همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

لانچ کنسول همیشه افتضاح بوده چیز جدیدی نیست !
همیشه؟ همیشه؟:|
350px-Haloce.jpg

بعضی ها خیلی بد سلیقن :دی این عکسهای جدید واقعا با سلیقه من خیلی جوره کنسول خیلی شیک و ساده و با کلاس کلا یه کنسول تپول و مپول :دی دهنم اب افتاد با اون کینکتش و دسته های ناز با کنسول دلرباش :bighug: طراحی کنسول یجوریه ادم رفته رفته بیشتر به دلش میشینه !

16348502888374647644.png

47665585759254218043.jpg

آخرین ویرایش:
چیو ؟! :d خب کن بخندیم !! :d نکنه پسر عموی تو هم توی Rare یا Lift کار می کنه ؟! :d

شغل خانوادگیمونه :lol:

=====================
آقا جدا من گذاشتم کنار کنسول لانچ خریدن. رفت تا وقتی که یه بازی درست حسابی مثل Destiny یا Tes Online بیاد

yahoo_78.gif

پ.ن:
biggrin1.gif

دست خودت نیست ها :d کلا مشکل داری که همچین فکت واضحی رو نمیتونی قبول کنی :d

:-j

پ.ن: :دی
:punish:
:| :دی
درسته من خودم این بازی رو فحش کشش میکنم (بخاطر ماهی 15$ و این حرف ها) ولی اجازه نمیدم کسی ببرتش زیر سوال :|
به همون جوایز که اینقدر اعتقاد داری برو هر جا رو که خواستی چک کن تو تمام نمایشگاه بهترین RPG میشه یه پای ثابت بهترین آنلاین و مولتی و این چرت و پرت هاست !! :> :دی

Timeless One
kaizershauze
چنان Epic Faile ـی بشه که خودتون حال کنید :دی حالا بگذریم از این قضیه :دی
===

پ.ن :

کنسول نخری ، سنگین تری ! :lol:

من نمیخوام الآن واقعا کار به کتک کاری و civil war بکشه منتها همون قضیه شب که میشه یه چیزی هفتیر میکشه هست :d
برین هروقت بازی درک کردین بیاین اینجا بالا پایین بپرین :d

شغل خانوادگیمونه :lol:

=====================
آقا جدا من گذاشتم کنار کنسول لانچ خریدن. رفت تا وقتی که یه بازی درست حسابی مثل Destiny یا Tes Online بیاد

خب چون نتونستی جواب بدی خودم براتون از Lift می گم ! :d
پروژه ی اول : Halo MMO F2P :d پروژه ی دوم : یکی از IP های Rare خدا بیامرز ! :d . . . خب دیگه پر رو می شید ، بقیه شو نمی گم ! :d

:d

پ.ن :
یه بازی درست حسابی مثل Destiny یا Tes Online بیاد
کنسول نخری ، سنگین تری ! :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or