در مورد ps4 ظاهرا میشه گفتم شاید مایکروسافت چیزی راجع به این قضیه گفته باشهبه خدا هیچ کدوم از بچه ها xo رو در دسترس ندارن که بدونن با فلش هم میشه یا نه :d:d
در مورد ps4 ظاهرا میشه گفتم شاید مایکروسافت چیزی راجع به این قضیه گفته باشهبه خدا هیچ کدوم از بچه ها xo رو در دسترس ندارن که بدونن با فلش هم میشه یا نه :d:d
Xbox Consoles News: Xbox One allows us to "turn everything up and up and up", says Need for Speed: Rivals developer - Xbox 360 - The Official MagazineNeed for Speed: Rivals runs at 1080p and 30 frames a second on both next generation consoles
رسما تائید شد بازیه Need for Speed: Rivals روی هر دو کنسول 1080p اجرا میشه :
Xbox Consoles News: Xbox One allows us to "turn everything up and up and up", says Need for Speed: Rivals developer - Xbox 360 - The Official Magazine
هوررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:bighug:واقعاااااااااااااااااا خیالمون راحت شد.
از الان استرس گرفتم![]()
فکر کنم فریم ریتش خوب باشه. تا جایی که میدونم میگفتن خوب شده. خدا کنه ryseنمره 80به پایین نگیره(فکر کن:d) در کل بچه ها خودمون رو برای ryseو عناوین دیگه باید آماده کنیم.o:-)بقیه رو می شه حدس زد، من بیشتر نگران DR3ـم. به نظر به خاطر همین افت فریم ریت نمره های پایین بگیره.
فکر کنم فریم ریتش خوب باشه. تا جایی که میدونم میگفتن خوب شده. خدا کنه ryseنمره 80به پایین نگیره(فکر کن:d) در کل بچه ها خودمون رو برای ryseو عناوین دیگه باید آماده کنیم.o:-)
به نظرتون با این افت فریمـ احتمال داره متای بازی بالـای هشتاد بشه ؟!فریم ریت قفل شده روی 30 هست، اما هنگام رانندگی وقتی دارین زامبی زیر می گیرن به شدت Unstable می شه و به 20 فریم بر ثانیه هم افت پیدا می کنه که خیلی بده به نظر من. راحت می تونن بهش گیر بدن.
Ryse هم به هیچ عنوان 80 به بالا نمی شه، الکی به خودتون امید ندین![]()
يعني fighter within اينقدر خوبه؟imo
فورتزا 5 =>> 85-90
ددرایزینگ=>> 75-80
کیلر اینستینکت =>> 90^
رایز=>> 60-75
fighter within =>> 75-80
zoo-tycoon =>> 85^
تایید میشهبقیه رو می شه حدس زد، من بیشتر نگران DR3ـم. به نظر به خاطر همین افت فریم ریت نمره های پایین بگیره.
دیگه ببینین کارمون به کجا رسیده که یک خبر 1080p بودن می آد ذوق مرگ می شیم !
--
بقیه رو می شه حدس زد، من بیشتر نگران DR3ـم. به نظر به خاطر همین افت فریم ریت نمره های پایین بگیره.