت حساب کن.(60 دلار خود بازی هم جداست :دی)(منم لانچ نمیخرم :دی کلی میگم:) )
------------------------------------
لیست اچیومنتهای هیلو SO هم اومد.روی 1 دو برابر 360 گیمراسکور میده :|
Xbox One achievements released for Halo: Spartan Assault, suggests 1000 Gamerscore digital cap
-----------------------------
یه جایزه دیگه از طرف popular science برای کینکت
We’re humbled (and thrilled) that Xbox One has been recognized for another top industry award—this time by Popular Science as a winner of their annual “Best of What’s New” awards for our new and improved Kinect for Xbox One!
http://news.xbox.com/2013/11/xbox-one-popular-science-award

آخرین ویرایش:
2b4c67f89a57f40e1.jpg

نذار اون جمله معروف رو بگما!! :d ولی مجبور می کنی بگم دیگه! خوب نخر وایسا 2 سال دیگه بخر فورتزا 6 رو :d
خوب وقتی میتونه یه سیستم سلر باشه خوب مایکرو مجبور بود. مجبور که نبود ولی یه ریسینگ نیاز داشت! به نظرم فورتزا هورایزن میتونست لانچ بشه ولی قدرت سیستم سلری نداره.
البته یه گزینه دیگه هم هست که بر میگرده به خود کنسول- احتمالا اینا واسه عرضه تو 2014 برنامه داشتن و سونی یهو برنامشون رو بهم زد! واسه همین همه چی بهم ریخت و زمان کمتری در اختیار داشتن واسه تکمیل همه چیز. من که موشکلی ندارم :d ناقص بودنش هم از نظر تعداد ماشین پیست قبول دارم

هفته ی اخیر فیل اسپنسر یه بازدید داشته از استدیو های Press Play ، Rare Ltd. ، Lift London و SOHO !

یه چیز هایی درباره ساخت انحصاری برای PC توسط First Party ها گفته بود . . . طبق گفته ی خودش Lift داره یه بازی برای PC میسازه !!

اینم سایتشون که هیچی نداره ! :d Lift London. We make awesome video games for mobiles and tablets.</

Rare هم همه می دونیم داره روی یه بازی دیگه هم به جز KSR کار می کنه ! :d

منبع : twitter.com/XboxP3

اسپویل کنم یعنی الآن ؟! :d

======================

بین این همه هایپ و استرس یه آف تاپیک بذارم بچه ها استراحت کنن :d

70110551538530091793.jpg

احتمالا جانشین بالمر خیلی سوپرایز کننده خواهد بود

KAZ :smile:

آیا این همون سوپرایز هست؟ :|

Kevin Turner
سورپرایز اینه به نظرم که جزء کاندید های اصلی هم هست:

Satya Nadella

رئیس Azure و کسی که تونست سیستم رو بکنه قوی ترین سیستم کلود دنیا اونم با وجود IBM و گوگل. سومین قسمت پرسود مایکروسافت. کلا به نظرم بهترین و درست حسابی ترین آدمی هست که میتونه بشه. جزء لیست 4 نفره نهایی هم هست و به نظرم سورپرایز کنندس:

c06640ee49f217fb1.jpg

آخرین ویرایش:
یکم هم بگذره دوستان میانگین RYSE را اینطوری پیشبینی میکنند :
RYSE = 40 -50 :دی

رئیس Azure و کسی که تونست سیستم رو بکنه قوی ترین سیستم کلود دنیا اونم با وجود IBM و گوگل. سومین قسمت پرسود مایکروسافت. کلا به نظرم بهترین و درست حسابی ترین آدمی هست که میتونه بشه. جزء لیست 4 نفره نهایی هم هست و به نظرم سورپرایز کنندس:

c06640ee49f217fb1.jpg

آره این شخص خیلی عالیه ! مخصوصا تیپ و قیافش هم خیلی با کلاستره نسبت به بقیه کاندید ها :دی این بشه مدیر عامل مایکروسافت واقعا عالی میشه و کلاس کاریش خیلی میره بالا :دی

نذار اون جمله معروف رو بگما!! :d ولی مجبور می کنی بگم دیگه! خوب نخر وایسا 2 سال دیگه بخر فورتزا 6 رو :d
خوب وقتی میتونه یه سیستم سلر باشه خوب مایکرو مجبور بود. مجبور که نبود ولی یه ریسینگ نیاز داشت! به نظرم فورتزا هورایزن میتونست لانچ بشه ولی قدرت سیستم سلری نداره.
البته یه گزینه دیگه هم هست که بر میگرده به خود کنسول- احتمالا اینا واسه عرضه تو 2014 برنامه داشتن و سونی یهو برنامشون رو بهم زد! واسه همین همه چی بهم ریخت و زمان کمتری در اختیار داشتن واسه تکمیل همه چیز. من که موشکلی ندارم :d ناقص بودنش هم از نظر تعداد ماشین پیست قبول دارم
من که لانچ نمیخرم :دی مشکلی هم ندارم کلی میگم :دی
فورتزا انچنان سیستم سلر نیست :دی DR3 بیشتر از فورتزا سیستم سلر :دی
هورایزن که همین چند وقت پیش اومده بود :دی,میتونست PGR رو بده بجاش:>
سونی خودش هم عجله کرد :دی

..
خودش هم عجله کرد
یعنی عاشق عجله کردن این اساتید هستم من :dلابد اگه عجله نمیکردن نوه هامون نسل جدید رو میدیدن!
لانچ کنسول همیشه افتضاح بوده چیز جدیدی نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or